Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do panow

czy faceci cos czują

Polecane posty

Gość do panow

Zerwal ze mna. Mowil jaka jestem wspaniala, cudowna, dobra i mila... Zerwal bo chociaz jestem idealna nic do mnie nie czuje... Nie moge sie pozbierac. Nie ma chwili zebym nie chciala do niego zadzwonic. A on pewnie nawet juz o mnie nie mysli...

Gość gość
Jasne że faceci czują źle trafiłaś poprostu :( Jak długo byliście itp? Ile masz lat?

Gość gość
długo byliście razem?

Gość do panow
krotko, kilka miesiecy, powiedzial ze chociaz jestem idealna to sie nie zakochal. Tak po prostu nic nie czuje do mnie i nie wiedzial ze ja to bede traktowala na powaznie

Gość gość
A ile masz lat?

Ale w czym masz problem? Że nie każdy się w Tobie zakocha?

Gość gość
przynajmniej szczery

Gość gość
gość Jasne że faceci czują źle trafiłaś poprostu smutas.gif Jak długo byliście itp? Ile masz lat? x Trafić to można łukiem do celu a partnera to się wybiera! Nauczcie się no i po prostu się pisze oddzielnie

Gość gość
Nie wybira się zawsze! Na niektórych się trafia nie jest to zrozumiałe ddla każdego ale wiem co mówie

Gość gość
Wybiera właśnie tylko wam najpierw imponuje zły facet a później dopiero przeszkadza ale już za późno

Gość gość
Ja nie jestem kobietą :P Mi w życiu się trafiło na kobiete :) Nie wybierałem nie szukałem sama trafiła we mnie i mnie omotała :) Już nie miałem wyboru

Gość gość
Z mężczyznami jest tak samo jak z kobietami. A na pewno nie jesteśmy gorsi. To głupie uganiać się za kimś kto cię nie chce. nie masz honoru? Mażesz się jak pierwsza lepsza. Ja rozumie, że facet zostawił cię, bo się puszczałaś, ale jeżeli cię nie chce, a byłaś w porządku, to niech gościu bije pałę. Miej laska troszeczkę chociaż szacunku do siebie.

Gość do panow
Nie zadzwonie do niego bo nie mam po co. Nic do mnie nie czuje. Rozumiem. Nie rozumiem jak mogl mi opowiadac takie bajki jeszcze na dzien przed odejsciem. Jak mogl patrzec na mnie takimi maslanymi oczami, przytulac, calowac, mowic ze nie wie co ja w nim zobaczylam, ze nigdy nie myslal ze taka kobieta moze zwrocic na niego uwage... I za chwile odejsc mowiac ze nic nie czuje ze to nawet nie jest zauroczenie i ze dla niego to nigdy nie byl zwiazek...