Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj w przychodni baba wyjela cyca i zaczela karmic

Polecane posty

Gość gość
jak moga piersi draznic? to dla mnie nie do pojecia ciasne mozdzki.

Gość gość
Nie dziwię się, że może drażnić. Dziwię się, że może powodować aż taką frustrację, żeby wylewać na karmiącą wiadro pomyj. Ok, termoopakowanie to jakieś rozwiązanie i być może sama je zastosuję, jak będzie taka potrzeba. Jak na razie nie spotkałam się z przychodnią w której nie było miejsca dla karmiących. Nawet jak nie ma specjalnego pokoju, to można zapytać o udostępnienie jakiegoś ustronnego pomieszczenia.

Gość gość
wejdz sobie na onet albo inne portale, tam jest pelno golych cyckow I jakos was to nei razi...co za kraj...

Gość gość
o co wy się przyp*****lacie! Kobiety karmiące to zupełnie normalna sprawa. Zobaczcie co sie dzieje na chodnikach w miastach, normalnie chodzić nie można wszędzie nasrane i porozdeptywane i już nie wspomnę że kupy psie na trawnikach w dużych ilościach. To jest dopiero masakra, smród i bakterie i dlatego wszyscy chorujemy na różne szchity! Równie dobrze ludzie mogą srać gdzie popadnie bo co to za różnica. A wy się czepiacie matki karmiącej w przychodni w której pewnie musiała z noworodkiem odczekać w kolejce pare godzin. Bo tak jest w naszej służbie zdrowia Widzę ze ludzie zamiast brać sie za oczyszczanie kraju z syfu jak g***a psie, politycy, urzędasy itp. zaczynają sie czepiac najsłabszych (np. matek z dziećmi)- swoją frustracje rozładowujcie w bardziej ambitnych celach. Najgorsze jak ludzi czepiają sie matek i dzieci np. w autobusach a śmierdzący menel, złodziej lub wulgarny gówniarz już nie przeszkadza! Bo ludzie styali się tchórzami.

Gość gość
k***a ale po co wy się gapicie nie podoba mi się to łeb w drugą stronę księżniczki i już jak takie pańcie to zmieńcie otoczenie wykupcie sobie inne ty autorko co ty myślisz że kim ty jesteś że tobie wszystko wolno a ktoś co ..... s/p/i/e/r/d/a/l/a/j jak nie pasi i już

Gość gość
co do tragicznego wygladu. Z tego jeden wniosek - sa rzeczy mniej i bardziej wazne. Male dziecko jest na pewno wazniejsze niz perfekcyjne dbanie o urodę. Czasem sa sytuacje, ze trzeba poswiecic mu caly czas a i tak go za mało. Wiadomo,ze ten okres w zzyciu dziccka jest bardzo krotki- a ta uwaga moze byc decydujaca o zdrowiu i rozwoju dziecka. Wlasna urode latwo podreperujesz , masz na to cale zycie. Idiotą bylby mąz ,ktory wolalby umalowana i odciuszona zone w momencie, gdyby dziecko wymagalo pilnie jej czasu i pomocy. Oczywiscie jesli dziecko jest zdrowe, nie sprawia problemow, w domu dobre warunki, kobieta moze dbac o siebie, ile wlezie. Ale sa sytuacje nie lub bardziej awaryjne.

Gość gość
nagonka na karmiace piersia trwa, zeby koncerny mogly sobie zyski powiekszyc sprzedajac coraz wiecej trujacego badziewia, jakie jest w mm, co niby takie zdrowe jest...

Gość gość
tam nic nie ma trującego :)

Gość gość
Sama karmie mm od 1 miesiąca życia dziecka ale dla mnie trzeba mieć nie po kolei we łbie żeby sie czepiać karmiacej kobiety:o

Gość gość
Nie jest to dla mnie ani podniecające, ani odrzucające , po prostu - normalne

Gość gość
piękna fizjologiczna czynność, jestem fanką kobiet, które nie boją się pokazać siebie karmiącej. to cudowny akt który od tysięcy lat nam towarzyszy :)

dzieci karmione piersia nie najadaja sie do syta wiec pewnie nic by to nie dalo ze matka nakarmila by je w domu skoro na poczekalni spedzila by godzine, dziecko poprostu bylo glodne . gdyby nie dala mu cyca pewnie by wrzeszczalo. jak cie to obrzydza to po co patszysz! zapewne twoja matka tez karmila cie gdzie popadlo i w d***e miala ze sie ktos gapi i ze komus to nie odpowiada bo dla niej najwazniejsze bylo to zebys byla najedzona.

Gość gość niegościnny
lenka doiła wymiona swojej starej i teraz ''patszy'', heh

Gość gość
A moje dziecko nie lubi butelek i jak jest głodne to poprostu karmie piersią i w doopie mam czy to sie komuś,podoba czyPolska to jednak zacofany kraj. Wszędzie jest to akceptowane i podziwiane a w pl to by zlinczowali za to. Chore. nie.

Gość gość
a kto Ci się kazał na nią patrzeć bo nie rozumiem ??? poza tym niemowlę ma gdzieś jak jest głodne czy komuś to przeszkadza czy nie - po prostu rozbawiliście mnie tekstem że mogła poczekać od razu widać że wypowiadają się tu puste bezdzietne baby ;)

Gość mamaukdwa
ten temat to czysta prowokacja nic więcej bo nie wierze ze komuś moze przeszkadzać nakarmienie niemowlaka:-O A co niby miała zrobić ? Chować się z dzieckiem po kiblach czy co ?

Gość gość
Led Zepellin nie świadczy to o tobie zbyt dobrze-wyzywanie i obrażanie ludzi i nazywanie ich ciasnymi móżdżkami nie jest zbyt wysokie...Każdy ma prawo do swojej opinii. nie potrafisz dyskutować na poziomie nie rob tego w ogole. pozdrawiam

Gość gość
Osoba która zalozyla ten topic jest chamska. Jednak napiszę Wam dziewczyny, ze Wy nie odstajecie niczym.Jedna warta drugiej. Czytam czytam i nie wierzę-karmiące matki Polki zabilyby i zadusily za stwierdzenie,ze kogos może taki widok draznic. Slowa s********j, wyzywanie to widzę dla Was normalka. Jak to idzie w parze do milosci,ktora czujecie karmiąc-nie wiem...

Gość gość
pozdrawiam spod burki.

Jak roztyta baba z tłustymi włosami wywali na wierzch cyca z rozstępami żeby nakarmić dziecko to takie to piękne i słodziutkie i nie wolno sie czepiać... A jak estetycznie wyglądająca ładna, młoda, zgrabna laska opala sie w lato w parku toples to sieje zgorszenie.... durny kraj