Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotowa9090

W jakim czasie po łyżeczkowaniu zaszłyście w ciąże

Polecane posty

Gość Gotowa9090
Gosciu 22:47 a opowiedz mi dokladnie co sie dzialo i w jakim czasie.

Gość a_gania
Witam. Jestem również po utracie mej kruszynki. Straciłam ją w 16 tc. Miałam potem wykonany zabieg łyżeczkowania. Obecnie jestem 2 tygodnie po zabiegu. Interesuje mnie, w jakim okresie kobiety po zabiegu łyżeczkowania zachodziły w następną ciążę, i jak ona przebiegała. Rozumie, że proponowany okres przez ginekologów to 3-6 miesięcy czekania od zabiegu. Ale zastanawia mnie, kiedy Wy zaszłyście w kolejną ciążę i czy były jakieś komplikacje? Może wykonywałyście jakieś konkretne badania? Pozdrawiam a_gania

Gość gość
Ja po lyzeczkowaniu mam nadzerke i nie chce zniknac

Gość aniajg2
Witam, ja w pierwszą ciążę zaszłam w 1 cyklu starań :) w drugą 9 cykl starań ale w 11 tygodniu ciąża obumarła :( miałam zabieg łyżeczkowania i lekarz powiedział że starania mogę zacząć po pierwszej miesiączce bo kobieta jest wtedy bardzo płodna.Wiec czekam na okres i zaczynamy starania :) mam nadzieję,że szybo się uda i,że wszystko będzie dobrze.Powodzenia :)

Gość aniajg2
Mam pytanie czy po poronieniu badanie histopatologiczne daje wynik co było przyczyną poronienia czy nie? Bo dopiero czekam na odbiór.