Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kentx

Zakochalem sie w dziewczynie z gry

Polecane posty

Gość Kentx

Mam 17 lat i duży problem. Zakochałem sie w lasce z gry komputerowej. Ona jest piękna, subtelna, charakterna, pociąga mnie. Jestem z nią parą . W życiu realnym szukam na ulicach i w szkole podobieństwa do niej. W internecie oglądam zdjęcia cosplay z tą postacią i onanizuje sie. Spędzam w grze mase godzin i patrze tylko na jej tyłek, nogi, piersi. Nie mogę przestac myslec o niej. Marze by przeniesc sie do swiata gry. Co ja mam robic? Wariuje już za nią

Gość kupafelek
Najlepiej wy.pier.do.l komputer na śmietnik i znormalniej, a wszystko będzie dobrze.

Gość gość
a ja w pomyslowym dobromirze to takie kreskowki dla dzieci bez wzledu na to czy sa czarne czy niebieskie czy zolte 🖐️

Gość Kentx
Ta wywal kompa... Jasne. Laska jest z gry Skyrim. Kolegom chwale sie ze mam dziewczyne z innego miasta a to tylko pixele . Wstyd mi isc z tym do kogos. Przeciez to upokarzające.

Gość gość
przejdzie Ci ........

Gość gość
To nic złego ja też się zakochałem

To nic złego ja zakochałem się w żeńskiej postaci, którą stworzyłem w jednym z MMORPG. Gra już raczej wymarła, a ja dalej jestem w niej zakochany,czasem ją odtwarzam w innych gierkach jak kreator postaci dobry.

Zwykle tworzę typowego męskiego tanka taki typ postaci mi najbardziej odpowiada i idealnie mnie odzwierciedla. Tank jest zawsze potrzebny, zawsze szanowany, niepokonany, często decyduje o zwycięstwie, po prostu ideał. Czasem jednak lubię sobie zagrać jakąś bardzo ładną panienką co wszystkich pokonuje np. zabójczyni, wojowniczka, łuczniczka, czarodziejka itp. Też szukam podobieństw w realnym świecie do niej i innych ładnych niewiast z grafik, gier, książek,filmów i żadnej niestety nie znalazłem.  Osobowość współczesnych dziewczyn jest po prostu nudna. Może kiedyś znajdę jakąś miłośniczkę fantasy która będzie ładna i zostanie moją wybranką.

Gość gosc
4 minuty temu, Gruby napisał:

To nic złego ja zakochałem się w żeńskiej postaci, którą stworzyłem w jednym z MMORPG. Zwykle tworzę typowego męskiego tanka taki typ postaci mi najbardziej odpowiada i idealnie mnie odzwierciedla. Tank jest zawsze potrzebny, zawsze szanowany, niepokonany, często decyduje o zwycięstwie, po prostu ideał. Czasem jednak lubię sobie zagrać jakąś bardzo ładną panienką co wszystkich pokonuje np. zabójczyni, wojowniczka, łuczniczka, czarodziejka. Gra już raczej wymarła, a ja dalej jestem w niej zakochany,czasem ją odtwarzam w innych gierkach jak kreator postaci dobry. Też szukam podobieństw w realnym świecie do niej i innych ładnych niewiast z grafik, gier, książek,filmów i żadnej niestety nie znalazłem.  Osobowość współczesnych dziewczyn jest po prostu nudna. Może kiedyś znajdę jakąś miłośniczkę fantasy która będzie ładna i zostanie moją wybranką.

Nie, nie znajdziesz.

15 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie, nie znajdziesz.

Żyję marzeniami i wierzę, że kiedyś się one spełnią. Nawet jeśli droga do ich spełnienia będzie długa i trudna.