Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wreszcie chlopaka ale tyle rzeczy mi w nim nie pasuje

Polecane posty

Gość gość
Gdzie twój chłopak pracuje?

to skoro az tyle ci nie pasuje , na kazda nasza rade mowsz NIE , to odejdz , podziekuj za wspolny czas i na drugi raz lepiej otworz oczy, uszy , wyostrz wech .

Gość gość
Mlaskania, siorbania i brak zasad ogólnego obycia trudno jest wykorzenić i trzeba nad tym dosłownie dzień w dzień pracować, a i tak nie raz najesz się wstydu jak w towarzystwie ON zapomni się i każdy go usłyszy, a ty spalisz buraka :) Co do higieny osobistej, podejrzewam, że nie dasz rady mu tego wpoić i będziesz musiała zastąpić mu 'panią przedszkolankę' i to tak na ostro. Ale jak czujesz, że jest tym wyjątkowym z innych powodów, to warto zainwestować i się poświęcić. Ale chyba pisałaś coś o jakiejś alternatywie czy to był podszyw? Chodzi o innego chłopaka?

Gość gość
nie mam juz 15 lat zeby wierzyc ze faceta da sie zmienic, jak teraz jest taki to juz taki zostanie, moze sie troche poprawi na chwile ale wczesniej czy poxniej jak uczucie wygasnie to bedzie taki jak teraz, wiem o tym dobrze :(

Gość gość
Ale po co go zmieniac skoro wczesniej ci to nie przeszkadzało? Trudno uwierzyc w to, ze neei zauważyłaś takich niuansów wczesniej lub wmawialas sobie,z e sie moze zmienic. I w ogóle Twój tytuł tematu bardzo trąca desperacją-"wreszcie mam chłopaka" tak jakbyś chwyciłą to co się nawinełoa teraz masz pretensje,ze ci w nim nic nie pasuje. Skoro tak jest to mu podziękuja nei staraj sie zmieniac na siłe.

Gość gość
tak jest na horyzacie inny chlopak ale nie wiem czy jest zainteresowany, puki co jest niesmialy :P

Gość gość
hmmm czyli jednak troche desperacja, zę jak tamten nie okaże zainteresowania to będziesz sie meczyc z fleją, z czystego wyrahowania zeby nie byc samą. I nawet jak on cb bedzie kochac i by ci dał gwiazdke z nieba to bezi emusiał błagac o seksik raz w miesiącu?

Gość gość
Dawniej na taki związek to się mówiło po prostu NIE TEN GARNEK NIE TA POKRYWKA.

Gość gość BANAŁ
2014-01-07 17:01:55 - to moje :) a czy ty też jesteś nieśmiała, bo jak tak to problem. no i co z dotychczasowym robisz mu nadzieje a potem porzucisz jak szmacianą lalkę? :P

Gość gość
nie bedzie mnie musial blagac teraz tez nie musi i robimy to pomimo, ze nie mam przyjemnosci. co mam zrobic ze tyle rzeczy mi w nim nie pasuje? prubuje sie przekonac ale ciezko jest

NIE TEN GARNEK NIE TA POKRYWKA. -nie znalam tego :-D Zapamietam sobie , fajne powiedzenie .

Desperatka wzięła takiego co ją chce i ma prace a teraz marudzi :D

Gość gość
chce dac mu szanse poprostu :( nie musicie od razu byc zlosliwi :(

Gość ja_piernicze
teraz nie musi,a le za jakis czas ci to zbrzydnie uwierz i bedzie coraz gorzej, ty sfrustrowana i on sfrustrowany. Może wyznacz sobie jakis zcas. Np miesiąc. Postaraj się dac mu do zrozumienia ze pwonien sie czesciej myć, proponuj wspolne kapiele (każdy facet na to idzie :P) Jak siorbie to zwroc mu uwage na to itp. Co do pracy to akurat jest strasznie debilny wrgument (i to mnie tak wkurzyło na samym pozcatku jak czytałam) Ale jeżeli mu to sprawia przyjemnośc to chyba nie powinnas sie wtrącac w koncu to jego kariera, nie twoja

Gość chamtoja
a zlizujesz mu serek spodlaski ?

Gość gość
nie wtracam sie, ludzi kocha sie pomimo, ze maja wady. nie chce go zmieniac, jest taki jaki jest tylko, ze nie moge sie zmusic zeby to zaakceptowac :(

pomimo wad kocha sie wylacznie swoje dzieci . Z partnerami juz niekoniecznie :-P

Gość ja_piernicze
oj dziewczyno opamiętaj się!!! Skoro nie chcezs zeby sie4 zmieniał to nie biadol że ci to przeszkadza, a jezeli nie potrafisz zaakceptowac to zerwij. Chyba nei ma prostszych rozwiązań...

Gość gość
to jak się nie możesz zmusic to daj mu spokój, boze co za desperatka

Gość gość BANAŁ
chcesz go zaakceptować - stań się taka jak on, nie będziesz miała mu nic do zarzucenia :P, być może gdy będzisz miała 50+ przestaniesz zwracać na to uwagę, ale czy tego chcesz? Ktoś wyżej pisał, może poprostu do siebie nie pasujecie.

Gość ja_piernicze
zaczynam miec przeczucie,z e to prowo...

Gość gość K
Masz po prostu takiego jakiego sama sobie wybrałaś, widocznie na nikogo lepszego nie zasługujesz i obracasz się w specyficznym środowisku. Nigdy nie spotkałam takiego ''wynalazku'', bo po prostu zadaję się z ludźmi na odpowiednim poziome, a swoich mężczyzn starannie wybieram.

Gość gość
to nie jest prowo, nie wazne nie musicie pisac, chcialam sie wygadac ale moze lepiej sama to sobei przemysle poprostu

Gość gość
Chyba spotykałaś się z nim wcześniej, randkowałaś? I nie zauważyłaś, ze nie potrafi się zachować przy stole? Że jego wykształcenie i praca pozostawiają wiele do życzenia? To po co się wiązałaś, skoro Ci nie odpowiada?

Gość ja_piernicze
no przecież trzeba miec WRESZCIE chlopaka :P

Gość gość
On jest hindusem

Gość gość
chłopak pracuje jako męska prostytutka, i jak robi loda to tak siorbie obrzydliwie, stąd to mlaskanie i siorbanie.

Gość gość
nie zauwazylam wczesniej mlaskania bo rzadko jedlismy pelne dania. nie wazne juz

Gość ja_piernicze
Wiesz, nie doluj sie teraz, ze nikt ci nie chce doradzic, czy sie z cb wysmiewa, bo tak troche sama do tego doprowadziłas. Musisz się po prostu zastanowic sama, zadac sobie pytanie czy chcesz tak życ, czy chcesz go wąłsnie tylko dlatego zeby z kims byc, bo na prawde bedziesz sie meczyc, taka prawda.

Gość gość K
''pełne dania''? dojadaliście po kimś, czy może byłaś zabierana na hot-dogi ze stacji na romantyczny wieczór?