Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie samotna

Polecane posty

Gość gość

Jest mi bardzo przykro i smutno zarazem jak zazwyczaj. Leze teraz w lozku a lzy skapuja mi po policzkach. Mama znow poszla do mojej starszej siostry tylko nia sie interesuje i chyba najbardziej kocha a ona juz dawno jma swoje zycie swoja rodzine ale w koncu ukochana coreczka mamusi i ulubiony szfagier z ktorym zawsze musi popic piwko i wraca wstawiona tata nie lepszy wgl niczym sie nie interesuje przy kazdej lepszej okazji idzie na impreze i wraca pijany i zawsze z wytlumaczeniem ze przez mame pije w domu tez czasem ciezko wytrzymac z nimi bo ciagle sie kloca i twk nie zyja ze sb jedynie mieszkaja ze wzgledu na mnie bo jestem najmlodsza mimo ze jestem juz dorosla 18 lat a wracajac do mamy nie raz mowilam ze tylko siostra sie intteresuje mnie ma gdzies ale wtedy to ja wymyslam. Zawsze chcialam miec normalna rodzine ale nigdy tak nie bylo zawsze siedzialam sama bylam sama i jestem do tej pory . Do tego brat ktory ciagle mnie wyzywa i zalamuje. Przyjaciele o ile moana ich tak nazwac sa gdy tylko czegos potrzebuja a jak ja chce sie wygadac to "przesadzasz bd db" tylko aby mnie zbyc. I oczywiscie nieszczesliwa nieodwzajemniona milosc ktora chyba najbardziej mnie dobija i moze wlasnie przez nia niedoceniamtych dobrych dni kiedy sie smiejemy gadamy i jest fajnie. A ta milosc nieodzajemniona juz 2 x mi sie przytrafila i za kazdym razem minelo sporo czasu kiedy sie z nia oswoilam ale za to przyszla kolejna milosc ktora znow okazala sie to nieodwzajemniona i tak w kolko. Obawiam sie ze zawsze bede sama. Moze to ze mna cos nie tak a moze dlatego ze tak na prawde nigdy nie czulam sie kochana....

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
Z. Pomorza

Gość gość
a podasz gg? jestem kobietą

Gość Demons Fate Amidek
Mi tez smutno :(

Gość gość
Ludzie, co z wami się dzieje, ile już tych tematów? wszystkim smutno.

Gość gość
Ciesz sie ze nie jestes w takiej sytuacji najwidoczniej nie wiesz jak to boli a kazdy czasem chcialby sie wyzalic