Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samodzielna i niezależna

W jaki sposób podróżujecie z dziećmi

Polecane posty

Gość gość
z Europy oczywiscie lece samolotem ( taniej jest z innych miejsc niz Polska) Powiedzmy na 3 tygodnie . Na miejscu ( np w Azji) szuka sie tanich linii lokalnych i mozna sie przemieszczac z kraju do kraju. A krótsze dystanse to na ogól autobus i prom. I na taka wyprawe wystarcza minimalny bagaz wlasnie.

Gość gość
no i o to m i chodziło ,nie wiem czy taniej w Polsce czy nie bo nie mieszkam w Polsce.

Gość agataconogazamiataaaa
zalezy gdzie ruszamy, jak po Europie to zazwyczaj autem, mamy duze komfortowe auto, 1 dziecko wiec pełen luz jak poza Europę to samolotem

Gość gość
1200 robimy 4 razy w roku w 15 godzin.Niezly ciec z twojego meza.od nas nikt nie jedzie 2dni tyle kilometrow , ,, haha to macie zawrotną predkosc, bo my 1700km zrobilismy w 15 h ja was pobije, 900km w niecale 7h, w tym postoj na tankowanie.

Gość gość
no ale my mamy dziecko i psa wiec czasem trzeba postoj zrobic:D, bo mąz sam 1000km robi w 8h,ale z kolei ma pauzy na fajka i kawę:D

Gość agataconogazamiataaaa
juz sie chwalcie ile kto wiecej przejedzie i w krotszym czasie, bo rekordy to mozecie sobie bic ale nie na drodze... dla mnie wazne aby bezpiecznie, bo kierowca musi myslec i tez za innych

Gość gość
niezle z was pustaki jak 1700 robicie w 15 godzin.znam mase takich glupkowatych poloczkow.przez polske w 15 godzin 1700 km?dlatego nienawidze tego kraju i tych burakow na drogach przescigajacych sie jakby pierwszy raz wsiedli za kierownice.Buraki jedne.ile razy przez takich mielibysmy wypadki i to wlasnie w polsce.

Gość gość
i nastepna idiotka.cieszy sie ze jej maz robi 1000km w 8 godzin.Ty sie na prawde z tego cieszysz?jezu jak ja was nie trawie buraki jedne!bezmozgowce

Gość gość
Najbardziej lubie jezdzic samochodem. Robimy wtedy 300-400 km w ciagu dnia z przerwami na zwiedzanie, jedzenie itp. Samolotem latam 4 razy do roku i ogolnie sobie chwale. Pociagow w Polsce nie nawidze, tlok, tlum wsiadajacych, strome schody, z dzieckiem i bagazem dla mnie mordenga. Co innego jak sie ma kogos do pomocy. Ogolnie w pociagu mi sie nudzi.

Gość gość
Ale przecież nikt nie pisał ze te 1500 czy 1700 km było w Polsce. W Innych krajach są autostrady ( u nas tego czegoś autostrada nazwać nie można, co pare km bramki....)więc nikt nie będzie sie wlókł 60 km/h. Bez przesady.

Gość gość
niezle z was pustaki jak 1700 robicie w 15 godzin.znam mase takich glupkowatych poloczkow.przez polske w 15 godzin 1700 km x x x jak ty tepa palo chcesz przez Polske zrobic 1700km???? chyba wszystkie wiochy zaliczajac hahah z ciebie to dopiero bezmozg i buraczka:D:D

Gość gość
Zawsze z dzieckiem jeździliśmy pociągiem, autobusem, busem i było i jest super. Też lubimy spontaniczne wypady, np w niedzielę lub dłuższe na urlopik. Nie jesteśmy wygodnisiami i cieszymy się sobą i przygodami. Doceniamy fakt przeżywania tych chwil razem i nie marudzimy jak gdzieś utkniemy. szerokiej drogi.

Gość gość
róznie, nie bierzemy ze soba walizek, bo to nie ma sensu - kupilismy duze plecaki z www.dbsport.pl i tam pakujemy wszystkie potrzebne rzeczy, zeby bylo tego jak najmniej.