Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ 103

CZY OTWARCIE SKLEPU Z ODZIEŻĄ DLA DZIECI TO DOBRY POMYSŁ

Polecane posty

Gość GOŚĆ 103

witam niestety moja szefowa 3 stycznia wręczyła mi wypowiedzenie i nowy rok rozpoczynam jako bezrobotna mam już dość wyzyskiwania mnie i myślę o otwarciu czegoś swojego mianowicie o sklepie z odzieżą dziecięcą mam na oku butik którego wynajęcie kosztuje 1100zł (25m2) jest on w jednym budynku z polomarketem i kilkoma butikami z odzieżą dla dorosłych na ten cel mogłabym przeznaczyć 20tyś co wy o tym myślicie

Gość gość
Ja tez chcialam otworzyc ;)

Gość gość
Jestem tego zdania ,ze jeśli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz co by było gdyby… :) ja również otworzyłam niedawno swoją działalność, wiadomo jakie są poczatki:) a może Ty masz rozeznanie w zakupie kas fiskalnych ? upatrzyłam sobie taki najprostszy model http://www.polcom.pl/pl/p/Kasa-fiskalna-MERCURY130F/285, ale nie jestem pewna wyboru , może coś słyszałas bądź wiesz wiecej na ten temat niż ja?

Gość gość
:)studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 123 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Te reklamy są okropnie wk...jące. Nie można spokojnie porozmawiać o potencjalnym biznesie - autorka jeszcze nic nie założyła, a wy wciskacie jej swój badziew. Ma próbkę co będzie jak założy :). Aż tak wam się nie sprzedają te kasy i drukarki że musicie je wciskać na forum dla prawików i staraczek?

Gość gość
Wydaje mi się, że to są jedynie sugestie w co dobrze zainwestować na samym początku. Akurat kasa fiskalna to teraz podstawa, a od 1 stycznia 2015 praktycznie wszędzie będzie potrzebna.

Gość gość
Też się z tym zgadzam, czytałam na stronie www.ksbiuro.pl, że to bedzie dotyczyło praktycznie wszystkich działalności: lekarzy, fryzjerów, doradców podatkowych