Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mich0

smutna historia z była dziewczyną

Polecane posty

Gość mich0
Raz zadzwoniłem do byłej po 2,5 roku, nie wiedziałem jej 3 lata rozmawialiśmy 50 min, spytała czemu odeszłem bez słowa, a ja nie wiedziałem co odpowiedzieć, nie chce jej krzywdzić, ale coś nie grało. Na początku była moim ideałem, była specyficzna, skryta miała swoje zasady - szanowałem to, ale nie była zbyt rozrywkowa, a ja lubie twarzystwo ludzi, ona tez tylko dużo mniej zawsze miała nieliczna grupke zajomych. Dziś doceniam jej wielkie zalety, ale muszę byc przy rodzinie - rozsądek mi to mówi.

Gość AAna1
Czytam historię micho i widzę się w tej opowiesci jako ta "była dziewczyna". facet zrobil idenczynie jak Micho, ma rodzinę, ma córkę, a ja po latach codziennie o nim myśle budze się z myśłą o nim, mam ciężkie serce jak bym 100 kilo nosiła codzinnie - straszne przeżycie, depresja i choroba. Nic nie zrobię, muszę jakoś funkcjonowac mimo że nic mnie nie ceszy, mineło juz parę lat, a ja nawet nie mam ochty isc na kawę jak facet znpotkany po drodze mnie zaprasza. Miłość nieodwzajemniona to coś strasznego i nic nas nie może od tego uwolnić.

Gość Basia0
Czytam historię micho i widzę się w tej opowiesci jako ta "była dziewczyna". facet zrobil idenczynie jak Micho, ma rodzinę, ma córkę, a ja po latach codziennie o nim myśle budze się z myśłą o nim, mam ciężkie serce jak bym 100 kilo nosiła codzinnie - straszne przeżycie, depresja i choroba. Nic nie zrobię, muszę jakoś funkcjonowac mimo że nic mnie nie ceszy, mineło juz parę lat, a ja nawet nie mam ochty isc na kawę jak facet znpotkany po drodze mnie zaprasza. Miłość nieodwzajemniona to coś strasznego i nic nas nie może od tego uwolnić.

Gość gość
MichO,no to faktycznie "zasluzyla" na to,ze zostawiles ja bez slowa!Gnoj!

Gość nic interesujacego
moj nie odszedl bez slowa bo podal kilka powodow, ale tez bylam jego idealem, bylam cudowna, piekna, wspaniala, ciepla i madra a na drugi dzien powiedzial ze nie traktuje tego powaznie i dla niego to nawet nie jest zwiazek :) Nie wiem jak sie pozbierac...

Gość xyz10
Ale czymś go ujeła ta obecna partnerka? pewnie lubi towarzystwo tak jak Micho.

Gość gość
Goscccccciu z Angli.tak jak poprzednicy szacunek.walcz o rodzine i coreczke.powodzenia!

Gość gość
Mich0 Ty powinienes dostac prawdziwym batem lo swoim bacie... A goscccc z Angli,stary taka postawa z Twojej strony jest naprawde bardzo rzadko spotykana.wiekszosc ojcow stara sie migac od placenia.moze bedzie wszystko dobrze,zycie rozne scenariusze pisze.:) Trzymam kciuki

Gość mich0
Jestem z kobieta z która mam dziecko, tylko są momenty gdy dużo myśłę o mojej eks i jeszcze w listopadzie jej powiedziałem że tęsknie za nią, ale wiemy oboje że nic z tego nie będzie ja jej nie daję nadziei - ona to wiem i przyjeła do wiadomości. Gdy zadzwoniłem byłem przygotowany do rozmwy z nią, ona słuchała, odpowiedziała na pytania czasami coś powiedziała, ale raczej żadnych tematów nie poruszała oprocz pytania na końcu rozmowy czemu odeszlem bez słowa, a ja dupa dalej nie wiem czemu.