Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mamawbiegu

Nie byłam na dyskotece 10 lat czy wypada na nią iść w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość mamawbiegu

Mam pytanie do zorientowanych. W zasadzie dwa pytania. Ostatnio na dyskotece byłam 10 lat temu. Od tego momentu życie mi się trochę pozmieniało, wyszłam za mąż, dzieci, kredyty itp. Zawsze lubiłam taniec ale przez ostatnie 10lat nie było na to czasu. W najbliższą wiosnę wspólnie z mężem pojedziemy do Olsztyna, znajomy nas zaprasza. Wspomniał też że weźmie nas na dyskotekę. Na początku bardzo się ucieszyłam, w końcu dam upust swoim parkietowym fantazjom ale z drugiej strony mam wspomnienia ze swojej małej mieściny w której mieszkam i w której chodziłam na dyskoteki te 10 lat temu,i pamiętam że średnia wieku dyskotekowiczów równała się 22 lata. Napiszcie proszę, jak to wygląda teraz? Czy są osoby grubo po 30 r. ż które chodzą na disco? A jaki ubiór dominuje w dyskotekach. Pomimo urodzenia dwójki dzieci mam nadal super figurę, chętnie bym ją wyeksponowała ale czy wypada...? jestem całą dekadę do tyłu w kwestii dyskotek, może jest ktoś zorientowany kto mnie trochę uświadomi o dzisiejszych dyskotekach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować