Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobisty trener

Kobiety powinny się zahartować w uczuciach a nie tak dawać byle komu

Polecane posty

Gość osobisty trener

Powinnyście się nauczyć odmawiać. Nie można tak myśleć pipą - poznajecie fajnego, przystojnego faceta i kładziecie na szali swoje życie, byle tylko spędzić z nim miłe chwile. Te chwile szybko się kończą. Pozostaje płacz, gorycz, złość. Powinniście przeczekać zauroczenie takim samcem, bo on się wami pobawi i was zostawi - zawsze. To jest wpisane w jego fajność. Zapamiętajcie to sobie.

Gość gość
ja juz zwlekam pol roku prawie a on ciagle czeka, i co? co ma mzrobic, zeby dal sobie spokoj? Nic na niego nie dziala..

Gość gość
100 procent racji

Gość gość
zgadzam się, kochane pipki, pomyślcie czasem. a jak nie jesteście w stanie to spytajcie się brata, ojca, kolegi czy dobrze robicie, bo jak same dokonujecie wyborów to cierpicie. apeluję o nie myślenie c**ką na każdej imprezie;)

Gość Satanista 22 l
To tak jakbyś powiedzial c*****i żeby nie stawał jak zobaczy fajna laskę. Kobiety d****arstwo mają wpisane w nature

Gość gość
wiem, że taka natura kobietek, że częto są wilgotne i nie ma wtedy myślenia;) może powinny chodzić na imprezy z kolegą, który zauważy, że zaczyna swędzieć ją c**ka, odciągnie od "z******tego" koksa i wyprowadzi na świeże powietrze, żeby sobie życia w kibelku nie zmarnowała:)

Gość osobisty trener
Ale mogą z tym walczyć. Pamiętajcie też kobiety, że oprócz niszczenia swojego życia nie można też niszczyć życia innej kobiecie i jej dzieciom. Pamiętajcie też, że mieszacie w życiu zauroczonego wami ojca i męża, którego zaczną po czasie męczyć wyrzuty sumienia.

Gość gość
Ależ hartują się. Dzięki facetom którzy je olewają. Mądre wyciągną wnioski i postawią wyżej poprzeczkę, tylko potem faceci narzekają że kobieta za dużo wymaga.

Gość gość
ja raz jak byłem na imprezie to obca pijana kobieta (wątpliwej urody) zaczęła się przy mnie wić i błagać na kolanach, żeby mi zrobić loda. gadała coś o swoim chłopaku, który się nie dowie. nie chciałem jej niszczyć życia, poza tym mam satysfakcjonujące życie z partnerką i potrafię zapanować nad instynktem, w przeciwieństwie do kobiet:O ona powinna wychodzić z opiekunem, żeby sobie biedy nie napytać:O

Gość gość
Autorze, jesteś jakimś coachem z wykształcenia czy to takie refleksje osobiste;)?

Gość gość
A faceci nie powinni biegac za kazda pipa z choojem na wierzchu tylko trzymac go w gaciach

Gość gość
Własnie przy mnie facet sam portki sciagnał i wjał ku... z majtek, chyba zeby go podziwiac...

Gość osobisty trener
Z wykształcenia. Skupmy się na kobietach, bo ostatnio sobie pofolgowały. 10 przykazań dla kobiety 1. Nie będziesz mieć facetów przed mężem swoim 2. Nie będziesz marudzić i narzekać bo to daremne 3. Pamiętaj by być miłą dla swojego chłopa 4. Czcij ojca i matkę zamiast się puszczać 5. Nie wykańczaj nikogo psychicznie 6. Nie bądź kochanką bo to wstyd 7. Nie zarabiaj na siebie d**ą 8. Nie manipuluj i nie kłam tyle 9. Nie odbijaj zajętych bo z takim związku nie stworzysz 10. Nie patrz się na to co mają inne kobiety

Gość osobisty trener
Trzy cnoty kobiece 1. uroda 2. dziewictwo 3. wdzięczność

Gość gość
Odnośnie 3, jaka kobieta jest wdzięczna, jak się zachowuje?

Gość gość
caluje po stopach haha

Gość gość
Patrzcie lepiej na siebie gnojki, jak można byc takim szybkim i samemu z majtek wyciagac

Gość gość
Ze słownika, wdzięczny: 1. «mający serdeczne uczucia dla swego dobroczyńcy, pragnący podziękować i odwzajemnić się za doznane dobro» 2. «pełen wdzięku» 3. «przynoszący dobre wyniki, zadowolenie» 4. «o słuchaczach, widzach: żywo na coś reagujący» Chodzi tu o definicję nr 2 :P?

Gość osobisty trener
1 i 2.

Gość gość
a co z mądrością, uczciwością, dobrocią? wg Ciebie kobieta ma ładnie wyglądać i być cnotliwa i już ?