Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudzia 35

Panowie dlaczego zdradzacie swoje kobiety

Polecane posty

Gość Rudzia 35

Proszę o poważne szczere odpowiedzi panów. Czy brakuje am seksu,czy może ciepła,czułości ,czy tylko adrenaliny i dowartościowania się ? Nikogo nie oceniam,chcę poznać przyczyny u źródła:-)

Gość gość
Bo inne robia lepiej loda z polykiem, wiec odchodzimy.

Gość Rudzia 35
Ok,czyli jeden powód już znam ;-)

Gość gość
Dlatego nie robie lodów

Gość gwauciciel z lasku kabackiego
dla satysfakcji i jej upokorzenia

Gość net girl
Główny powód-mało która żona z kilkuletnim stażem dba o siebie tak jak młoda,wolna dziewczyna zarabiająca tylko na siebie i swoje zachcianki. Powód nr 2.Niektóre części ciała młodych,wolnych dziewczyn nie wyglądają jak rękaw czarodzieja, co zdarza się u żon z kilkuletnim stażem i porodach.

Gość Rudzia 35
Proszę o poważne wypowiedzi

Gość gość
bo to męskie dziffki

Gość net girl
Piszę poważnie.Rozmawiałam nie raz na ten temat zarówno z facetami jak i kobietami i te powody padały najczęściej.Czego innego się spodziewałaś?

Gość gość
Net girl- ok,to też jakiś argument. Co dalej?

Gość gość
Bo facet musi miec w domu swój zakres obowiązków wtedy nie ma czasu na myslenie o innych kobietach. A nie kobieta robi wszystko, potem nie ma czasu zeby o siebie zadbać! Mój mąż w domu sprząta, zmywa naczynia, pranie rozwiesza, a ja w tym czasie mogę sobie zrobic makijaz lub ułozyc włosy.

Gość gość
Ja nie zdradzam i co mi powiesz?

Gość gość
net girl- pisząc prośbę o poważne wypowiedzi miałam na myśli gościa z 22.20 :-)

Gość gość
Nigdy bym nie zdradzil bo ja kocham, bez wzgledu na jej zmiany w wygladzie. Bierzcie sobie wartosciowych mezczyzn to was nei beda zdradzac. Proste jak budowa cepa,

Gość gość
Z nudów zdradzam.Po zdradzie czuję ogień do żony, potem znów gaśnie. I tak w kółko...

Gość Rudzia 35
Powiem że wartościowy z Ciebie facet

Gość net girl
gość powyżej....nie od razu Kraków zbudowano

Gość gość
07.01.14 gość Tak uważają dojrzali emocjonalnie męzczyzni jednak nie wszyscy tacy są. Niektórzy pozostaja dziecmi przez całe zycie

Gość net girl
czasami fascynują się też innymi,atrakcyjnymi.W domu mają szarą rzeczywistość,brak kasy, remonty itp.z kochanką takich tematów się nie poruszają. Żonę widują głównie w dresach i papuciach,kochanicy w takim stanie nie zobaczą.

Gość Felixtus
nie jestem zainteresowany aby złapać jakieś świństwo od chorej kobiety !

Gość Rudzia 35
Mimo wszystko uważam że coś mężczyzn popycha do zdrady, pomijam oczywiście k***wski charakter który występuje u obu płci, ale gdzieś jest związek przyczynowo-skutkowy,taki zapalnik.

Gość gość
Tak tylko niestety coraz mniej jest tych niedojrzalych emocjonalnie kobiet. Smutne i przykre to jest. Zachowujecie sie tak beznadziejnei jak faceci i babracie sie w gownie. Przykro mi o tym pisac, bo jestem przewaznie za kobietami.

Gość gość
A autorce odpowiem tylko tak. Bo nie kochaja i tyle. Nikt kto naprawde kocha nie zdradza.

Gość gość
zdradzają bo nie kochają są małżeństwa gdzie przez lata żadne nie pomyśli nawet o zdradzie, bo nic więcej nie potrzebują w innej osobie, a jeśli coś im się nie podoba, to mówią wprost ale jak się ma 21 lat i bierze ślub bo biała suknia i wielka miłość, to rzeczywistość może dać po mordzie mocno, za 2 lata z idealnej dziewczyny robi się nudna matrona i zastanawiasz się co w niej w ogóle widziałeś

Gość Rudzia 35
Zgadzam się, nigdy nie zdradziłam faceta. Tylko czy oni potrafią kochać...?

Gość gość
ojejku jejku.. po porodzie się ciało kobiety zmieniaa? no co Wy? "najpiękniejsze zmiany kobiety w jej ciele, są wtedy kiedy mężczyzna z biegiem czasu je dostrzega. Patrzy ile zmarszczek ma od uśmiechu, ile od smutku. Jak zmienia się pod względem fizycznym i psychicznym wydając na świat potomstwo. WASZE potomstwo." A wy k***y męskie uganiacie się za młodymi d****i. Jak taka znajdziecie jestescie siebie warci. Tylko po co okłamujecie żony? Dajcie jej wybór, niech też sobie ułoży życie z godnym siebie mężczyzną, nie c***a i k****.

Gość gość
Tak potrafia, tylko kobiety musza byc madrzejsze. Patrzec szerzej i miec wyobraznie. Faceci nie zawsze chca waszego odbra, bardzo czesto chca po prostu was wykorzystac. Wy myslicie, ze jesli bedziecie takie jakie on chce, zebyscie byly, to bedzie wierny i dobry dla was, zakocha sie bez pamieci i bedzie chcial zalozyc rodzine. Guzik prawda. To tak nie funkcjonuje.

Gość Felixtus
prawdopodobnie NIKT i nigdy do tej pory nie wykonał sondażu jakie męskie grupy zawodowe przodują w korzystaniu z usług prostytucji , namawiam do takiego sondażu ale czuję, że najbardziej rozbrykani są jednak politycy , na drugim miejscu policjanci i wszystkie służby mundurowe , czyli UOP, MON, BOR a na ostatnim miejscu jako 0,07 procent znajdą się kierowcy tirów

Gość gość
Musicie miec swoje wartosci, swoje zasady, swoja dume i gonosc. Muscie byc silne. Wtedy nie bedziecie sie zastanawiac, dlaczego on was zdardza.