Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazakecona

Co powinnam zrobic

Polecane posty

Gość onazakecona

Od pewnego czasu spotykam się z świetnym facetem. Ostatnio gdy bylismy w samochodzie i całowaliśmy się to fala pożądania sama przyplynęla. Ale czuje ze to pożadanie nie jest zwyczaje bylałam ze zjem go żywcem w tym samochodzie i widziałam ze on ma to samo jednak powstrzymalismy sie. Ustalilismy ze musimy sie lepiej poznać i niczego nie przyspieszać np. seksem. Teraz w weekend on ma do mnie przyjechac na jeden dzien ale nie pozwole mu po nocy wracac 50 km do domu wiec pewnie zostanie na noc. I myslę o tym cały czas czy powinnam pozwolic sobie na to czego chcę. Z jednej strony nie chce wyjsc na latwą i po kilku spotkaniach sprzespac sie z nim. Ale z drugiej to strasznie tego pragnę. Nie wiem co mam zrobić

Gość gość
a ile sie znacie? skoro oboje tego chcecie,to sie powstrzymuj, rozumiem,ze nie chcesz wyjsc na łatwą, faceci mają różne myślenie...

Gość gość
Proszę Cię jedź autobusem

Gość gość
Ile masz wiosen

Gość gość
nie rób tego, faceci chcą wyzwania bardziej od seksu... zafascynuj go sobą, dopiero potem nagrodź go deserem. Nie sztuką jest podniecić faceta, sztuką jest go utrzymać i zainteresować :)