Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uknowwhatimean

Pierwszy Orgazm

Polecane posty

Gość uknowwhatimean

Musze sie pochwalic.. Majac 22 lata, 12 partnerow seksualnych, nigdy nie mialam orgazmu! Fakt faktem bywalo dobrze ale chyba nie na tyle.. Dzis lezac w lozku i czujac ochote na bzykanie, a nie majac nikogo sensownego pod reka, zaczelam bawic sie sama! To bylo niesamowite.. Przeszly mnie ciarki, polecialo ze mnie, a nogi trzesa mi sie do teraz.. Nie moge sie uspokoic! ZaRaz bede probowac ponownie..

Gość uknowwhatimean
Kiedy mieliscie swoj pierwszy orgazm?

Gość gość
w wieku 20 lat :)

Gość uknowwhatimean
Myslalam, ze juz nigdy nie dowiem sie jak to jest:D

Gość gość
Żartujesz? Ja miałam swój pierwszy orgazm w wieku 16 lat. Oczywiście sama go sobie zafundowałam. To było cudowne uczucie. Zdziwiłam się, że można osiągnąć taką przyjemność. Od razu spróbowalam po raz kolejny i następny...i tak miałam już chyba z 2 tysiące orgazmów, jak nie więcej. Dzisiaj kolejne dwa.

Gość pisałam wczesniej
ja tez pierwszy orgazm zrobilam sobie sama :) wieeem mega uczucie :P

Gość gość
a robicie sobie łechtaczkowy czy pochwowy?

Gość uknowwhatimean
Dlatego jestem w takim szoku.. Nieraz bawilam sie sama ze soba ale nigdy tego tak nie przezylam.. A wystarczyly tylko moje palce i mokra c**eczka. Nie moge przestac o tym myslEc.. Mam nadzieje, ze zaraz znow uda mi sie dojsc.

Gość uknowwhatimean
Ja mialam lechtaczkowy ale az mnie skrecalo w srodku. Mega uczucie

Gość gość
to jesli go przezyjesz z partnerem to dopiero jest odjazd podczas sexu

Gość uknowwhatimean
Nieraz mialam udany seks z facetem, nieraz udawalam, ze doszlam (z reszta xalkiem skutecznie) ale nigdy nie doszlam z facetem:(

Gość uknowwhatimean
Ciezko okreslic od czego to zalezy..

Gość gość
soory Ci,ale jak pijemy z babami,to sie przyznają 70% udaje dla satysfakcji faceta bezsens

Gość uknowwhatimean
Michal, nawet gdybym miala skonczyc na cztero cyfrowej to jest to moja dupa i moj problem:)

Gość uknowwhatimean
Nie narzekam

Gość Adrian_Wilk
Płeć żeńska nie ma prawa, powtarzam NIE MA PRAWA do masturbacji! Płeć żeńska jest słabsza, i z natury stworzona, aby służyć mężczyznom. Jesteście dla nas, nie my dla was, i zrozumcie to, dla własnego zdrowia emocjonalnego. Tylko najgorsze ku.*.wy to robią! Normalna przyzwoita dziewczyna winna się wstydzić takich rzeczy robić. Dziewczyna ma prawo uprawiać seks, i tylko wtedy może prowadzić do takich czynności. Autorko, powinnaś się wstydzić samej siebie. Niektórzy argumentują taki pogląd jak mówię religią, ale tu nie chodzi o to. TUTAJ WCHODZI W GRĘ NATURALNY UKŁAD ŚWIATA.

Gość gość
przeczytałam,i już wiem płeć męska nie ma prawa do używania mózgu

Gość Adrian_Wilk
Reakcja obronna głupiej feministki. Sprawdź w statystykach, kto ma większe predyspozycje intelektualne. Wybitnych mężczyzn było tysiące, wybitnych kobitek kilkanaście, z polskich chyba tylko Skłodowska-Curie. Kolejna sprawa, mężczyźni mają większe mózgi. Jesteśmy przywódcami, władcami świata, wy zaledwie cieniem do pomocy, i spraw przyziemnych. Po co macie walczyć z oczywistą prawdą? Przecież nie jesteście niepotrzebne! Macie wiele ważnych funkcji naturalnych. Powinnyście się cieszyć z tego, jakie jesteście, w końcu zawsze możecie liczyć na naszą pomoc. Nasza siła broni was, żywi i nagradza od tysięcy lat.

Gość uknowwhatimean
Adrain, zarowno kobiety jak i mezczyzni maja do tego takie same prawo. Do usranej smierc***ewnie musialabym czekac na ten orgazm jesli mialabym w tej kwestii liczyc na faceta.

Gość Adrian_Wilk
To świadczy o tobie nienajlepiej. Zresztą ty spółkowałaś z dwunastoma partnerami. Takie wyniki mają tylko dzi.*.ki i zdegenerowane patologiczne chuliganki bez zasad i moralności. Zapewne ty wchodzisz w drugą kategorie. 12?! Żadne przyzwoita nie zrobiłaby tak plugawej rzeczy. W społeczeństwie pierwotnym już by cię ukamienowali. Zresztą po co pisać do ciebie. Lubię normalne dziewczyny, ty już do nich nie należysz.

Gość uknowwhatimean
Lecz sie czlowieku, obstawiam ze masz 30 lat i jestes prawiczkiem bez zycia, walacym konia do filmow przyrodniczych. Zazdrosc, nic wiecej.

Gość Adrian_Wilk
Jestem jaki jestem, a tobie degeneratko nic do tego. Nie pisz do mnie, nie uraczę cię taką godnością, jaką jest rozmowa ze mną. PS: pozdrawiam normalne dziewczyny.

Gość gość
ale robienie sobie dobrze,jest naturalne i człowiek super poznaje swój organizm,jak reaguje,potem moze "naprowadzic" partnera co sprawia przyjemnosc i w ogóle nie mniej sex,orgazm,z partnerem ,którego się kocha,to już zupełny odjazd,a pochwowy to jakby umrzeć i narodzić się na nowo :D

Gość Adrian_Wilk
Nie jest naturalne. A widziałaś kiedyś psa, kota, słonia, delfina który by to robił. Zresztą robi to tylko 43 % populacji po osiemnastym roku życia wśród ludzi, badania statystyczne Brytyjczyków z 2002 roku. O ile my możemy do osiemnastki, wy nasze przyszłe dziewczyny, potem żony - nie!

Gość gość
Adrian- to co piszesz jest śmieszne. Mężczyźni więcej osiągnęli, bo kobiety nie miały szansy, aby się kształcić, nie mówiąc o jakimś dopuszczeniu do władzy. Nie znaczy to, że nie było wśród nich geniuszek. Ale mniejsza z tym. Mam wrażenie, że Twój obraz świata pozostał w poprzedniej epoce, gdzie kobieta musiała być oddana mężczyźnie i nie miała nic do powiedzenia. Teraz jest inaczej. Możemy wszystko i robimy wszystko. W przyszłości obraz kobiety ulegnie wielkiej zmianie. Teraz mamy czas na odkrycia i wynalazki. Musisz dać nam szansę, a nie ulegać jakimś dziwnym stereotypom. I na koniec najlepsze... Wielkość mózgu nie ma wpływu na jego funkcjonowanie. Mężczyźni mają lepsze predyspozycje w jednych dziedzinach,a kobiety w drugich. Ewolucja miała na to duży wpływ. Jednak bez nas byście zginęli, więc okaż nam więcej szacunku.