Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malowac sie czy sie nie malowac

Polecane posty

Gość gość

nie jestem ladna i przecietne tez raczej nie, w skali od 1 do 10 dala bym swojej gebie 2,5. makijaz wiec jest mi niezmiernie potrzebny. jest jednak pewna watpliwosc. makijazem zakrywamy to co chcemy ukryc, czyli oszukujemy. jak facet ktorem z makijazem sie spodobam zobaczy mnie bez niego to nie bedzie zadowolony to raz i moze krotko mowiac spieprzyc przede mna. oszukiwac czy nie oszukiwac, a jak nie oszukiwac makijazem to czy jest szansa dla 2,5/10?

Gość gość
maluj sie ;)

Gość Felixtus
a jaki masz styl bycia w realu , czy wyglądasz jak babochłop, ciągle w portkach lub kalesonach ?

Gość gość
maluj sie ale delikatnie

Gość gość
maluj sie, 90 procent kobiet sie maluje dla facetow to powinnien byc standard ze rano wygladamy troche gorzej :) po za tym w swietle dziennym i tak wszystie niedoskonalosci widac

Gość gość
czesciej, szczegolnie ze teraz jest ladna pogoda jak na polska zime chodze w spodnicy, na codzien chodze "na galowo" czyli koszula, spodnica, buty na wysokim obcacie, spodnie tez zakladam

Gość gość
ja nie tylko rano wugladam gorzej ale bez makijazu to porazka, mysle o operacjach ale to na razie tylko marzenia

Gość gość
a macie jakies rady jak zrobic sobie dlikatny makijaz zeby choc troche zniwelizowac asymetrie wzroku?