Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

a wiec zaczynam 11 tc, ale nic nie czuje nie ma dolegliwosci... kompletnie nic. Bardzo sie martwie, ze cos sie stalo z Malenstwem. to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem jak to dokonca przebiega. a jeszcze dzisiaj snilo mni sie, ze moja corka bedzie miala jakies powiklania...

Gość gość
Moja ciąża też przebiegała bez objawowo dziecko zdrowe obecnie ma 2 lata

Gość gość
zazdroscic ci mozna tylko , ciesz sie. ale niektorzy mowia ze jak nie ma objawow to troche niefajnie, ja w szpitalu jak bylam do mojej znajomej jak wymiotowala lekarze mowili ze bardzo dobrze, ze jak sa wymioty to ciaza jest prawidlowo sie rozwija, ale nie masz sie co martic kazdy inaczej odczuwa ciaze

Gość gość
ciaza nie musi w zaden sposob sie objawiac ja przy corci nie mialam zadnych dolegliwosci nie przejmuj sie niepokoic sie powinnas jakby cos sie dzialo plamienia uciazliwe wymioty wiesz dzidzia rosnie i potrzebuje substancji odzywczych. Nie przejmuj sie wrzuc na luz i pozwol malenstwu rosnac

Gość gość
No wlasnie ja tez wolalabym miec wymioty... bo wtedy bym byla pewna, ze wszytsko jest ok... jeszcze dodam, ze mam 23 lata ale to pewnie nie ma znaczenia

Gość gość
kochana chyba nie wiesz co mowisz lezalam z dziewczyna w szpitalu ktora w 3 mcu rzygala jak kotka tak sie biedula meczyla a to juz 3 pobyt byl w szpitalu nic nie pomagalo a dla pociesznia dodam ze jej mama cala ciaze tak przechodzila wiec duze szanse ze i ta dziewczyna sie tak meczyla do konca. Zobaczysz dzidzia urosnie bedzie sie ruszac wtedy docenisz bezobjawowa ciaze

nie chce Ci się spać? ani nawet nie straciłaś apetytu? ja miałam tylko te objawy, wymiotów też nie było tylko zmęczenie i brak apetytu. Taki masz widocznie organizm, ciesz się :) kiedy masz następną wizytę u gina?

Gość gość
jesli chodzi o spanie to spie dlugo bo nawet po 14h... :/ a jsli chodzi o apetyt to wiele potraw mnie obrzudza np szynki, owoce... ale martwie sie od jakiegos czasu o moje Malenstwo bo sie naczytalam o ciazy obumarlej... i moge sobie wkrecac te objawy. wizyte mam za 2 dni i moze to tez jest spowodowane tym, ze tak czekam na ta wizyte, snia mi sie jakies dziwne sny dotyczace mojej ciazy,ze nie jest dobrze... i to tez moze mnie nakrecac...