Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modaa

skutki uboczne tabletek

Polecane posty

Gość modaa

Czesc dziewczyny! Prosze Was o pomoc. Od roku biore tabletki antykoncepcyjne i nigdy nic mi po nich nie bylo, 23 grudnia bylam u mojej ginekolog nic mi nie znalazla, powiedziala ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku ze mną, ale od sylwestra strasznie zle sie czuje,praktycznie ciagle jest mi niedobrze, wiele razy chodze do toalety tyle ze nie wymiotuje tylko raczej drugą stroną do tego jeszcze doszedl bol głowy i pieką mnie oczy ;/ Powiedzcie czy to mogą być skutki brania tabletek? tak nagle? czy poprostu zlapalam jakas grype zoladkowa. prosze o pomoc

Gość gość
To na pewno nie tabletki. Tabsy dają znać o wiele szybciej, jeśli są źle dobrane.

Gość modaa
no wlasnie tak mysle też, ale juz sama nie wiem co to moze byc. Dzidzia raczej tez nie bo mysle ze pani doktor by to wykryla pozatym biore tabletki z dokladnoscia zawsze. Moze ktos inny jeszcze sie wypowie?

Gość kasia8777
to na pewno nie od tabletek, biegunka to zaden objaw, jakbys plamila czy cos albo miala krwawienie przez 2 tyg to rozumiem ale zatrucie posylwestrowe? :P

Gość gość
no wlasnie tak mysle caly czas, (tyle ze na sylwestra nie pilam duzo alkoholu) bo na poczatku mnie tylko tak meczylo a teraz typowe objawy jakby tej cholernej grypy zimno mi, boli glowa i coraz bardziej gardlo. Ale wolałam popytać bo juz i taki pomysł ze tabletki cos nie tak działają wpadł mi do głowy...

Gość gość
To raczej nie grypa, bo trwa to już 7 dni. Uważaj teraz przy braniu pigułek, bo przy biegunce mogą się nie wchłonąć.

Gość kasia8777
ja bym tego nie wiazala z tabletkami....bez przesady... tak jak mowi kolezanka wyzej pamietaj ze teraz tabletki moga nie dzialac

Gość gość
Wiem wiem. Ale jesli nie grypa to co to moze byc? Dodam ze to jest 7 dni ale nie tak caly czas, codziennie. Tylko jeden dzien mi nic nie bylo a drugi mnie meczylo.I teraz dwa dni najgorsze

Gość modaaa
Pozatym teraz przez pewien czas ich działanie nie będzie mi potrzebne ;) ale pamietam o tym.

Gość kasia8777
dziwne, moze przejdz sie do lekarza? ale internisty po prostu z tym.... moze jesz cos nieswiezego? ja kiedys tak pare dni podtruwalam sie sledziami i nie wiedzialam ze to od tego :P heh .. trudno znalezc przyczyne, ale szukalabym jej gdzies indziej

Gość modaaa
dzisiaj juz i tak nic nie zalatwie. Wiec poczekam do jutra i jezeli dalej bedzie mnie tak meczyc to faktycznie pojde do lekarza

Gość kasia8777
powodzenia

Gość gość
Też mi się wydaje że to raczej jakaś grypa żołądkowa, w końcu były święta i każdy był przejedzony. U mnie skutkiem ubocznym przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych było przybieranie na wadze, dlatego mój ginekolog zalecił mi harmonellę, która reguluje poziom cukru w organizmie jak również chroni serce, układ krążenia i wątrobę, to dobre rozwiązanie przy antykoncepcji.