Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w przychodni baba wyjela cyca i zaczela karmic

Polecane posty

Gość gość

nie zwracala uwagi ze na korytarzu siedzi przynajmniej jeszcze z 10 osob, kobiety z dziecmi, mezowie....Wywalila na wierzch i zwyczajnie karmila. A tak tez zauwazylam ze przecietnie 8 na 10 matek wyglada tragicznie!!!! Zero makijazu, wlosy w kite tlustawe, nadwaga, ubrania szaro bure za duze , dzieci ubrane tandetnie....

Gość gość
a jak ty zresz kebaba na oczach wszystkich to myslisz, ze to nie jest oblesne?... Male dzieci maja prawo dostac cyca, jak sa glodne, a tobie jak sie to nie podoba to w*********j... Dwoch homosiow jak sobie laduje w dupsko to jest normalne I trzeba to tolerowac, a karmienie dziecka piersia to jest dzisiaj nienormalne... swiat zwariowal...

A co Cię obchodzi jak kto wygląda? Może miała nakarmić dziecko w toalecie :o?

Gość gość2
popieram wypowiedź wyżej

Gość gość
Nie jem kebabów:P

Gość gość
Dlaczego po ciazy wiekszosc kobiet wyglada tragicznie?

Gość gość
Obrzydliwe, fuj.

Gość gość
No.. ja też taka jestem.. w sensie wygladu, nie karmienia... siedzenie w domu z dzieckiem mnie tak dobiło i zobojetniło. Czuje sie jak kura domowa. Czasem zorbie makijaz i wyprostuje włosy, ale nie zawsze. Zwłaszcza jak dziecko chore i nie dosypiam a trzeba sie rano do przychodni wybrac. Małą ubieram ładnie kiedy sa jakies specjalne wyjscia ale do lekarza tez by mnie to nie interesowało za bardzo.

Gość gość
Nie dbają o siebie? No ja nie wiem... To lepiej nie zachodzić jak się ma wyglądać jak waleń błękitny.

Gość gość
jestem wstrząśnięta!! trzeba było zadzwonić po sanepid i koniecznie tvn. rzecznik praw pacjenta też by się tym zainteresował. a ty koniecznie po takiej traumie udaj się do psychologa albo nawet do psychiatry. i trzymaj się kochana.

Gość gość
tylko że karmienie dziecka wiąże się z wywaleniem nagiego cycka, a sorry nie kazdy chce oglądac jakieś dojce karmiącej baby. a homosie nie rzną się w doopska przy mnie tylko we wlasnym domu. taka tępa jestes ze tego nie rozumiesz?

Gość gość
najgorsze to są matki w Polsce. sądzą że wszystko mogą bo .. urodziły dziecko. jkab to była jakas filozofia, rozwalić nogi i dać się zalać. to robi jakies 80% kobiet na świecie, jak nie więcej a tylko Polki uważają ze są swietymi krowami. ledwo giry rozłozy to już leci szczać na testy, a potem domaga się od lekarza L4....

Gość gość
pytanie zasadnicze - czy w tej przyhcodni jest pokój matki z dzieckiem.. jak tak to faktycznie mogła sobie darowac świecenie cyckami. A jak nie - to co twoim zdaniem miała zrobić?

Gość gość
ta yasne. to nie ona świeci gołym cyckiem, że ma podnosic dupsko i uciekac. niektorzy w ogole wstydu nie maja

Gość gość
W przychodni pewnie nie była dla przyjemności a dlatego, że musiała. Twoim zdaniem co miała z dzieckiem zrobić głodzić czy może udusić bo Tobie się nie podoba? Pomyśl trochę nim coś napiszesz.

Gość gość
A co może miała wyjść na dwór tępa strzało

Gość gość
Dziecko karmi się w domu lub pomieszczeniu do tego przystosowanym. Co by się bachorowi stało dostać jedzenie pół godziny później?

Gość gość
żartujesz sobie z tym pytaniem prawda?

Co by się stało? Dziecko pół godziny by płakało. Jesteś nienormalna czy co?

Gość gość
No właśnie skoro nie była to dla niej przyjemność to na h*j wywala tego cycka i dziecku daje :D coś by się stało gdyby to zrobiła trochę później lub dała raz po raz z butelki? Nie dziwne, że coraz więcej ludzi jest otyłych jak nauczeni od maleńkości wymuszać żarcie co do minuty.

Gość gość
a nie pomyślałaś ,ze moze dziecko choruje od paru dni / nie spi w nocy i ma w d***e wygląd (chwilowo) tylko zdrowie dziecka sie dla niej liczy?? Poczekaj. moze jak dziecko wyzdrowieje to moze i ona zrobi makijaz i ubierze sie ładniej :) Co do karmienia piersią -popieram !!!!!!!!! Gdzie miala isc? schować się pod most ??;/

Gość gość
A ja troch jestem po stronie autorki bo nawet jak nie ma pokoju do karmienia a niestety nakarmic dziecko trzeba to powinna posiadac jakas chuste , pieluche tetre szmatke co kolwiek i okryc wymie ( ja staralam sie nie karmic publicznie a jak juz bylam zmuszona to wlasnie w ten sposob i inne kobiety tez potrafily w ten sposob okryc piers i dziecko )

Gość gość
Dałaby bękartowi w pysk i by siedział cicho.

Gość gość
Czytając autorkę mam wrażenie, że próbuje wywołać dyskusję, albo ta kobieta dyskretnie karmila, a ona wyolbrzymia. Normalna, dobrze wychowana osoba napisałaby, że kobieta zachowała się nie na miejscu, czy coś w tym stylu, a nie w taki chamski i prostacki sposób.

jak ja byłam raz w przychodni, to też kobita wyjęła cyca i zaczęła karmić. ja wyjęłam butelkę i też zaczęłam karmić :D

Gość gość
Obstawiam że autorka niema dzieci

Normalna, wychowana i kulturalna osoba w sposób kulturalny, normalny i stosowny, zwróciłaby takiej rozebranej do pasa mamie uwagę, że mogłaby się trochę zasłonić. Ale lepiej być burakiem, siedzieć z gębą w ciup i wywalić z siebie całą frustrację dnia minionego na jakimś niszowym forum. Typowe.

Gość gość
te baby przesadzają karmic w cycem w publicznym miejscu,wstydu nie mają dojne krowy,myślą ze sa matkami to wszystko wypada

Gość gość
powinna się suka nakryć pieluchą tetrową a nie obnażać przed wszystkimi. Piszę suka, bo tak uważam, bo cywilizowana kobieta matka by się zakryła, a ta z przychodni zachowała się jak zwierzę, czyli suka.