Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straciłem sens życia przez studniówke

Polecane posty

Gość gość

nie mam skim iść pisałem do dziewczyny już 2 ja zapraszało mam dość tego wszystkiego i mojego życie boje się wychodzić z domu mam zrypana psychike i tyle . muszę jakoś powiedzieć nauczycielce że sam pójdę .

Gość gość
...

Gość syllwwik
muszę jakoś powiedzieć nauczycielce, że sam pójdę.... a jak cię wyrzuci ze szkoły???

Gość gość
nom bo iles tam złoty płacic by samemu iść to nielogiczne .

Gość gość
też szłam sama, na pewno kilka osób z Twojej klasy pójdzie bez os tow.

Gość gość
Przecież to tylko studniówka, miej to w d***e.

Gość gość
2 zemna

Gość gość
Ale z Ciebie dzieciak, to urocze. Powiem ci tak, ja wiele lat temu, też nie maiłąm z kim iśc na studniówką , juz nie pamiętam, ja alb mój tata poprosili mojego ciotecznego brata, aby mi towarzyszył, i jakoś było, ALE JA TO STRASZNIE PRZYŻYWAŁAM. Teraz juz się z tego tylko smieję, to było dawno i było urocze. Ja nie wiedzę problemu. Jak nie masz dziewczyny do pary, to trudno. Co możesz zrobić, np. naucz się dobrze tańczyć, idź na jakiś kurs, poruszasz się, nabierzesz pewności siebie, zobaczysz, że umiesz coś, czego nie potrafią inni, I NIE PRZEJMUJ SIĘ TYM CO POWIEDZĄ, POMYSLĄ INNI I TAK NIE MASZ NA TO ŻADNEGO WPŁYWU, WIĘC BĄDŹ PANEM SAMEGO SIEBIE I BAW SIĘ DOBRZE, 100-dnówka to dobra okazja, a brak pary do poloneza- powiedz nauczycielce, niech ci kogoś znajdzie, możesz zażartować, nie smiesz prosic, ale byłoby zaszczytem dla ciebie, gdybys mógł zatańczyć z tak urocza osoba jak twoja wychowawczyni, żart, ale miły, bądź oryginalny i podejdx do tego homorem, powodzenia.

Gość gość
jestemn dzieciak z zryta psychika i mam dość swego żźycia .

Gość gość
i niemam skim pogadac nawet przegralem wiem że takiego jaki jestem na 100 procent żadna praktycznie niepokocha .

Gość gość
hehe życie jest porabane .

Gość gość
A musisz isc na tą studniówkę? po co płaciłes skoro nie miałes partnerki? Studniówka to jakis przymus?

Gość gość
mlody jestes jeszcze znajdziesz dziewczyne

Gość gość
pierdoły a nie znajde jak na studniuwke niemam kobiety to jestem dno a nie facet zero totalne rozumiesz

Gość gość
ha ha odrabie mi czy nie .

Gość gość
zniszczyło mnie to forum życie i szkoła i ja sam sobie gwuźdx wbiłem do swojej posranej muzgownict

Gość gość
przekleta kafeteria

Gość gość
zamordowała wemnie poczucie wlasnej wartości odebrała mi szczęście

Gość gość
siedza tu stre mendy bez poczucia wartosci dajace sie wykorzystywac przez życie nienawidzacer facetów i chcace ich zniszczyc to jest pewnie posrany tejn wasz feminizm zgówniały

Gość gość
niszcza młodych ludzi morduja radość w ludzich prawdopodobnie tu sa wyznawcy diabła byleby odebrac radość i szczęście człowiekowi byleby go zeszmacic równac z błote i niemuwie to do wszystkich ale do tych co sobie zasłużyli nato .

Gość gość
i beda gadac że tu nastolatki siedza g***o prawda siedza to stare pryki zniszczone żtyciem psychicznie chorzy na umyśle pragnacy pogardy i zgnojenia inych by zostac władcami inych panami

Gość gość
zwalaja na kościół żwe taki to zły jest to weźcie powiedzcie ksiedzowi że daliście tyle ile uważacie za słuszne i il;e hcuieliście to nie beda gnidy gadac na kościuł .

Gość gość
martwisz sie ze sam,to moze zejdz na ziemie i nie szukaj ksiezniczki,tylko popros normalna kolezanke,zadna gwiazde tylko taka zwyczajna zeby z toba poszla,wy faceci nie dostrzegacie co macie obok siebie tylko marzycie o super laskach,taka zwykla dziewczyna tez moze sie zamienic w ksiezniczke wystarczy dobrze sie rozejrzec,powodzenia

Gość gość
prostytucja sie szerzy nastolatki siedza ui służa zbokom i w burdelach bo polacy to taki gówniany naród że może byc popychaczem inych bo mu wuda w głowie . ehh co powiecie swoim dziweciom co zrobilem by moja córka niebyła w burdelu !!!

Gość gość
ksieżniczki mam gdzieś sa normalne kobiety ale mi już odwaliło w tej durnej psychice zniszczyło mnie forum zamordowało me uczucia

Gość gość
co powiecie swym dzieciem !!! które beda robic zamarne grosze prawdopodobnie dla inych krajów beda wyzyskiwany niemiały zxadnej przyszłości co im powiecie powiecie im siedziałem na kafe i obrażałem inych .

Gość gość
bo mnie to cieszyło jak iny by poniżany niższy odemnie ahh jak ja to lubie ty jesteś wieśniak śmiec cita prostak a ja to kto alfons jha!! bo moge cie poniżac ja to kocham byc takim gigantem zerem

Gość gość
pozwoliliśmy rozkraść politykom cały nasz kraj bo co czemu wzasadzie ? bo nikt sie nieumie postawić bo nikt niejest lepszy każdy z was taki jest !! jak nie to walczcie oten kraj niwe bo wy jak żydy macie to gdzieś .

Gość gość
odebraliście mi dziecinstwo odebraliscie dla własnego poczucia wyższości

Gość gość
kiedyś byli ludzie godni swego teraz to juz niema ludzi gosdnych niema takich którzy by potrafili żadzić z klasa i uczciwościa !!!