Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekuwałyście przekłuwaliście uszy

Polecane posty

Gość gość

A) same B) w salonie kosmetycznym ( pierwszym lepszym, sprawdzonym?) C) w salonie piercingu D) Ktoś z rodziny, znajomych wam przekuł.

Gość gość
w salonie komsetyczny i to tym bardzo dobrym bo nie warto ryzykowac czegos takiego 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Przekuł na co? na podkowy? na miecze?

Gość gość
A jak się sprawdza ze ten to bardzo dobry salon?

Pierwsze moje kolczyki przekłuwała mi kosmetyczka, ale cholernie długo mi się goiło. Kilka lat. Gdy wyjęłam kolczyka to pozniej miałam problem z włożeniem go z powrotem. Męczyłam się strasznie, choc to były złote kolczyki. Do teraz mam z tym problem. Gdy dłuższy czas nie noszę to mi zarasta. Pozostałe 3 kolczyki w lewym uchu przekłułam sobie sama. Zagoiło mi się w niecały miesiąc.

Gość gość
nie na dziury.

Gość gość
Do nigdy już nikomu nie zaufam. Jak wybierałaś salon?

Gość gość
U kosmetyczki, ale niewiele pamiętam, bo miałam okolo 7-8 lat. Bardzo szybko mi sie zagoiło, więc widocznie było profesjonalnie. Pozostałe kolczyki (nos, pępek, język) robiłam u wykwalifikowanych piercerów.

Nie. Czułam jedynie jak powoli pekaja mi kolejne warstwy skóry i to było dziwne uczucie. No może trochę bolało jak wkładałam wkręta, bo wiadomo najpierw jest ta cienka końcówka a potwm grubsza. No i z tą grubsza miałam problem ale mocniej docisnęłam i po problemie:)

Gość gość
ja pierwsze koleczyki w uszach przekłuwałam u kuzynki, ale bardzo ropiały więc wyjęłam, zarosły mi, potem byłam w salonie u kosmetyczki. Też długo się goiły ale jakoś przetrwałam i mam do tej pory. Kolejne dziurki w uszach przekłuwałam sobie sama, bardzo szybko mi się goiły. Pępek przekłuł mi znajomy który pracuje w profesjonalnym salonie. Pępek długo mi się goił ale jak się już zagoił to spoko, mam już kolczyk kilka dobrych lat

dzięki :) pytam, bo chce zrobić jedna dziurke dodatkowo bliżej policzka, może tez się skusze by to zrobić chociaż się boje :o Będę miała Twoja "robote" na uwadze :) dzięki raz jeszcze