Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylkoseks

Tylko seks

Polecane posty

Gość Tylkoseks

JEstem tu pierwszy raz. W wielu topikach pojawia się wątek - seks najważniejszy, seks na 1 miejscu. Powiem wam że dla mnie seks jest na którymś miejscu z kolei, dla mnie najbardziej liczy się bliskość i poczucie tego, że mój mąż jest ze mną ze spedzamy ze spoba prawie kazdą wolną chwile, że mnie wspiera pociesza, komplemntuje rozbawia opowiada dowc**y, czytamy sobie książki leżac obok siebie, jesteśmy takimi partnerami, a jesli coś w seksie nie jest tak jak ja bym chciala czy mąż to rozmawiamy ze sobą i wprowadzamy w życie nasze fantazje, on robi dla mnie wszystko a ja odwzajemnim mu tym samym i tego wam życzę dziewczyny bo to jest to co wszyscy nazywamy szczęściem idealne porozumienie w każdym aspekcie od pracy po wspólne pasje bieganie, badminton, przejażdzke kolejką, mimo upływu lat nasz apetyt na nas moj na niego i jego na mnie ciągle rośnie ..........

Gość gość
fajnie, pozazdrościć 🖐️

Gość gość
oj cos lec**prowokacja, bo to niemozliwe

Gość gość
tylkoseks moze dlatego, ze oboje macie w glowie poukladane? Hm?

Gość gość
ummm, ładnie napisane - marzenie czy fragment książki?

Gość gość
Tak myśle że to możliwe, ale musi sięspotkać dwoj****aaardzo poukładanych ludzi o podobnych pogladach. Łatwiej trafić 6 w lotto

Gość gość
heh prowo 1000000%

Gość vvv nnn
a teraz wake up :)

Gość gość
od razu prowokacja, jeśli wy jesteście nieszcześliwi to ktoś inny nie ma prawa do szczęścia???

Gość gość
a ile razy w tygodniu się dupczycie, możę raz na miesiąc wam wystarcza

Gość gość
właciwie to autorka dobrze gada Tylko nie sprecyzowała że chodizło jej pewnie o to że nie buduje się związku czy malzenstwa na sexie tylko na pojnosci charkterów

Gość gość
Sama sobie przeczysz, najpierw piszesz że seks nie jest taki ważny, a potem podkreślasz że macie udane życie erotyczne. Sama przecież widzisz że to ważne i daje szczęście.....

Gość gość
kurde aż się wzruszyłam jak to przeczytałam

Gość gość
"a jesli coś w seksie nie jest tak jak ja bym chciala czy mąż to rozmawiamy ze sobą i wprowadzamy w życie nasze fantazje, on robi dla mnie wszystko a ja odwzajemnim mu tym samym i tego wam życzę dziewczyny bo to jest to co wszyscy nazywamy szczęściem idealne porozumienie w każdym aspekcie od pracy po wspólne pasje bieganie, badminton, przejażdzke kolejką, mimo upływu lat nasz apetyt na nas moj na niego i jego na mnie ciągle rośnie." ^^^ No kurczę rzeczywiście seks ani trochę nie wpływa na to że wasz związek jest udany

Gość gość
heh chyba dobrze myślała ale troche poplątała, pewnie chodiz jej o przywiązanie nr 1 a sex nr 2 albo dalej

Gość gość
najlepsze jedzonko może się przejeść, bo faceta zacznie w******ć ćwierkająca nad uchem żona i pójdzie w długą

Gość gość
Autorka naczytała się niskiej klasy harlequinów :D :D:D

Gość gość
tak jak harlekin hahahah

Gość gość
dlaczego? Ja chodizłam z chłopakiem, który zrobił by dla mnie wszystko ale byłam głupia i zdradziłam go