Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jest  to

Daj sobie szanse

Polecane posty

Gość khfd
po tym co piszecie widze ze jestescie naciagaczami :D stówka cie przeciez nie zbawi--swietny tekst, nie oznacza to ze mam ja wyrzucic w błoto, a juz na pewno nie tkaim naciagaczom jak wy, przestancie sie pastwic nad lbiednymi ludzmi, bo na nich sie najwiecej zarabia, łatwiej ich zmanipulowac, to co piszecie nie ma sensu i logiki :D szukacie głupcow

Gość gość
Boni913, u Kossakowskiego w Szóstym zmyśle powinieneś wystąpić z tymi czarami :D Ciemnogród. khfd, właśnie tak to jest skonstruowane, bo za niewielką straconą kwotą nikt nie będzie biegał po sądach, a dla założyciela z tylu zarejestrowanych kont, już splynęły grube tysiące. Ciekawe dlaczego na swoich prezentacjach nie mówi że dwa ostatnie poziomy całej matrycy będą w plecy, a to zawsze największa część uczestników piramidy ;)

Gość Boni913
gość dyskusja z tym hochstaplerem nie ma sensuwww.arkadia-polania.pl/ uzdrawiajaca-moc-swiatla-spolaryzowanego.phpwww.arkadia-polania.pl /nowotwor-to-grzyb-uleczalny.php Współczuję Ci, ale los lubi płatać figle. Ja wygrałem z rakiem, Ty możesz przegrać

Gość Boni913
Poznaj strukturę. Tu nie ma żadnej firmy, ani osoby, na konto której ktokolwiek wpłaca choćby jeden grosz. Tu jak podejmujesz decyzję wpłacasz na konto osoby, która już obdarowała inną osobę. Cała kasa trafia od darczyńcy do obdarowanego. Nikomu nie ubliżaj. Mało dokładnie przeczytałeś/aś mój wywód. TEŻ CIĘ KOCHAM. Niech Ci Bóg wybaczy, ja już to zrobiłem

Gość gość
Takich programów wzajemnej pomocy jest bardzo duzo w sieci i ludzie odczuwają korzyści finansowe. W Polsce to jak zwykle rzecz nowa i budzi kontrowersje. Nie jestem w MTW ale od trzech lat jestem w innym programie i bardzo go sobie chwalę bo dzieki niemu udalo mi sie spelnic wiele rzeczy o których kiedyś tylko marzyłem bo za 1300 zeta trudno w tym kraju wyżyć. W sumie wolałbym wydać jednorazową kwotę w MTW, niż płacić co miesiąc 1000 zeta do ZUS-u pod grozbą kary i g***o z tego mieć za pare lat.To jest prawdziwa piramida, tylko wystarczy włączyć myślenie a wyłaczyć TV która coniektórych totalnie ogłupia.

Gość gość
Boni, co z tego że nie wpłacasz na konto programu, ale aby otrzymywać kolejne darowizny trzeba werbować kolejne osoby, bo chyba sam sobie nie wpłacasz. I ci co dołączą jako ostatni, zostaną z ręką w nocniku, bo kto ich obdaruje, Ty?

Gość Boni913
O tym twórca programu Zbyszek Bystrzanowski też pomyślał, dlatego właśnie tak się zaangażowałem. Program działa tak na prawdę od kilku tygodni. Najpierw daje szansę rodakom. Następnie i to si stanie za kilka dni wychodzi na świat. Jak system się zapcha, o ma kolejną propozycję. Odwraca piramidę. Czyli wszyscy otwieramy konta kolejne, od tyłu do przody Inaczej mówiąc ostatni będą pierwszymi, czyli podwoimy strukturę. A ludzie, którzy myślą metodą, że kiedyś coś się skończy, to powiem tak. Na przestrzeni dziejów przepowiadano wielokrotnie KONIEC ŚWIATA A on na przekór i na złość istnieje. Ilu głupców wykupuje polisy ubezpieczeniowe, z obiecankami milionów po śmierci. Mnie na prawdę nie interesuje życie po śmierci. Tu i teraz to jest to

Gość gość
Mam uwierzyć, że przez te kilka tygodniu macie 12 tys. kont?

Gość gość
Witam, jestem w tym programie, prawie od początku, więc mogę powiedzieć, ze co nieco już wiem. Jest w nim naprawdę dopiero "kilka" osób. Niedługo , na dniach wystartuje z reklamą i promocja na cały świat. Nie było to możliwe m.in. bez ogólnie dostępnego, globalnego procesora płatniczego. Ile było z tym problemu wiedzą uczestnicy webinarów. Jeśli bez żadnej informacji przez wrzesień rejestrowało sie do 300 osób dziennie (lub nowych darowizn na już istniejącym koncie) to pomyślcie jaki będzie rozmach jak wejdą ludzie z krajów z których strona odnotowała wejścia do tej pory. Jest link na stronie informacyjnej www.grupamtw.pl pod globusem (na dole po prawej). Jest odnotowanych ponad 200 000 tys wejść ze 110 krajów. Rozumiem, ze wielu osobom puszczają nerwy z powodu dość długiego oczekiwania na start. Jednak ja uważam, ze to iz był taki próbny start wyszło na dobre, zostały wychwycone pewne błędy, co przy takim innowacyjnym programie mogło się przydarzyć. Pomysłodawcy nie chowają przy tym głowy w piasek lecz prawie codziennie prowadza webinary z prezentacją programu, odpowiedziami na pytania i omawianiem kolejnych etapów i ulepszeń programu. Nie nakazują i nie zakazują nic. Wiele jest opinii na forach, że program jeży się od różnych nakazów. To nie sa polecenia twórców, Powstały różne samozwańcze czaty i fora gdzie admini sami wprowadzają różne ograniczenia, sami ich uczestnicy często , specjalnie lub mimowolnie puszczają różne plotki, które potem sa całe dnie wałkowane np na skype. Oczywiście przy takiej grupie ludzi jest prośba o nie zamieszczanie reklam innych programów, ale to chyba normalne, sa przecież inne strony do takich celów. Każdy z nas zna kogoś grającego w różne loteria, lotto, kasyna , hypy itd. czy dla takiej osoby zaryzykowanie ok. 105 zł to duży problem, Czy dla mieszkańca 3 świata który ma alternatywę zapożyczyć sie na całe zycie by zostać przemyconym do Europy, często z groźbą utraty zdrowia lub zycia, gdzie często sa wyłapywanie i odsyłani z powrotem nie byłaby to jakaś alternatywa. Nie ma obowiązku zakładania kolejnej darowizny co miesiąc, lecz czy zgodnie z sugestią nie zdecydujemy się przeznaczyć jakieś części z otrzymanej darowizny na założenie kolejnej. Jeśli będziemy robić to regularnie (nie można zakładać więcej niż 10 w miesiącu) to po pewnym czasie będzie następowała kumulacja drobnych wpłat i zostanie nam całkiem fajna sumka, Nie mówiąc już o dojściu do 3,4 czy w końcu 5 etapu. Po 5 Etapie zrealizowana pozycja ulega likwidacji. Nie mam tego potwierdzonego, ale słyszałem ze jest pewne rozwiązanie które powoduje że ostatnia linia matrycy ma ograniczenie ilościowe z uwagi na przesuwanie się pozycji do góry, na miejsce po zwolnionych, zrealizowanych już i wygaszonych pozycjach z góry matrycy. Nie będziemy więc czekać w nieskończoność az wypełniłyby się coraz dłuższe ostatnie rzędy matrycy. Teraz trochę prostego liczenia we własnym zakresie i sami stwierdzicie że otrzymanie darowizn z 3,4 czy 5 poziomu jest możliwe i to w realnie krótkim czasie, niech będzie to rok czy półtora na zamknięcie pozycji w 5 etapie. WARTO CZEKAĆ:) Pozdrawiam niezdecydowanych i tych którzy juz sa w tym programie

Gość gość
Tutaj też tym spamowałeś, cwaniaczku: www.arystoteles.pl/nmf/YaBB.cgi?board=spam;action=display;num=1380046410

Gość gość
Forum uznaje link za spam, więc żeby tam wejść, trzeba wpisać w googlach: grupa mtw przekręt arystoteles

Gość ula70
Kto ich obdaruje?? Ja i setki innych którzy zarobią, po to właśnie kupujemy konta na ostatnim poziomie aby oni nie stracili, nie znasz programu nie przeanalizowałeś go to wstrzymaj się i nie pleć bzdur.Powiadasz że łańcuszek ale to łańcuszek ludzi dobrej woli a nie karierowiczów.Każdy program wzajemnej pomocy dobrze prowadzony ma szansę zapewnić wielu ludziom pomoc i jeszcze jedno, nikt nikogo nie namawia i nie ciągnie za rękaw aby przystąpił do programu, nikt im nie ściemnia że szybko zarobią nie wiadomo jakie pieniądze.

Gość barakuda423
Wreszcie ktoś opisał dokładnie program i ewentualne wyjścia z trudnych sytuacji. Sam również wiele o tym programie dowiedziałem się. Dowiedziałem się również, że trzeba będzie mieć kartę ASAP (masrercard). Ta karta ma usprawnić błyskawiczne przesyłanie darowizn na cały świat (200 krajów), to świadczy o tym że program jest poważny i z przyszłością. Jasne jest że zarobienie dobrych pieniędzy w kilka tygodni czy miesięcy jest niemożliwe. Wpłacając 105 zł ja osobiście mogę czekać rok, dwa lub więcej. Wchodząc do MTW nie muszę wstawać rano, podpisywać listę itp. Żałuję tylko że tak późno dowiedziałem się o tym. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Jednak i w Polsce można coś stworzyć, pod warunkiem i mam nadzieję, że sami tego nie zniszczymy, choć tutaj pojawiają się takie głosy. Chyba to jest taka polska natura, nie znosimy że ktoś coś zrobił a nie my. Bardziej nas cieszy porażka innych niż nasz sukces, jest to okropne.

Gość Tadeusz53
Piramida? odsyłam do wikipedi . Jestem w programie prawie od samego początku i nie mam kont z pierwszej setki. Jestem do przodu 1600$ . Tak . tysiąc sześcset dolarów. Wiecie co ? mozecie się mądrzyć i pewnie wydaje się Wam ,że macie rację. Ja tam wolę mieć pieniądze. Nieraz się przekonałem że albo masz rację albo pieniądze. Co wolicie ? Dopiero jest zarejestrowanych około 13 tys. kont, a brak jest jeszcze jakiejkolwiek reklamy. Chciałbym przypomniec malkontentom że do GPC w krótkim czasie przyłączyło się kilkaset tys. ludzi. W Rosji podobno ponad 2 miliony. A przecież nasz program jest wiele lepszy. Panie i Panowie . Niezależnie od racji jakie przytaczacie , rejestrujcie się. Pomyslcie w ten sposób - a co będzie jeżeli to zadziała ? to tylko 107 zł. A ile można zyskać? to naprawdę działa. To są ostatnie chwile na rejestracje zanim ruszymy w świat , więc nie traćcie czasu. Tu macie link do rejestracji https://grupamtw.com/mlm/rec?usr=cae1b7e37f33ae99b17c5b696e3e09bd

Gość gość
Tadeusz, to gratuluję że zarobileś. Oczywiście część osób zarobi ale to ta mniejsza część, jak w każdej piramidzie. Piszecie o 2 mln kont w GPC i to prawda ale tam liderzy wprowadzali za sobą cale struktury bo budowali własną grupę. W MTW matryca lec******olei i żaden poważny zagraniczny lider nikogo nie wprowadzi, bo sam też nie dolączy w tej chwili do programu. Zresztą Rosjanie już dawno nakręcili film jak działa MTW i jakoś obiecanych tłumów nie widać. A gdzie te obiecane przez admina 200 tyś. Węgrów? Nie ma i nie będzie. A kto jest? Grupa emerytów omamiona przez założyciela piramidy tysiącami dolarów i bezmyślnie przyklaskujący każdej najgłupszej zmianie wprowadzanej przez Boga w osobie twórcy MTW. Apropo's zmian, to ostatnie zabiegi mają na celu, jeszcze większe zyski założyciela i grupy jego najbliższych . Kto tego nie widzi albo nie chce widzieć, to już jago osobisty problem :D

Gość Krystyna1945
Tak sobie czytam wypowiedzi osób na temat MTW. I wiecie co? Ręce opadają, że aż tak wiele osób zachowuje się jak przysłowiowy "pies ogrodniaka". Nie wiem czy to wpływ poprzedniego systemu na sposób myślenia? Być może. Jestem w MTW od samego początku, biorę udział w prawie wszystkich webinarach. I wierzcie mi w żadnym programie w którym udało mi się nawet zarobić nie spotkałam tak transparentnego działania Admina - twórcy programu. Niektórzy doszukują się tutaj piramidy - to takie modne teraz słowo. A wpłacają do super piramidy ZUS zarobione ciężko pieniądze. Wpłacają - bo muszą i narzekają. Jeśli komuś się wydaje, że po przystąpieniu do MTW i wpłaceniu darowizny 35$ za kilka dni będzie bogaty to nie rozumie tego programu. Najbardziej opluwają ten program osoby, które nic nie wiedzą na ten temat. Słyszeli, że "dzwoniło ale nie wiedzą w którym kościele". Więc mam prośbę do tych opluwających przemądrych osób - poznaj program a potem się wypowiadaj! Ja osobiście jestem pewna, że nie od razu - ale napewno poprawię sobie byt przez uczestnictwo w MTW. Jestem już kilka lat na zasłużonej emeryturze po 25 latach pracy. A jej kwota jest powalająca - 1000zł. Więc sobie narzekajcie - a ja spokojnie poczekam. "ten się śmieje - co śmieje się ostatni. Pozdrawiam

Gość gość
Ten się śmieje, co ma do tego powody, a tu jak na razie powody do radości ma pan Zbigniew i jego współpracownicy. Reszta czeka, oczywiście część osób jeszcze coś tam zarobi, ale zdecydowana większość tylko wpłaci. Tak niestety działają programy matrycowe. Pieniądze na drzewach nie rosną i aby ktoś dostał, to kilku musi stracić. Matematyki oszukać się nie da, a kto tego nie rozumie albo nie chce zrozumieć, to cóż .... przykre to ale prawdziwe :D

Gość Boni913
Ludzie? Zastanówcie się co mówicie. A czy Wy właśnie nie zbogacacie przy każdym jakimkolwiek zakupie ogromnej rzeszy ludzi? Kupując np PEPSI? TRUCIZNĘ< tak na prawdę.Puszczając Totolotka? Nie będę wymienał A kościół? Z kąt ma te majątki? Przecież nic nie robi. Proszę Was przestańcie szukać dziury w całym. JAK MYŚLISZ, ŻE JUŻ NIC NIE MOŻESZ ZMIENIĆ W SWOIM ŻYCIU- TO ZMIEŃ MYŚLENIE www.zakatakmagiczny.pl

Gość gość
Nie porównuj tego szwindlu do ZUS-u, bo w ZUSi-e wypłaty gwarantuje państwo.

Gość gość
Wiecie co? tak czytam te Wasze wypowiedzi i ręce opadają....Uczestnicze w programie MTW i systematycznie, co tydzień, rejestruję nowe konto.Sprawia mi ogromną radość, ze dzięki juz otrzymanym darowiznom mogę wspierać potrzebujących np. zwierzęta, którym to my,ludzie zgotowaliśmy czesto okrutny los...Jaką widze szansę w programie? Otóż taką, że MTW wyszło poza granice naszego kraju ! Po Waszych wypowiedziach jestem przekonana, że ten program w Polsce miałby kiepskie szanse powodzenia.Wasza mentalność i myślenie powalają!!! I Czy możemy się dziwić, że w tym kraju jest tak jak jest??? ludzie z zagranicy , a mam z nimi codzienny kontakt, są zachwyceni ideą programu. Rejestrują się i cieszą, z radością polecają innym, a twórcę programu podziwiają i nikomu nie przyszło im do głowy nazwać go naciągaczem! Nie chce tutaj mówić o tym, jakie kroki podejmują ci ludzie,żeby program ruszył pełną para, niech to będzie miła niespodzianka dla tych, którzy juz są uczestnikami :) Wierze,że wkrótce sie przekonają...i jeszcze jedno - ZUS gwarantuje coś tam, owszem, ale trzeba być naprawdę mało myslącym,żeby wierzyć tym obietnicom i wielkim marzycielem, żeby wierzyć,że ZUS przetrwa kolejnych kilka lat:))) Ja wolę swoją przyszłość budować sama. Życze wszystkim spełnienia marzeń...

Gość gość
Super - tutaj już wszystko zostało powiedziane za i przeciw więc nie będę bił piany - WCHODZĘ W TO !!!!!

Gość edp007
MTW, jak każdy inny program budzi spore kontrowersje. Jest wielu, którzy go promują, ale są i tacy, którzy nie widzieć czemu go ganią. Jeżeli twórcy programu uda się wyeliminować drobnych cwaniaczków, którzy blokują program, a wierzę, że tak, MTW ma ogromną szansę na powodzenie, a uczestnicy na poprawienie swoich warunków egzystencji. Nie rozumiem na jakiej podstawie pojawiają się nie liczne negatywne wpisy, przecież na chwilę obecną nie można jeszcze nie można czy program będzie sukcesem czy nie. Wszystko oparte jest na prawie Pareto 20/80, zakładając, że w Polsce tylko z 14 milinów dorosłych obywateli 20% zainteresuje się programem, to daje 2 miliony 800 tys uczestników, a reszta (inne kraje). Tak, tak, ktoś napisał "matematyka nie kłamie" i ma rację. Myślę, żeby malkontenci jeszcze troszkę poczekali z ocenami i zabierali głos w oparciu o fakty. Proroctwa niech na razie odłożą, a może ze zrozumieniem zapoznają się z programem i może znajdą w nim coś dla siebie.

Gość gość_aga
co to za gowno wgl jest? Przeciez tu pisze ciagle 1 i ta sama osoba? Do tego te zalosne nicki justyna22, jerzy1948, ula51 hahah ale zenada. I kogo wy myslicie nabierzecie? A najlepsze jest to, ze watek ma juz 2 strony a jakos nikt nie przedstawil o co w tym w ogole chodzi, a tymbardziej zaden z "uczestnikow" nie napisal zadnych konkretow co do zysku, tylko marne " nie oczekuje, ze na drugi dzien bede milionerem" s*******ac k***a bo tylko noz sie w kieszeni otwiera trole *****e

Gość Boni913
Przecież masz szansę obejrzeć sobie prezentacje i podjąć decyzję. Tu nikt nikogo na siłę nie uszczęśliwia.Nie jest również tajemnicą, jakie pieniądze wchodzą w grę. Otóż zainwestowane 35$ po wyjściu z programu daje ok 800 tyś Dolarów. Tu masz link do prezentacji: http://www.youtube.com/watch?v=_tiZVQaq9EI

Gość gość
Oglądajcie prezentacje

Gość gość
A ja jestem w innym programie i bardzo go sobie chwalę a wy możecie się spierać jak w polskim sejmie hahaha....

Gość gość
Po pierwsze nie mylmy dobrowolnej darowizny z wpłatą za udział w systemie finansowym. W tym przypadku jest to wymóg, a nie dobrowolna składka. Jak nie wpłacisz to wypadasz z gry. Darowiznę, zgodnie z polskim ustawodastwem, można odliczyć od podatku. Tych 35$ nie da się odliczyć. Po drugie złożoność schematu o niczym nie świadczy. Sama struktura jest 'BANDYCKA' gdyż jej podstawą jest ściąganie pieniędzy od ludzi na niższym szczeblu nie dając nic w zamian. Ostatnie dwa poziomy tej piramidy, nigdy nic nie dostanie, a to największa ilość uczestników. W Polsce organizowanie bądź kierowanie systemem "sprzedaży lawinowej"(piramid finansowych) jest zagrożone karą pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat. Wprowadzenie uczestników piramidy finansowej w błąd co do faktycznego mechanizmu funkcjonowania takiej struktury, w celu skłonienia ich do wniesienia środków finansowych, może podlegać pod art. 286 § 1. Kodeksu karnego: "Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8." Zatem jeśli nawet sami nie jesteśmy organizatorem takiej piramidy, ale świadomie korzystamy z jej formy działalności i rekrutujemy kolejnych, wprowadzając ich w błąd, podlegamy wyżej wspomnianemu przepisowi. Nie pozostaje nic innego, jak zgłosić działalność pana Zbigniewa Z. do odpowiednich służb.

Gość gość
ja w pazdzierniku wszedłem w MTW i jestem wdzięczny koleżance która mi poleciła bo dziś nie miał bym na życie a dzięki temu systemowi spokojnie patrze w przyszłość dziś dostałem 70$ i nie pierwsze pieniądze które dostałem i tysiące ludzi już otrzymało z systemu więc pytanie dla mądrali pokaż lepsze możliwości jak nie masz takowych to nie siej zamętu i nie pozbawiaj ludzi możliwości

Gość gość
Prawo większej bzdury w życiu nie słyszałem kto mi zabroni kogoś obdarować lub wziąć darowiznę dopiero mnie prawo dotyczy gdy dostane darowiznę powyżej 4900zł od jednej osoby i nie odprowadzę podatku w tedy prawo wkroczy ale skarbowe wracając do uczciwości mam ponad 60 l i mam prace za 700zl pół etatu a prawie 40L pracy to jest uczciwe i praworządne a w takiej sytuacji jest setki tysięcy rodzin , Tylko w naszym kraju jest możliwe a co do systemu takich systemów na swiecie jest tysiące i to jest normalność i codzienność i nikt nie szuka sposobu by przeszkadzać ludziom żyć godnie i dostatnio, tylko my Polacy zawistni i zadufani w sobie robimy pod górkę a co najgorsze we wszystkim jesteśmy ekspertami dlatego jest jak jest niestety