Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój byly mąż dziś został drugi raz ojcem

Polecane posty

Gość gość

Ma ze mną córkę-7 lata. Jesteśmy po rozwodzie 5 lat. Dzisiaj urodził się jego syn . Ja nie mam za co żyć, nigdy nie pracowałam. Mieszka dalej w naszy domu. Niby się zakochał i 5 lat temu złożył pozew o rozwód, dostał go. Trzy lata temu wziął ślub z piękna, szczupłą. Urodziło mu się dzisiaj dziecko. Jestem mi żal.

Gość gość
Było mi przy nim dobrze - mogłam siedzieć w domu, on pracował, stać mnie było na wszystko. A teraz... Mieszkamy w małym mieście. Nie podoba mi się to, że ta dziewka ma kontakt z moim dzieckiem. Latem razem z moją córką byli na placu zabaw później ja tam poszłam. Jak odeszli od nas to się do siebie uśmiechali, całowali się. myślałam że serce mi pekinie.

Gość gość
'7 lata" 'jestem mi zal' No ja się niedziwie ze zostawił taka analfabetke uzalajaca się nad sobą Ja tez urodziłam dziecko i jakoś potrafilam o siebie zadbać żeby maz nie uciekł w trakcie ciąży wiele robilam żeby nie nacinali krocza udalo się:-) później dieta ćwiczenia i maz ma atrakcyjna zone za która koledzy się oglądają:-)

Gość gość
Gdzie ja teraz znajdę pracę? Mam 39 lat. Zero doświadczenia. On ma 33 lata, a ona 30. W czym ona jest lepsza?

Gość gość
jak ja czytam takie wypociny to wierzyć mi się nie chcę że to kobiety piszą :(

W czym jest lepsza? Widocznie on jest z nią szczęśliwy a z Toba nie był.

Gość gość
nigdy nie pracowalaś? to idź do pracy proste jak nie masz za co żyć

Gość gość
to gdzie ty byłaś całe życie kobieto ja znam laskę co ma 5 dzieci i pracuje non stop tyle co macierzyńskie k***a no trafi mnie

Gość gość
Był dobry w łóżku, w biznesie.

Gość gość
sama jestes analfabetką,nie dziwie pisze sie osobno..kogos pouczasz a sama robisz byki kretynko :O

Gość gość
Byłam na każde jego zawołanie. Robiłam śniadania, obiady, kolacje, sprzątam, pralam. A teraz ta siksa siedzi w naszym domu i ma wszystko.

Gość gość
Może i trochę przytyłam po ciąży, może i nie byłam atrakcyjne, ale mała nie spała w nocy, cały czas kolki, płacz. Ale to nie był powód aby mnie zostawić.

Gość gość
no brak słów

Gość gość
Musiał mnie zdradzać kiedy byliśmy jeszcze małżeństwem.

Gość gość
prowo

Gość gość
a wiem co czuje autorka,a tym wszystkim ktorzy nie maja pojecia o jakie uczucia chodzi...zycze z calego serca i wszystkich sil moich,aby znalezli sie w takiej sytuacji,zeby zrozumieli co to znaczy;zostac zdradzonym,oklamywanym,porzuconym,samotnym

Gość gość
Dzisiaj kiedy dowiedziałam się, że został kolejny raz ojcem wszystko do mnie wróciło. Boli mnie to strasznie.

Na pewno było coś wiecej. a jeżeli zostawił cię tylko dlatego że po ciąży zostały ci kg i byłaś zmeczona zajmowaniem sie dzieckiem to pewnie nową żonę też zostawi.

Gość gość
On zawsze miał w sobie dużo energii, kochał życie. Ja natomiast nigdy nie czułam takiego czegoś. Może nigdy nie byłam piękna, ale cóż. Kiedy się rozstaliśmy on powiedział, że w końcu nikt nie jest przyczepiony do nogi, że w końcu ma kobietę, która cieszy się małymi rzeczami, że nie czyje się obciążony mną.

Gość ladyona
no i jego słowa powinny dać Ci do myslenia: "w końcu nikt nie jest przyczepiony do nogi, że w końcu ma kobietę, która cieszy się małymi rzeczami, że nie czyje się obciążony mną" facet chciał zyć pełnią zycia, może chciał robić wiele rzeczy a ty go po prostu ograniczałaś? sama mówisz że jesteś spokojna on chciał żyć szybko. Ty zachowywałaś sie jak kura domowa - tylko dom i dziecko a on chciał miec kobiete którą nie tylko interesować bedzie czy dziecko zrobiło ładną kupke ale też taką, która zadba o siebie i w sypialni bedzie sie działo. Przez ten cały czas nie ruszyłaś tyłka zeby poszukać pracy nawet dorywczej tylko siedziałaś na garnuszku męża i jeszcze narzekałaś, ze on nie chce robić tego samego co Ty. Jeśli sie myle autorko, to mnie popraw.

Gość gość
Ladynona masz racje. Masz cholerna rację.

Gość gość
to ją w*******l z domu- jaki masz problem?

Gość gość
albo ty w*********j

Gość gość
ale to ona mieszka w moim dawnym domu, ja nie mieszkam z nimi

Gość gość
Ten dom jest mojego męża.

Gość gość
To już k***a patologia 39lat dziecko ma 7 lat a babsko nigdy nie pracowało..To coś ty robiła przed urodzeniem córki???

Ja tez urodziłam dziecko i jakoś potrafilam o siebie zadbać żeby maz nie uciekł w trakcie ciąży wiele robilam żeby nie nacinali krocza udalo sięusmiech.gif później dieta ćwiczenia i maz ma atrakcyjna zone za która koledzy się oglądająusmiech.gif ///// :o jaka masakra. Ty myślisz, że naprawdę kochający mąż zostawi swoją żonę tylko dlatego, że jej krocze podczas porodu nacięli albo, że nie zeszło parę kg po ciąży? :o I myślisz, że wartościową żoną dla męża jest tylko taka za którą się koledzy oglądają? :o gratuluję mega powierzchownego związku. Ciekawe co się stanie jak się zestarzejesz i ci cycki opadną?

Gość gość
Kiedy ją zobaczyłam. To po porostu płakać mi się chciało. Zastałam ich w domu. Ona chodziła w jego koszuli. Jak zobaczyłam ją na uroczystosci rodzinnej u jego rodziców. Szok. Szpilki, krótka sukienka, włosy zrobione a ja włosy miałam tłuste. Myślałam że wyglądam seksownie, ale przy niej wyglądałam jak jakis namiot. Mając 25 kg nadwagi nigdy nie będę wyglądać tak jak ona.

Gość gość
Ja bylam.cala dla niegk, a ona pracuję, chodzi na jakie fitnese itp. kiedy ma mieć czas na niego?