Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawbiegu

Nie byłam na dyskotece 10 lat czy wypada na nią iść w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość mamawbiegu

Mam pytanie do zorientowanych. W zasadzie dwa pytania. Ostatnio na dyskotece byłam 10 lat temu. Od tego momentu życie mi się trochę pozmieniało, wyszłam za mąż, dzieci, kredyty itp. Zawsze lubiłam taniec ale przez ostatnie 10lat nie było na to czasu. W najbliższą wiosnę wspólnie z mężem pojedziemy do Olsztyna, znajomy nas zaprasza. Wspomniał też że weźmie nas na dyskotekę. Na początku bardzo się ucieszyłam, w końcu dam upust swoim parkietowym fantazjom ale z drugiej strony mam wspomnienia ze swojej małej mieściny w której mieszkam i w której chodziłam na dyskoteki te 10 lat temu,i pamiętam że średnia wieku dyskotekowiczów równała się 22 lata. Napiszcie proszę, jak to wygląda teraz? Czy są osoby grubo po 30 r. ż które chodzą na disco? A jaki ubiór dominuje w dyskotekach. Pomimo urodzenia dwójki dzieci mam nadal super figurę, chętnie bym ją wyeksponowała ale czy wypada...? jestem całą dekadę do tyłu w kwestii dyskotek, może jest ktoś zorientowany kto mnie trochę uświadomi o dzisiejszych dyskotekach

Gość gość
Idź! I baw się rewelacyjnie!!! Ludzi olej w końcu i tak Cienie znają :D i ubierz się tak żeby wszystkim facetom oczy z orbit wyskoczyły :D Pozdrawiam

Gość mamawbiegu
Dziękuję za krzepiącą odpowiedź:) Tylko proszę napisz jaki to strój powodujący wyskok gał z orbit:)) Jaka jest teraz moda na parkiecie?

Gość zboczeniec_zły
bikini.

Gość mamawbiegu
hehe bikini odpada, cyc nie tej jakośc**** urodzeniu i wykarmieniu dwójki dzieci? sądziłam że w dystkotekach króluje big cyc i enej... chyba jestem w błędzie:) chyba jestem 10 lat za dyskotekami:)

Gość gość
ubierz miniowke

Gość mamawbiegu
miniówkę mogę włożyć, żaden problem, nie wiem po prostu jak się dzisiaj ubierają ludzie na dyskotekach? odważnie czy elegancko? wpół nago czy stonowanie?

Gość Felixtus
po kilku drinkach normalnie zaczniesz podskakiwać w rytm techno a po wypaleniu skręta to być może nawet zaczniesz się rozbierać na parkiecie , haha

Gość mamawbiegu
oj skrętów nigdy nie paliłam, papierosów też nie. przez 10 lat bardzo zgrzeczniałam, chciałabym wydobyć z siebie tego czorta który kiedyś we mnie siedział:)

Gość Felixtus
takich dyskotrzasków jakie były 10 lat temu to już nie ma to se ne vrati

Gość mamawbiegu
hehe wiec jakie dyskotrzaski są teraz;)

Gość Felixtus
dyskotrzaski dla oldbojów i oldbojek w rzeczy samej

Gość mamawbiegu
głupku powyżej, nie podszywaj się!

Gość mamawbiegu
Albo przynajmniej pokazać komuś rozklapioche:classic_cool:

Gość 0 Terenia 0
O ile nie wyglądasz jak typowy zaniedbany garkotłuk z obwisłymi cyckami i brzuchem po ciążach to czemu nie 🖐️ W co się ubrać? Na pewno nie w garsonkę :D Ja chodzę w obcisłych i seksownych minisukienkach w których wyglądam jak bogini 😴

Gość mamawbiegu
dzięki terenia. w końcu coś konkretnego. czy mogłabyś wysłać mi link kiecki która podobna jest do tej w której bywasz na dysktokach? z google albo allegro? Tak abym wiedziała czego szukać. nie wyglądam jak garkotłuk. wszystko jak trzeba:)

Gość mamawbiegu
dziękuję Terenia, kupię cos w ten deseń!

Gość 0 Terenia 0
Nie ma za co, miłej imprezy 🖐️

Gość 0 Terenia 0
I posłuchaj jeszcze jednej rady a dam ci ją z własnego doświadczenia.:classic_cool: Jeśli ma być sex na disco to tylko lodzik i koniecznie facet musi mieć samochód. Raz się nadzialam na takiego romantyka golodupca i nigdy więcej! Poszliśmy spacerem do pobliskiego parku na anal.Obiecał złote góry a wracać musiałam sama z bolącą doopą na dodatek.

Gość 0 Terenia 0
07.01.14 [zgłoś do usunięcia] 0 Terenia 0 "Jeśli ma być sex na disco to tylko lodzik" A zasłużona minetka dla mnie to gdzie? Oj podszyw, nie wiesz co dobre :classic_cool: