Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niskie cisnienie jakie leki

Polecane posty

Gość gość

witam. znacie jakies dobre i sprawdzone leki na niskie cisnienie krwi brz recety? prosze o odp. z gory dziekuje

Gość aglinkaa
dobra naturalna czarna kawka parzona ale nie rozpuszczalna ********* świeżym powietrzu zero nadwagi

Gość aglinkaa
wykropkowało.*********************.świeżym powietrzu

Gość aglinkaa
No nie źle... chodziło mi o ćwiczenia fizyczne czyli *****R****U****C****H**** na świeżym powietrzu !!!

Gość gość
naprzemienne prysznice ćwiczenia na świeżym powietrzu naturalna kawa ewentualnie jak lubisz leki z apteki to kardiamid z kofeiną, ale ma paskudny smak

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi :) tylko, ze kawy wlasnie nie moge pic niestety bo wtedy sybko bije mi serce... z tym prysznicem tez probowalam ale nic to nie daje i chyba zostaja mi tylko leki bo czesto kreci mi sie w glowie i robi sie slabo...

Gość ssanie oleju
Sprawdź morfologie jak stoisz z hemoglobiną i oprócz tego poziom żelaza zbadaj we krwi. Mogą to być obawy anemi.

Gość gość
robilam juz badanie krwi, morfologie i OB i wyniki wyszly bardzo dobre, pani dotor stwierdzila niskie cisnienie 90/60 i przepisala asparaginum ale nie pomogl :(

Gość mik

Oferta ciśnieniomierzy w Sanity bardzo dobrze wygląda, więc myślę, że będzie można coś sensownego wybrać. Z mojej strony mogę polecić SmartCardio, bo mogę zabierać go bez problemu ze sobą, a przy moich problemach z ciśnieniem to dość istotna kwestia.