Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestescie zadowolone ze swojego wyuczonego zawodu pracujecie w nim

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
tak :)

Gość gość
Jestem zadowolona i pracuje... jestem Inzynierem Informatykiem ;)

Gość gość
tak kosmetolog, jestem rowniez zadowolona.

Gość gość
Nie jestem zadowolona, studiowalam na darmo, nigdy nie pracowalam w zawodzie, gdybym miala jeszcze raz przezyc zycie to poszlabym po szkole do zawodowki na fryzjerke lub cukiernika i napewno mialabym teraz prace w miejscu w ktorym mieszkam, i robilabym cos co lubie.

Gość gość
Jak najbardziej :)

Gość gość
Oligofrenopedagog, pracuję, jestem zadowolona

Jestem bardzo zadowolona, mam własną działalność związaną ze swoim zawodem :).

Gość gość
poszłam na anglistykę a teraz poszłabym na fizjoterapię. a ang skonczyłabym na licencjacie po to tylko żeby korepetycji udzielać bo akurat z tego są dobre pieniądze.

Gość gość
nie jestem zadowolona bo nie mogę znalezc pracy w zawodzie i musze pracować w innym który mnie nie satysfakcjonuje

Jestem polonistą logopedą i jako nauczyciel nie pracuję (żałuję, że poszłam na ten kierunek) Jestem też filologiem serbskim. Język jest mi potrzebny w pracy, bo firma współpracuje z krajami bałkańskimi z tego kierunku jestem akurat zadowolona, przydał się :)

Gość gość
Polonista - oszukałam się stereotypowym myśleniem o zawodzie nauczyciela...Uwielbiam pracę z uczniami, ale poprawianie wieczorami kilkudziesięciu stron ręcznego pisma to udręka.

Gość gość
daga 😍 mnie do teraz marzy się bałkanistyka :) świetnie, że znalazłaś pracę z tym językiem!

Gość gość
lekarzem weterynarii :)

Gość gość
z wykształcenia jestem filozofem i niestety nie pracuję w swoim wyuczonym zawodzie, tylko w innym :(

Gość gość
tak nawet poszlo lepie niz myslalam, nie tylko w zawodzie, ale na dobrej posadzie. kierunek byl mi odradzany bo niestety bylo mnostwo absolwentow a miejsc pracy malo, no ale to byla i jest moja pasja. bylam najlepsza na roku a teraz pracuje i zarabiam niezle.

Led Bałkany mają przyszłość, tam wszystko się rozwija i odbudowuje po wojnie. Wielki potencjał tam jest. Co Ci szkodzi? Idź sobie chociaż na jakiś kurs języka, PIĘKNY JĘZYK, a z tą pracą to był fart mieszkam w stutysięcznym mieście i cudem jakaś firma z tamtejszym rynkiem do nas zawitała :) w większych miastach miałabym więcej do wyboru, bo też z tymi firmami współpracujemy.

Zrobiłam najpierw licencjat z pedagogiki, edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna z językiem angielskim.. Potem poszłam na całość i zrobiłam licencjat z kosmetologii :D. Studia drugiego stopnia planuję rozpocząć w tym roku.

Gość gość
ja mówię, ale tak... potocznie, nie szkolnie :) z osłuchania i rozmawiania. miałam propozycję pracy w południowej dalmacji w zawodzie swoim, marzyłam o tym od lat i... nie poszłam na to. ale chętnie bym na kurs chociaż jakiś poszła. wiem, ze wiele bałkanistyk w Polsce nie ma, ale o kurs chyba będzie dużo łatwiej, prawda?

Gość gość
Tak skończyłam studia na UM kierunek pielegniarstwo. Bardzo lubię swój zawód, pracę z ludźmi. Ale na bardzo ciężkim oddziale pracuję często podczas 12-godzinnego dyżuru nie mam czasu dopic kawy. zarobki przy takiej odpowiedzialnosci za życie, zdrowie ludzi i przy tym ogromnym stresie i pędzie słabo. Jako ekspedientka podczas studiów przy dobrych wynikach potrafilam zarobić podobna kwotę. Mimo wszystko lubię swoja pracę.

Gość gość
ktoś jeszcze sie wypowie?

w sumie to moj zawod wyuczony nie jest mi potrzebny do pracy, ale fajnie wiedziec to czego inni nie wiedzą... z pracy jestem bardzo zadowolona, zwlaszcza z wyplaty, a chyba oto chodzi pracując, bo przyjemnosc to sprawia mi takze duzo innych zajęc;)

Led Nie ma nic lepszego niż właśnie język z osłuchania, bo to jest żywy, a nie "papierowy" no ja zaliczyłam jeden i drugi :P były śmiechy w Belgradzie :P a studiowałam w Krakowie. Co do kursów to widziałam w kilku miastach w szkołach językowych.

Gość gość
Sama nie wiem. Zawód fajny (filozof) i przydaje się, ale studia za długie, no i nie pracuję w nim. Z drugiej strony pomógł mi osiągnąć wszystko co osiągnęłam...

Gość gość
Żałuje, że wybrałam ten zawód (fryzjer) Nie pracuje, bo... przez 3 lata praktyk zobaczyłam jaki to ciężki chleb: praca świątek, piątek i niedziela ludzie to k***y tyle w temacie.

Gość gość
prokurator, pracuję w zawodzie, nie żałuję, ale praca raczej ciężka