Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyma o brzydkiej twarzy może byc

Polecane posty

Gość gość

Podniecająca? W łóżku?

Gość gość
Chyba nie, ale wam facetom hipokrytom nic nie pasuje, ale jak ciśnienie w h*ju wzmaga to najgorsza otłuszczona locha może być :D

Gość gość
Jasne

Gość gość
Pewnie, że tak.

Gość gość
Pytam, bo swojej twarzy nie cierpie, jest nieladna, mam silna dysmofobię b nie wyobrazam sobie leżeć na facecie i zeby na nią patrzył w trakcie seksu i pieszczotliwie.. Nie wstydze sie w ogóle seksu ale siebie, dlatego unikam kontaktów z facetami

Gość gość
pokaż tą twarz to zobaczymy

Gość gość
Nie martw się, cycki i dupa wszystko załatwią :D faceci nie są wymagający (niektórzy)

Gość gość
Nie bo ktoś mnie rozpozna Mam male oczy, szeroka twarz, spory nos, generalnie bardzo nie starsze ale podniecajaca nie jestem, chociaż nieraz miałam dowód zainteresowania facetów Co z tego skoro sama siebie nie akceptije Ciało tez średnie, płaski tylek, piersi średnie talia niby szczupła ale nie wyróżnia sie , grube nogi. Cwicze żeby choć tu wyglądać lepiej ale twarz to i tak mój największy kompleks. Dziś sie ładnie umalowalam ale co z tego skoro powieki mi opadają niemal jak staruszce a twarz jak napuchnieta mimo zrobienia drenażu limfatycznego

Miałem brzydką, tylko że z niezłym ciałem i pięknymi nogami, a poza tym bardzo namiętną. W łóżku podniecała mnie jak żadna inna w życiu.🖐️

Gość gość
Taka mam twarz tylko mniejsze opadajace oczy jasna karnację i jestem sto razy bardziej niewyrazista

Gość gość
A mam BMI 17 cos juz wiec to nie z nadwasgi Masaże tez malo pomagają bo taka struktura kości Jak patrzę na aktorki o wąskich szczupłych twarzach czy po prostu na ulicy ładne laski to chce mi sie płakać A mam 20 lat juz..

Gość gość
nie jest zla, odchudz sie troche to i poliki sie zmniejsza, nie bedziesz musiala jakis drenazy robic, co to wogole te kobiety wyrabiaja, mysla ze kosmetyczka im pomoze w odtluszczaniu. Co za bzdura. Najbardziej mnie rozsmieszaja zabiegi ksztaltujace sylwetke, to jest smiech na sali do kwadratu, jak mozna w cos takiego wierzyc i jeszcze za to placic

Gość gość
no a tak w ogole, to twarz spoko, mnie sie podoba

Gość gość
Jak mam sie odchudzac skoro mam juz nawet niedowagę, i tak odstawilam słodycze i nie jem ich juz 2 tyg bo moja koleżanką jak przeszła na dietę białkową to policzki jej sie trochę zapadly i na to liczylam Ale u mnie zero zmian Sama w domu drenaz-masaz robiłam, to działa ale na mnie minimalnie, bo taki juz mam układ twarzy, nic z tym nie robię

Gość Dareek
co wy chcecie od laski na zdjeciu - niezła jest

Gość gość
No tylko ja mam brzydsza. Oczy mam mam male i blisko rozstawione!, kości z boku nieproporcjonalnie szerokie, na dole żuchwa jak facet, nieladne brwi, długi nos popekanymi naczyniami i usta w których jedyną atrakcja jest ich barwa ciemna. Wyobrazcie sobie szeroki prostokąt a pośrodku niego blisko siebie po ustawiane poszczególne elementy twarzy :\ tragedia generalnie

Gość gość
Ja nie mowie ze brzydka tylko pokazuje jaka szeroka mam twarz. U niej i tak harmonijnie to wygladsa i ma ciemna i dosc wyrazisdta urode w porównaniu do mnie

Gość gość
polecam psychologa, bo masz zdecydowanie problem. Zauwaz, nie raz widzi sie pasztety ktore promienieja szczesciem, walenie, wieloryby, myslace ze sa ksiezniczkami. Sprobuj takiej postawy, tylko musisz nad tym popracowac

Gość gość
założę się że przesadzasz z tą krytyką swojego wyglądu :) poza tym każda potwora znajdzie swojego amatora... widziałem mnóstwo brzydkich lasek w towarzystwie przystojniaków i wiele pasztetów w towarzystwie super lasek. Wygląd jest najważniejszy na początku... później bardziej zwraca się uwagę na charakter.

Gość gość
Nie przesadzam....

Gość Dareek
podeślij swoje zdjecie to ocenimy. jezeli krępujesz się na ogólnym wybierz kogoś na priv. pisanie o kimś kogo sie nei widzi jest bez sensu

Gość gość
Dziewczyno nie marudź już więcej, to co sami widzimy w lustrze a to jak inni nas postrzegają to dwie zupełnie inne sprawy. Dużo bardzo ładnych kobiet ma kompleksy i uważa się za brzydkie, a faceci za nimi szaleją :) tak samo wiele osób uważa się za ładne a rzeczywistość okazuje się brutalna ;)

Gość gość
brzydka to jest dark:O ty jesteś przeciętna.