Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudzia 35

Panowie dlaczego zdradzacie swoje kobiety

Polecane posty

Gość net girl
Niestety 50% niezdradzających nie robi tego, bo pies z kulawą nogą nie zwróci na nich uwagi lub nie mają kasy. Nie ma co się więc cieszyć.

Gość gość
net girl AA i dlatego nie zdradzaja, a tak to by zdradzali. No kobieto... Chyba mloda jeszcze jestes.

Gość gość
zdradzają wyłącznie emocjonalnie upośledzone kaleki traktujące kobiety przedmiotowo

Gość Rudzia 35
Każde z was mu tu swoje racje,z tego co widzę wypowiadają się głównie Panie. Może jakiś Pan uchyli rąbka tajemnicy?

Gość gość
No i jeden mezczyzna sie wypowiada. Z 3 posty napisalem :) Lubie was i ogolnie faceci sa gorsi od kobiet, wiec sie nie upodabniajcie do nich. Dobranoc ;)

Gość Felixtus
już się wypowiedziałem, proponuję wykonać sondaż przez OBOP na temat grup zawodowych męskich żeńskich czyli , z jakich grup zawodowych najczęściej zdradzają faceci i kobiety

Gość kochankaaaaa
Nie wiem dlaczego inni mezczyzni zdradzaja, ale moge opowiedziec o swoim przykladzie. Jestem kochanka zonatego mezczyzny i mimo ze staram sie nie pytac o jego rodzine, to czasami sam cos powie, a czasami cos uslysze gdy dzwoni do domu. Ze np. dziecko chore poplakiwalo w nocy, nie mogl spac, a u mnie? U mnie cisza spokoj, mieszkanie posprzatane, sama mieszkam, to nie ma kto balaganic. Jak sprzatam, to oczywiscie, ze w dresie i bez makijazu, ale gdy on przychodzi, to jestem zawsze w sexownej bieliznie, wyperfumowana, niczego od niego nie oczekuje, nie musi jechac na drugi koniec miasta by cos odebrac dla mnie. Uklad jest prosty: on ma mi dac dobry sex, a ja jestem zadbana, bez problemow domowych. Jedyne czego nie robie, to nie gotuje mu, zamawiamy jedzenie na wynos. Czasami przyjedzie na caly dzien z czego 3 godziny przespi, bo ma w koncu swoj spokoj..

Gość gość
No to niezly frajer z tego Twojego kochanka. Chce meic spokoj to mogl dzieci nie plodzic debil i nie brac slubu.

Gość Rudzia 35
gość-22.56 aj,złowieszczo to zabrzmiało,słodkich snów :-) Felixtus- chciałabym żeby OBOP choć raz przeprowadził taką sondę,kto wie,może wyniki były by zaskakujące...?

Gość Rudzia 35
kochanka- w jakim jesteście wieku?

Gość gość
Kochanka. Nie masz tak po ludzku wyrzutow sumienia, ze bierzesz udzial w oszukiwaniu tej biednej kobiety?

Gość gość
mój maż powiedział że nie zdradzilby bo rodzina , dzieci są dla niego swiętością i nie mogłby nasz oszukać i zabrac rodzine której on nie miał .

Gość gość
Czy moze po prostu uwazasz, ze to jej wina, ze ma w domu np. chore dziecko, ktore poplakuje? Widze, ze tak troche probujesz sie chwalic, ale nie ma czym tak naprawde.

Gość gość
zdemoralizowane dna bez żadnych zasad ani wartości, które myślą jak tępe psy penisem

Gość gość
No jasne, czepiać się kochanki, jakby ona była w tym wszystkim najbardziej winna... To smutne, że kobieta ma ogarniać ten cały barłóg, a facet ma to w d***e, zostawia ją i idzie do kochanki, bo tam ma spokój... zamiast pomóc jej, żeby i ona miała czas zadbać o siebie oraz żeby razem mogli spędzić miło czas... :(

Gość gość
gosc 07.01.14 Gdyby inne kobiety im na to nie pozwalaly to by tak nie bylo. Taki facet moglby sobie wlozyc penisa miedzy zeberka kaloryfera co najwyzej. Uzalacie sie kobiety, ale z kim faceci zdradzaja? No chyba nie z ufoludkami z innej planety.

Gość gość
kochanka Moim zdaniem jesteś kobietą bez uczuć, nie wiem jak możesz się kochać z mężczyzną żonatym, który ma dzieci. Zresztą co ja mówię " kochać " chyba "p*******ić". Trochę szacunku do siebie i mówię ci to jak kobieta kobiecie, Pomyśl trochę o jego żonie dzieciach, po prostu rozwalasz im życie. Pomyśl trochę o zostawieniu go, jeżeli jeszcze jakieś tam uczucia w tobie zostały i wyrzuty sumienia. Kobieta powinna pozwolić sobie na seks z mężczyzną, którego kocha. Seks to nie jest tylko przyjemność, a dowartościowanie uczucia miedzy dwojgiem ludzi. Już nie wspomnę o nim, ślub, wszystko ładnie pięknie, a jak urodziło się dziecko to idzie do kochanki, trochę powagi ludzie... Dziecko to dar od boga z tego trzeba się cieszyć nie od tego uciekać...

Gość gość
Krytykujemy i facetow i kobiety. Nie wiem skad ten wniosek, ze to kobiety sa znowu winne.

Gość gość
nie opluwajcie się tylko piszcie co was skłania do zdrady

Gość kochankaaaaa
Ja mam 24 lata, a on 36. Nie chwale sie, nie mam czym, dpowiedzialam na pytanie zawarte w temacie. On na pewno kocha swoja rodzine, tylko potrzebuje czasem odskoczni. To tylko sex-uklad. Ja go tez potrzebuje, niedawno rozstalam sie z kims kto wiele dla mnie znaczyl, nie jestem gotowa na nowy zwiazek. A juz napewno nie z nim, bo bym mu nigdy nie zaufala do konca :) Nie mam wyrzutow sumienia, zona nie ma czasu na sex i dbanie o siebie, wiec jesli nie ja, to znalazlby inna. A dlaczego mialabym szukac kogos innego, skoro ten jest idealny do moich wymagan?

Gość gość
gosc 07.01.14 Tyle ludzi chcemiec dzieci, jest to ich wielkie marzenie, a taki frajer ucieka od swojej rodziny. co za dno. Kiedys ludzie mieli przynajmniej wiecej honoru.

Gość Felixtus
obstawiam, że o tej porze, czyli jest godz. 23.22 i zdrady są na poziomie 50/50 procent czyli norma europejska 50 procent kobiet zdradza 50 procent facetów i odwrotnie

Gość gość
Zgadzam się w 100%. Tak, mieli więcej honoru i nie tylko. Przede wszystkim szacunek dla samych siebie. Kiedyś były inne czasy, nie było mini, szpilek bluzek z dekoltem po pępek, solarium i dziewczyny wyrastały na kobiety, a nie na szmaty. A mężczyźni na honorowych mężów, którymi między innymi kierowała miłość i dbałość o rodzinę

Gość gość
"On na pewno kocha swoja rodzine, tylko potrzebuje czasem odskoczni. " No wlasnie widac jak kocha hehehehehe :D Zwichrowane pojecie o milosci i pozniej sie dziwia glupole coniektorzy dlaczego jest tyle rozwodow. " Ja go tez potrzebuje, niedawno rozstalam sie z kims kto wiele dla mnie znaczyl, nie jestem gotowa na nowy zwiazek." Czyli jestes jak zwierze. Nie potrafisz hamowac swoich popedow. "Nie mam wyrzutow sumienia, zona nie ma czasu na sex i dbanie o siebie, wiec jesli nie ja, to znalazlby inna." No blagam Cie. Brak wyobrazni czy glupota do potegi entej. Kobieta ma wiele obowiazkow, dziecko i nie musi miec ciagle ochoty na seks i byc wymalowana 24 godziny na dobe. Na dodatek d**ek ma wszystko gdzies i woli miec spokoj uprawiajac seks z kochanka. Nie na tym tez polega malzenstwo, zeby dawac d**y za kazdym razem kiedy frajer sobie zazyczy.

Gość gość
przyczyną jest brak odpowiedzialności i niedojrzałość emocjonalna, kwestia dziecinnego podejścia do związków/małżeństw traktując je jako kolejną zabawę w piaskownicy, gdy się znudzi idzie po następną zabawkę

Gość Felixtus
obstawiam, że kobiety wkrótce będą częściej zdradzać niż być zdradzane a wynika to z tego, że kobiet jest więcej niż facetów , powiedzmy, że rodzimy się rocznie na poziomie 50 procent dziewczynek i 50 procent chłopców ale ta równowaga jest tylko pozorna , 1-2 procent dziewczynek urodzi się jako lesbijki i to jest norma przyjęta w każdym kraju Europy i Afryki , podobnie z chłopcami , ok. 2 procent będzie homoseksualnych ale u facetów w wieku 18-20 lat będzie ciekawiej, część pójdzie do seminariów, część pójdzie do wojska , czyli obecnie na 45 procent kobiet z rocznika 1990 przypada , tak zakładam max. 25 procent facetów , część służy w misjach militarnych , sporo już zostało księżami lub innymi duchownymi , sporo za różne rozboje siedzi za kratami , czyli tak naprawdę w chwili obecnej na normalnego faceta z rocznika 1990 który chce założyć normalną rodzinę przypadają co najmniej TRZY kobiety a skoro samotna kobieta nie ma szansy na wolnego faceta to decyduje się na związek z facetem żonatym i cała matematyka związków tu wychodzi , czyli trzy kobiety dla jednego faceta

Gość gość
Zdradzam prawice jak mie miesnie rozbola, na lewice i zmiana. Taka zdrada jest dopuszczalna.