Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gratulacje Zostalas wybrana Darmowa paczka powitalna z prezentem dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość
i ja mam esa i dziecko:] 14 miesieczne

Gość Olviaa
Ja też dostałam takiego sms-a z numeru 605205424, wczoraj o 18:33. Też mam dziecko 17 m-cy i też wypełniałam ankiety. Ciekawe. Smierdzi tu oszustwem bo czemu każda z nas otrzymuje z innego numeru telefonu wiadomość?

Gość malenka914
Witam was. Ja również dostałam takiego smsa z numeru 605205424. Mój synek ma 7 miesięcy i w szpitalu rozdawali takie pudełka, na różnych stronach też się logowałam ale już dawno więc nie przychodzi mi do głowy co to może być. Nie daje mi to spokoju. Jeśli któraś z was otrzyma tą "niespodziankę" to niech to opisze :) Pozdrawiam

Gość gość
DZIEWCZYNY ZA DARMO NIKT NIC NIE DAJE! Tym bardziej obcym ludziom i na taką skalę!! Chca wyciagac albo adresy albo pieniadze. Dajcie sobie spokoj!!!

Gość mamuśka123
hm tylko tak mnie zastanawia czemu każdy dostał takiego samego smsa ale z innego numeru

Gość gość
Ją też dostałam wczoraj. Pewnie chodzi właśnie o te ankiety wypełniane w szpitalu dali jakiejś firmie numer i teraz pewnie będą nas naciągac. Nie odbierajcie bo na pewno pociągną do kosztów nikt za darmo nic nie daje tym bardziej w polsce.

Gość gość
Ja też dostałam takiego smsa z nr 603188883 mam dziecko 18 miesięczne

Gość gość
Widzę ze nie jestem sama, tez dostalam taka wiadomosc... moj syn ma 20 mcy

Gość gość
ja również dostałam takiego sms-a i z zupełnie innego numeru tel: 539098600,, jestem mamą od 5 miesięcy i wypełniałam w szpitalu ankiety, które dali mi wraz z różowym i niebieskim pudełkiem i przychodziły do mnie do domu jakieś próbki, ale nigdy nie zapowiadał nikt tego sms-em.

Gość gość
Ja dostałam dzisiaj takiego sms a żadnego dziecka nie posiadam

Takie sms-y pojawiaja sie po tym, jak wypełniałyście tzw. anonimowe ankiety podczas pobytu na szpitalnym oddziale ginekologii i położnictwa, najpierw sa tzw. " darmowe" próbki w paczkach rozdawane w szpitalu( poradniki, pieluszki husteczki kremy do pup i nie tylko - a potem - jeśli wpisałyście kontakt tel. na ankietach wysyłaja do wszystkich jak lec***aczki powitalne, a raczej nie ma tam nic za darmo- tym bardziej, że kurier ma od razu wyliczoną kwote do skasowania za przesyłke...najlepiej niczego nie odbierać , nie oddzwani8ać ani nie odpisywac na takie sms- usunąć z tel. i udawać że sie o niczym nie wie. Nikt was nie zmusi do odbioru przesyłki.

Gość gość
ja również otrzymałam takiego smsa i też mam syna 27 lat :) :))))))))

Gość gość
Wczoraj w skrzynce pocztowej znalazlam poradnik od Nestele pt. "Jestem taaaki duzy". A w srode orzymalam takiego sms. Wiec to chyba ta niespodzianka:)

Gość gość
i ja dostałam takiego sms, z jeszcze innego numeru - 603180769, jakiś jeden wielki przekręt ktoś próbuje uskutecznić

Gość gość
I jak? ktoś coś dostał? czy tylko naciągają żeby oddzwaniać na ten numer z którego dostało się smsa, a oni zarabiają krocie... podejrzane że każda z nas dostała takiego smsa z innego numeru.

Gość gość
Witam. Ja dziś też otrzymałam takiego smsa.Zastanawiam sie czy tą przesyłkę już ktoś dostał czy to tylko pic na wodę fotomontaż.

Gość gość
Drogie Panie, takie paczki wysyłają np. takie firmy jak IMP Sp. zoo. (zarejestrowana w Polsce) czy Westerfield (zarejestrowana w Szwajcarii). Odebranie takiej paczki może być równoznaczne z (nieświadomym) zamówieniem prenumeraty jakiejś publikacji. Warto poczytać fora, bo bardzo ciężko odczepić się od takich firm. Pozdrawiam

Gość gość
Ja takiego sma'a mam z nr +48691907408

Gość KaliszFornia
Ja mam dziecko 9-cio miesięczne, a ten nr od 3 misięcy. Brak związku ze szpitalem.

Gość gość
A ja dzisiaj dostałem a jestem ojcem nastoletnich dziewczyn

Gość gość
Tez dostalam takiego smsa dzis a wczoraj byla ksiazeczka w skrzynce nestle taaki duzy a i z nr 605237009 co to moze byc czy ktos otrzymal ta paczke

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm... też dzisiaj dostałam takiego smsa..

Gość gość
Mieszkam w Szwajcarii, jestem w ciazy z drugim dzieckiem i tutaj to jest normalne, ze w szpitalu po porodzie albo juz nawet wczesniej u ginekologa przy wizycie po stwierdzeniu ciazy dostaje sie paczke z probkami dla n iemowlat.Zazwyczaj sa to jakies pampersy, probki z ,lekiem, kaszkami, zupkami, butelka do karmienia niemolwalt itd.Paka jest spora.Tak wiec, mysle, ze w Polsce taki nawyk dopiero wchodzi.Dziwne tylko, ze kazuja placic za przesylke.Duzo roznych probek dostaje rowniez do skrzynki pocztowej.Pozdrawiam Kochane!

Gość gość
to wyrok mafii:Onie odbierajcie tej paczki,poprostu jestescie na liscie dawcow organow,uwazajcie.pewnie nyl przeciek ktora z was....

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
dotał ktoś coś naprawdę za darmo?

Gość gość
za 1 nerke

Gość gość
tez dostalam. tez mam dziecko. nie zamierzam nic od kuriere ani z poczty poleconego odbierac!

Gość gość
ja też dostałam taką wiadomość i zupełnie nie mam pojęcia o co w tym chodzi i to jeszcze z numeru +48785819520 masakra. Wiecie może coś więcej i o co w tym wszystkim chodzi?

Gość gość
ja też dostałam taką wiadomość i zupełnie nie mam pojęcia o co w tym chodzi i to jeszcze z numeru +48785819520 masakra. Wiecie może coś więcej i o co w tym wszystkim chodzi?