Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wreszcie chlopaka ale tyle rzeczy mi w nim nie pasuje

Polecane posty

Gość gość

dobrze sie dogadujemy. nadajemy na tych samych falach. ale pozostale rzeczy sa nie do przeskoczenia. chyba nic z tego nie bedzie ...... nie wiem co robic 😭

a jakie sa te pozostale rzeczy? Choc powiem ci , ze jak cos nie pasuje, to lepiej wszysnie sie ewakuowac , niz po slubie :-(

Gość gość
czego np. ci w nim brakuje?

Gość gość
te rzeczy np brak higieny osobistej. to jak ciamka przy jedzeniu jak chlop ze wsi. fajtlapowatosc. wyksztalcenie. zawod. jestesmy razem troche ale juz ciezko to wytrzymac 😭

Gość gość
chemia między wami jest, pożądacie się?

jak pantolfle nie daja sie rozchodzic, to je sie odstawia :-P

Gość gość
to jakim cudem z nim jestes? wczesniej ci to nie przeszkadzalo?

Gość gość BANAŁ
dobre to, z tymi pantoflami. Tak na związek jeszcze nie patrzyłem :P

Gość gość
jestesmy krotko ze soba, dopiero to odkrywam. do tego seks jest taki sobie, nie mam przyjemnosci 😭

Gość gość
zdiagnozowany brak LAKU :)

Gość gość
lak jest, puki co niesmialy, nie wiem czy rzucic tego obecnego i sie zajac tamtym czy dawac mu jeszcze szanse.....???

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
na mlaskanie chyba da sie jakos zwrocic uwage. ale brak przyjemnosci z seksu... to juz problem ktory raczej bedzie narastał chyba ze sie dogadacie- w co watpie tym bardziej ze za krotko jestescie ze soba. no albo pozostaje przyzwyczajenie co rujnuje zwiazek. jak ci niespecjalnie zalezy to go olej.

Gość gość
26

Gość gość
najbardziej boli brak higieny, co mam mu powiedziec idz sie umyc??? 😭

Gość gość BANAŁ
tak właśnie byłoby najlepiej, a ty jak myślisz? Dasz mu do zrozumienia w inny sposób? Jak uważasz?

Gość gość
dla mnie to żenujace ze w ogole musialabym o tym z nim rozmawiac. to powinno byc oczywiste!!!

Gość gość
chyba widziaąls z kim sie wiążesz kretynko! Ja puiernizce niektóre laski to takie pustostany... ja znomóż poznałam faceta ideał nic bym w nim nie zmieniła, ale ten jak na złośc sie nie chce wiazac!

Gość gość
idz powyzywac swoja rodzine jak lubisz. nie widzialma z kim sie wiaze bo dopiero go poznaje. ja piernicze naucz sie czytac

Gość D25D
kretynka to jest z cb. chyba mowi dziewczyna ze dopiero teraz zaczela to zauwazac. normalne ze takie rzeczy wychodza w trakcie zwiazku. wg cb facet ma odrazu na czole wypisane jakim jest brudasem ze to niby takie oczywiste. co za mół z cb.

Gość gość BANAŁ
2014-01-07 16:44:06 x może za krótko się znacie, albo nie jesteś w jego typie? dobrze wybadać wcześniej jaki kto ma stosunek na te sprawy, związki. bez takiej wiedzy można kogoś 'wystraszyć' :)

Gość D25D
a może zrób mu prezent w postaci kosmetykow, wprost nie powiesz a moze cos zrozumie.

jesli idzie sie z Kims do lozka , to chyba bariery wstydu sa przelamane ? Wiec spoko mozna komus wreczyc zel pod prysznic , w wannie zrobic duzo piany , kupic szczoteczke i paste do rak dac . A teraz szorujemy sie moj skarbie -z pieknym usmiechem . A przy stole tez mozna z cudownym usmiechem powiedziec : siorbanie , mlaskanie , tudziez odglosy sa niepozadne !!!!!!! Do tego wszystkiego cudowny usmiech , calus i jak gosc kumaty , to wezmie sobie do serca "obwarowania ".

Gość gość
to chyba zly pomysl z tymi kosmetykami. nie wiem jak mialabym to dac, prosze to dla ciebie bo chyba nie masz w domu??? glupai sytuacja

Gość gość
na pierwszym spotkaniu zazwyczaj nie zapada decyzja o związku... Musiała widzic jaki jest, pojsc do knajpy/na kawe/impreze i nie widziała ze fleja? Przez załżómy miesiąc/dwa spotkan nie zuwazyła. Nagle są w związku i to widac?

Gość gość
albo przszkadza jej jego zawód... No sorry,a le chyba na któryms ze spotkan wyszło czym sie zajmuje i je wtedy nie zraziło tylko teraz zaczeło? Moim zdaniem po prostu chciała miec chłopaka zeby tylko miec, ale jednak nie czuje do niego pociągu/poządania to wynajduje inne powody. Tak to wyglada

Gość gość
jak go wysle pod prysznic jak jestesym razem to sie umyje ale nie widujemy sie codziennie i on chyba w domu sie nie myje :( nie bede do niego dzwonila jak idiotka a umyles sie dzisiaj kochanie???

Gość gość
czyli wzięłaś co ci w łapy wpadło i narzekasz. .. krotko się znamy, seks był a wstydzisz się mu powiedzieć, zeby się umył??? Tak to jest jak się wskakuje do lóżka kloszardom. Widziały gały co brały. Bo chyba nie przestał się nagle myć jak ciebie poznał??? Jak w ogóle z takim śmierdzielem można iśc do łóżka??? Tak cie przypiliło?

Gość gość
na poczatku zawod mi nieprzeszkadzal ale teraz naklada sie tyle rzeczy naraz ze tego nie ogarniam :'(

Gość gość
no wiec prosze na mnie nie naskakiwac, ale poniosły mnie emocje. Widziały gały co brały jak ktos tu napisał. Wtedy nie był fleja, w związku jest, wczesnije zawod nie przeszkadzał, teraz tak... Coś tu śmierdzi i nie ejst to twój chłopak :P