Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupować bebiko 1

Polecane posty

Gość gość

teraz w biedronce ponad 16 zł, w eko chyba 15

Gość gość
a w tesco - tam gerber na przykład jest najtańszy? zawsze możesz przejść na gerbera - nam bardziej odpowiadał i to nie ze względu na cenę, jakoś żadnych zaparć,wsyzstko z brzuszkiem było ok.

Gość gość
jedne matki chcą dać dzieciom coś najlepszego, inne najtańszego

Gość gość
w biedronce, nie wiem czy tańsze znaczy gorsze to gościa wyżej, mój po Nanie ulewał jak cholera, a po Bebilonie miał zaparcia, natomiast BEBIKO używam już dlugii czas i wszystko jest w porzadku

Gość gość
Mój syn był na bebiko a od 6 miesiąca przeszliśmy na mleko krowie.

Gość gość
ja tez podawałam bebiko, bo tak zaczęli w szpitalu i się maleństwu przyjelo, lekarz zalecił zeby nie zmieniać, mimo różnych opinii, nie było zadnych zaparc, kolek i innych problemów. wiec jeśli juz je kupuje to pyta gdzie taniej, tez by pytała jakby kupowała inne pewnie. durne pip

Gość gość
tez mnie to ciekai, bo ceny sa przerónze od 12 do 17zł za opakowanie. Ja z miesiac temu widziałąm najtaniej w Tesco, ale teraz już nie ma promocji

Ja kupowałam w różnych miejscach i różnica cenowa między poszczególnymi sklepami wynosiła kilkadziesiąt groszy a jeśli było w promocji to maksymalnie dwa złote więc nie warto biegać po mieście w poszukiwaniu tańszego bo dla tych paru groszy to tylko strata czasu.

Gość gość
Bebiko kosztowalo do konca roku 13,99 a teraz zdrożalo o 2,50 i kosztuje 16,50....niestety z nowym rokiem wszytsko drozeje

Gość gość
na bebiko 1 nie bedzie promocji bo zakazuje tego ustawa... a najdroższe wcale nie znaczy najlepsze, po nanie i bebiko mały miał zaparcia, a właśnie gerber się okazał ok. do tego maluchowi smakuje.

Gość gość
tak potwierdzam gerber u nas tez sie sprawdził a nawet mleko babydream (podobno to tez gerber)

Gość gość
moja corcia ma 21 miesiecy na poczatku dostawala NAN ale miala zaparcia przeszlismy na GERBER. W rossmannie jest po 12.99 a jak ma sie karte Rossne to jeszcze taniej wyjdzie. Bebiko tez dobre mleko.

Gość gość
w rossmannie to bebiko 1 kosztuje 16,50