Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Draka

Zęby nienawidze swoich postanowienie

Polecane posty

Gość Draka

Hej otoz mam nie lada problem ktory meczy mnie juz X lat.Jestem jedna z tych osob co maja "przerwe" miedzy zebami 1ki... chce je w koncu sobie zrobic zeby mniec zdrowy "pełny" uśmiech czy ktos wie mniej wiecej jaki budżet musze sobie szykowac,zeby w koncu zablysnac normalnym usmiechem???

Gość gość
każdy gabinet ma inne ceny więc nikt nie powie ile musisz mieć kasy

Gość gość
Kurcza a z lekko ponad 2000+ na wizycie tygodniowej w PL da rade osiagnac efekt,czy jednak bedzie przechodzenie po etapach mniej wiecej,ktos moze z was juz przez to przeszedl??siedze w UK i tutaj u mnie w miescie ceni sie dentysta,ale jesli nie zdarze to w koncu zrobie to tutaj.

Gość gość
kompozyt sobie zrob cena 200zl i po sprawie;P sama tez to mialam robione iles tam lat temu i zeby mam eleganckie naturalny usmiech extra sprawa :)

Gość Draka
Właśnie trochę poczytałem,po oglądałem trochę zdjęć i muszę stwierdzić,że to jest chyba to czego szukałem.Nie omieszkam zapytać i mam nadzieje od razu skorzystac,a co mi tam od zawsze z tym walcze :) Dzięki Wielkie :)

Gość gość
jasne,ze tak;p ja tez mialam z tym mega problem, to byl moj najwiekszy kompleks dopoki nie poszlam do dentysty i desperacko nie zapytalam co mozna z ta szpara miedzy jedynkami zrobic tak zebym nie musiala nosic aparatu bo potrzbowalam tego sie szybko pozbyc . On mi to zrobil szybko jakies 40 min siedzialam zadnego bolu, wszystko fajnie i 200zl koszt a mam juz spokoj na zawsze i moge sie usmiechac moge c****kazac jakie mam teraz zeby jak chcesz?

Gość Draka
Dzieki wielkie,na pewno sobie zafunduje,tyle czasu na kompleksie a tutaj prosze,juz sie usmiecham :)

Gość gość
Wiem jakie to uczucie,mialam tak samo..a zobaczysz jak bedziesz sie czuc wychodząc z gabinetu ze swiadomoscią ze przerwy juz nie ma:) cudne uczucie ja nigdy tego dnia nie zapomne az plakalam i skakalam ze szczęscia a teraz po tylu latach nawet nie pamietam i niemoge przypomniec sobie jak to bylo miec taka przerwe..duzo przez nią przebeczalam,nie nawidzilam sie usmiechac, w szkole ze mnie sie smiali i wgl masakra a tu jak spelnilam swoje marzenie to bylo extra teraz nie ma chwili bym sie nie usmiechala:D fajnie ze moglam C***omóc:) zycze jak najlepszych efektow,i slicznego usmiechu. Pozdrawiam:)