Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest  to

Daj sobie szanse

Polecane posty

Gość To jest  to
Typowe polskie podejście zamiast dać sobie szanse

Gość gość
A naprawdę szansa jest ogromna!

Gość gość
To jaką sumą mam was wesprzeć?

Gość gość
nie trzeba wspirac..lepiej sobie tylek podetrzec...za 1 zl..to widze gnalbys swinie do krakowa...pomijajac ze nie znasz tematu

Gość gość
Jak ktoś nie chce sobie pomóc, bo jest zaprogramowany przez system w którym żyje to czeka kasa w biedronie za 1200 miesiecznie. Super życie. To jest polska własnie.

Gość gość
nie ..w ochronie za 800...heheheh...zal zad sciska jak sie widzi takie wypowiedzi

Gość gość
Tak się składa, że MTW znam bardzo dobrze. W momencie jak wchodzilam do tego programu, wydawał mi sie wspaniały a teraz zaczęły sie nakazy, nakazy i jeszcze raz nakazy. Wiele ludzi wycofuje się a szkoda bo zapowiadał sie wręcz rewelacyjnie.

Gość barakuda423
Wszedłem na stronę i widzę ciekawy temat do przemyślenia. Z natury jestem optymistą i chyba wejdę w to.

Gość Joker z batmana
ciemniaki, to system matrycowy tzw piramida, podstawy matematyki kłaniają sie, wy wplacacie ale nikt wam nie gwarantuje zwrotu :D a mowia ze glupich nie sieja :D . Ten system łańcuszka darowizn oparty jest, o matrycę, a w takiej matrycy nie ma takiego "czegoś" jak zarobek. Jedni wpłacają, a innym się wypłaca te same pieniądze!! Czyli, albo "oddasz" do matrycy wszystkie otrzymane wpłaty, albo znajdziesz następnych naiwnych, bo inaczej system się nie zamknie. Czysta piramida

Gość gość
Jedyni którzy zarobią to założyciel i jego klika, reszta tylko się zrzuci dla nich , a potem płacz że nie wyszło. Zwykła piramida pod przykrywką darowizn.

Gość khfd
że piersi zarobią co się stanie jak ty otrzymasz "pulę" i wydasz ją na przyjemności. Co się stanie z tymi, którzy ci dali kasę, a ty ją wydasz. Skąd oni otrzymają swoją? Ty już ją wydałeś.kokosy, a ostatni im to zafundują i innej możliwości nie ma,

Gość barakuda423
Od jak dawna jest to MTW i jak dużo ludzi w tym jest. To nie jest do końca chyba piramidka. Z tego co widzę nie trzeba tworzyć żadnego łańcuszka. Na programach matrycowych można też zarobić.

Gość barakuda423
Jak bym miał sprzedać dom aby w to wejść to bym tego nie robił. Ryzyko 35$ jest żadne.

Gość khfd
wiesz ile takich piramidek upadlo? tyle razy to juz było a ludie wciaz jak cielaki daja sie nabierac, pomysl najpierw jak to działa, na zasadzie logiki, ktos musi stracic zeby zyskac mogł ktos :D jak w zyciu, trzeba kogos okrasc zeby zyskac wiecej niz inni :D

Gość gość
dołącz teraz z numerem ID ok 12000, to pierwsze wpłaty dostaniesz od osób które dołączą jako 48000, ciekawe kto im wpłaci, bo wtedy potrzeba już będzie 192000 kont

Gość barakuda423
Jak piszecie ktoś zarabia. Zarabiają ci co w miarę wcześnie wejdą w to. Zawsze jest tak czym później się wchodzi tym szanse na zarobek są mniejsze.

Gość gość
początek to był 30 sierpnia, teraz to już po ptakach, wchodzą tylko ci co nie znają zasady przepływu darowizn i omamieni tysiącami dolarów zarobku

Gość barakuda423
Wszystko zależy jak będzie się to kręcić. 200000 kont to nie jest jakaś astronomiczna suma jeśli to funkcjonuje w wielu krajach. Jeśli nie grasz to nie wygrasz, Przy tak małym ryzyku ( 100 zł ) można naprawdę się skusić. Już wiele wydałem kasy na smsy i raz udało się wygrać, tak że jestem jeszcze na plusie.

Gość barakuda423
To ile jest na dzisiaj kont w mtw

Gość gość
ok.12 tyś.

Gość barakuda423
Nie zauważyłem rozumiem że jest 12000kont, to jeszcze nie jest powalająca liczba.

Gość gość
zaznaczam, kont, a nie osób, są tacy co pozakładali po kilka , kilkanaście, czy kilkadziesiąt kont, ludzi w programie jest ok.3 - 3.5 tysiąca i finito, nie ma obiecanych 1000 rejestracji dziennie

Gość barakuda423
Wczytam się jeszcze dokładniej w to mtw jeśli jest to co myślę to zdecydowanie wejdę w to, nie piszę że zaryzykuję bo to jest żadne ryzyko ( 2 flaszki). Jak znajdę jakieś haki to napiszę. Pozdrawiam

Gość barakuda423
Jeśli jest ok. 3000 ludzi to tym bardziej jestem zdecydowany.

Gość gość
Jezeli juz mowa o piramidach ,to jak ktos nie wie to caly system spolecznosciowy jest pramida , np armia od generala do szeregowca , Zaklady pracy od sprzataczki do dyrektora ,wszystko jest piramida tylko przedstawiona w sposob na ktory nie zwracamy uwagi

Gość Boni913
Tak czytam te Wasze wypowiedzi i jestem przerażony. Przede wszystkim słownictwem, ale nie tylko. Khfd, a czy Ty wiesz ilu ludzi odeszło z tego świata w długach, w biedzie? Powiedz mi, co na ziemi nie jest piramidą. I czy stówka, którą obdarowujesz drugą osobę(może w tym momencie bardziej potrzebującą niż TY) jest czymś złym? A jeżeli możesz również zostać obdarowany? To źle? Proszę Was. Nie ubliżajcie sobie wzajemnie. Nie chcesz? Nikt Cię nie zmusza. Tylko na litość Boską? Proszę. Wyrażajcie się.Wiem tylko jedno i tego się trzymam. TYLE JESTEŚ WART, ILE POMOŻESZ DRUGIEMU. I pomoc drugiemu wraca do Ciebie dziesięciokrotnie. Na koniec takie przesłanie: Jak siadasz i zaczynasz pisać, to zastanów się. Zastanów się jak byś się czuł, gdybyś czytał to od innej osoby. Pozdrawiam i zapraszam na swoją stronę: www.arkadia-polania.pl

Gość gość
Jestem nowym uczestnikiem MTW i jak najbardziej nie ponosi sie tam zadnego ryzyka 35$ to wagon papierosow wiec zadne ryzyko a zyskac mozna wiele przy odrobinie cierpliwosci bo jezeli ktos mysli ze, przy pomocy MTW oblowi sie w blyskawicznym tepie nie wiadomo jakiej fortuny to jest w bledzie to program nie jest dla niego. W kazdym razie warto zapoznac sie z tematem i miec swoje zdanie na ten temat

Gość Boni913
MÓWISZ TAK, MASZ RACJĘ, I JAK MÓWISZ NIE, TEŻ MASZ RACJĘ. Każdy swój los dzierży w swoich rękach. Jeżeli ktoś Cię zaprosił, to podziękuj i zrób co chcesz. Ty już wiesz o tym wspaniałym programie pomocowym. Miliony jeszcze nie. Zatem Ty już masz szansę komuś pomóc i oczekiwać pomocy od innych

Gość Boni913
A gdybyś nawet nie został obdarowany? To stówka Cię zabije? Program przewiduje prawie 800 tyś$ Tyle możesz otrzymać. Powiem krótko> Przez 30 lat pracy przeciętny Polak zarabia 600 tyś zł. To nie oczekuj w miesiąc fortuny. Ja wiem, że w ciągu kilku lat osiągnę szczyt, a całą rodzinę obdarowałem tym. 11 kont.Zainwestowałem 1100 zł. Pomogłem jedenastu osobom. Niewiele. Bo dostali po stówce. A może dzięki temu ich dzieci jadły jakiś czas chleb z omastą. Od piętnastu lat pomagam ludziom. Skutecznie pomagam Wracają do zdrowia. Nie czerpię z tego powodu korzyści, jak większość KONOWAŁÓW. U mnie pacjent jest godzinę, dwie, a jak ma taką potrzebę to i cztery. Dostaje wiedzę. Za 50 zł ofiary. Konowały za trzy min kasują 100-400. I co? Pomaga? Oczywiście. SOBIE