Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forekk234

Jestem rozsądnym facetem który nigdy się nie ożeni

Polecane posty

Gość forekk234

Mam piękny, duży i świetnie umeblowany apartament, samochód, dobrze płatną pracę i dobrze mi z tym. Żyję pełnią życia, nie chce mieć problemów dnia codziennego, dzieci, żona, by mieć na chleb, rachunki, żyję po prostu jak normalny człowiek. Seksu też nie potrzebuje, jestem aseksualny.

Gość gość
wiwat rozsadek i aseksualnosc;).

Gość forekk234
Żyje pełnią życia to znaczy po pracy: basen, książka, telewizja, internet, kawiarnia, teatr, kino, itp. Poza tym nie wiem co to znaczy mieć rodzinę, rodzice tylko się awanturowali a ja nie mam sił do takich powtórek.

Gość gość
masz bardzo bogate zycie. nie rezygnuj z niego. nie warto.

Gość niestała  czytaczka
Gdyby było Ci tak świetnie, to nie musiałbyś sobie tego powtarzać :) Ludzie, którzy czują się sobą dobrze, cokolwiek by nie robili, czy jak żyli, po prostu to robią, bez konieczności tłumaczenia się z tego :) Szukasz akceptacji ? potwierdzenia, czy zaczepki ? ;) :D Jak dla mnie 5/10 ale tylko dlatego, że mam dzisiaj niezły dzień ;) :)

Gość gość
Taaaaa :D

Gość będzie zabawa
Piertolisz jak potłuczony ośla pało :D

Gość gość
dlaczgo mowisz - piertolisz osla palo. to bardzo dobre zycie. pochwalam. nie ma zadnych obowiazkow. nie ma niepotrzebnych stresow. omijaja go wszystkie emocje codziennego dnia rodzinnego;) bez klotni, bez smiechu, bez placzu. zyje sobie czlowiek na luzie. nikt mu nie brzeczy nad uchem. jak mu brzeczy muzyka, to ja wylaczy i ma spokoj. tylko pozazdroscic.

Gość do czasu
aż się rozchorujesz i nie bedziesz w stanie wyjść z poscieli.Kto Ci ugotuje posiłek?

Gość do czasu
Na pomoc obcych nie licz bo Cie okradną i co wtedy zrobisz??

Gość Powiedz lepiej
że jesteś prawiczusiem bardzo nieśmiałym więc się nie dziwię tej postawy.

Zaskakujące jest iż w dzisiejszych czasach tac metroseksualni to prawie 75% całej populacji męskiej szukającej tzw" związków bez zobowiązań" Na samą nazwę tego typu relacji wątroba mi się zaczyna marszczyć. :-D I stajemy się coraz starszym narodem, kobiety nie mają z kim tych dzieci rodzic, bo faceci dzisiaj są bardzo niedojrzali i beznadziejni.

Purpurowa faceci sa bezczelnie wygodnymi gnojkami.Wiesz kogo to zasluga?Was kobiet,od przedszkola do dojrzałości facetow wisieliście im na szyi.Gdy osiagnął pelnoletność myśli ze dalej tak bedzie miał.A tu już kobiety zmądrzały i nie pozwalają NA TAKI LAPSUS.

forekk234---cZY TEN AUTOR TEMATU MA POJECIE O ADOROWANIU ,ZABIEGANIU KOBIET?? Nigdy nie miał bo w dalszym ciągu myśli ,ze beda mu u szyi wisieć:D

Gość przegrany 87
I stajemy się coraz starszym narodem, kobiety nie mają z kim tych dzieci rodzic, bo faceci dzisiaj są bardzo niedojrzali i beznadziejni i bardzo dobrze. przynajmniej skończy się ta padaka z pracą i wyzysk " bo na Twoje miejsce jest 10 chętnych"

Gość gość
Niech zgadne i zarabiasz 27 :-):-):-)...

Gość gość
przeciez on bedzie zdrowy, piekny i wiecznie mlody. nie bedzie chorowal i mial wrzodow zoladka, bo zyje bezstresowo. bedzie piekny i mlody, bo zamiast na rodzine wyda swoje ciezko zarobione pieniadze na operacje plastyczna. co chcecie od czlowieka. 100%samorealizacji bez zbednego obciazenia.

Duchu za wielką stopkę masz, nie można przez Ciebie przejść .. Przegrany- w dalszym ciągu pracy nie bedzie. Chcemy wszyscy równouprawnienia, tego aby i kobiety przynosiły kaskę do domku. Kobiety zamast rodzic , wychowywac dzieci muszą zarobić na siebie i zabierają WAM miejsca pracy. Poza tym ja chcę przyjąc do pracy osobę i wiesz co? Dostaję setki maili z CV, przeszłam kilkadziesiąt rozmow- i koooożwa dalej szukam pracownika. Bo: on tego nie umie, nie robił, ale się szybko uczy. Tylko ja nie szkoła zeby uczyc. Szkolenie kosztuje. A ja nie mam na to czasu. TYle!!

Purpurowa Ty jeszcze nie widziałaś prawdziwych długich stopek co moderacja niegdyś interweniowała..Moja jest skromniutka:P:)

Gość gość
Mam piękny, duży i świetnie umeblowany apartament, samochód, dobrze płatną pracę i dobrze mi z tym. - k****a chyba w simsach masz :D :D

Gość przegrany 87
purpurowa - a skąd mają się nauczyć jak wszyscy pracodawcy chcą mieć 20-letniego pracownika z 30-letnim doświadczeniem na studiach uczą z reguły nieprzydatnych staroci nie każdy ma bogatych rodziców, żeby chodzić na darmowe staże i drogie kursy

Moze mieć, wszystko na kredyt. Kredyt na 30 lat. Tak dzisiaj żyje metrosexualny , nowoczesny facet . Jada na miescie, korzysta z uslug prostytutek, wakacje spędza wypożyczonym jachcie.. Nic na stałe.

przegrany postaw się na miejscu pracodawcy. Musi stworzyć miejsce pracy, kupić biurko+ fotel= 2500-3000 pln. Komputer + branżowe oprogramowanie= drugie tyle. Wynajecie lokalu= 2000 pln. Zusy, podatki, koszty papieru, toneru do drukarek, prąd, klima.. jakieś 10. tyś. na stworzenie stanowiska pracy. i jeszcze ma zatrudnić głąba, stać nad nim 3 dni i ucząc i marnując swój czas? Na ile wyceniłbyć 1 dzien pracy przyszłego pracdawcy by Cie szkolił?

Gość przegrany 87
tylko, że takie podejście mają wszyscy i każdy myśli jaki to on cwaniak jest. ktoś inny wyszkoli, a ja dam 10 zł więcej i zgarnę wykwalifikowanego pracownika dnia nie wyceniłbym, bo jeszcze kazałby sobie płacić, za to że mnie zatrudnia zresztą co to branża, IT ? jak nie umie programować nawet w HTML to w 3 dnie się nie nauczy

Gość gość
z osobistych wspomnien. rozmowa kwalifikacyjna. potencjalny pracodawca: oczywiscie pani kwalifikacje nie podlegaja dyskusji, natomiast ma pani dziecko i to jest przeszkoda. ja: czy moglby pan wyrazic sie jasniej? p.p.: dziecko choruje i ciagle sa z nim jakies klopoty. no coz, gdyby pani nie miala dziecka, to co innego. ja: czy proponuje pan jakies konkretne rozwiazanie w tej sprawie. p.p. - robi glupia mine i wzrusza ramionami ja: moze panu pomoge. wsadze dziecko do worka. obciaze kamieniami i utopie w parkowej sadzawce. jak juz uporam sie z tym klopotem, wrocimy do naszej rozmowy i wtedy bede dla pana odpowiednim pracownikiem? p.p.: nooooo. gdyby pani jednak nie miala dziecka. noooo. ja: ale mam i po przemysleniu sprawy. nie utopie go w sadzawce. dziekuj***ardzo za poswiecony mi czas. p.p. robi jeszcze glupsza mine, ale juz nie wzrusza ramionami. ja: zegnam pana p.p. nie odpowiada pozostawiam bez komentarza

Dokładnie. MI zależy na pracowniku ,ktory by na mnie zarabiał. Ja wykąldam chajs na stworzenie miejsca pracy i oczekuję profitow. Nie wypuszcze takiej osoby na miasto , bo nie załatwi żadnej sprawy. To tak jak zatrudnic do kopania dołu a on cały dzień bedzie stał na szpadlu i myslał ze dołek sam się wykopie popijając piwko.

Gosc jak ja zaczynałam pracę Pan w Kancelarii Podatkowej usłyszawszy jakie mam oczekiwania finansowe rzekł" Proszę Panią u mnie osoba z 35letnim doświadczeniem tyle nie zarabia" Podziękowałam również. . . Cwaniaków nie sieją, sami się rodzą. Trzeba odsiewać ziarno od plew.

Pani Purpurowa...jeśli zwykły człowiek, który stara się znaleźć pracę, a nie ma doświadczenia, ponieważ nie miał możliwości go zdobyć, ponieważ nikt nie dał mu szansy i przez to potrzebuje trochę czasu, by "wdrożyć się w temat"- jest według Ciebie głąbem...to nikt nie będzie dla Ciebie odpowiednim pracownikiem i nic dziwnego, że nie możesz takowego znaleźć. Szacunek droga Pani...