Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zły nastrój

Polecane posty

Gość gość

Mam cholernie zły nastrój, głównym powodem jest to, że jestem ze swoim chłopakiem kilka ładnych lat, mieszkamy na odległość, widujemy się tylko w weekendy, ale też nie wszystkie z powodu na studia... Mój zły nastrój króluje dziś przez to że chce być blisko niego a nie mogę, a co jest powodem... Moze wdać się to głupie, ale przeczytałam książkę, której bohaterowie są szczęśliwi, zakochani, spędzają ze sobą każdą wolną chwilę, razem mieszkają, jedzą wspólnie wszystkie posiłki itp... Też bym tego chciała i książka ta wprawiła mnie w zły nastrój, czy mocno niestosowne będzie jęsli powiem mojemu chłopakowi, dlaczego jestem dziś w tak podłym nastroju... Czy dać sobie spokój z uświadamianiem go, że to właśnie szczęśliwi bohaterowie książki, którzy mają siebie na wyciągnięcie ręki są powodem złego nastroju, bo mi najzwyczajniej w świecie brakuje tego co oni mają...

Gość gość
znajdź sobie faceta blisko

Gość gość
pierwszym krokiem powinno być pójście do psychologa,a jak to nie pomoże to zapytaj się mamy czy w rodzinie nie ma chorych psychicznie. dziewczyno ułóżcie sobie z chłopakiem plany na przyszłość i wtedy zobacz czy ci one pasują , a nie sugeruj się książką którą ktoś napisał dla zarobku

Gość gość
ha ha ha

Gość gość
:)