Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie sexualne sie sypie

plamienia pomozcie

Polecane posty

witam, zaczne od tego ze mieszkam w uk. wiec pomoc ze strony lekarza zerowa. od wrzesnia 2012 mam spirale bezhorm zalozona w pl, sprawdzalam regularnie, na poczatku bylo kiepsko, plamienia i krawienia co chwile, umormowalo sie okres jest regularny skapy niezbyt dlugi. od od kilku mies znowu sie cos dzieje, mnniej wiecej w polowie cyklu pojawiaja sie plamienia, o brazowym kolorze jakby gesty budyn z brazowymi skrzepami, trwaja roznie, od 2 dni do tygodnia. Przy tym czuje lekkie bole brzucha jak przy okresie i bol jajnika (jajnikow). ciaze wykluczam bo tak na prawde na zblizenia niewiele jest tych dni. infekcje raczej tez, wydzielina bez zapachu.urodzilam na pocz 2011 i po mialam stwierdzona lekka nadzerke ktora moj lekarz w pl nie zakwalifikowal do leczenia bo jest zbyt mala. ostatnia jej kontrola byla w lipcu ub roku i jest bez zmian. Prosze podpowiedzcie co robic, mam zamiar isc do lekarza tutaj ale nie wiem o co prosic bo inaczej sami nie zasugeruja badan. Miala kroras z was podobnie?dziekuje

wypowie sie ktos?

Tylko że w takim wypadku to tylko lekarz się może wypowiedzieć niestety :( I to obawiam się, że też nie na odległość.

chce isc do lek tutaj ale nie wiem o co pytac bo jak sama nie zapytam to uslysze ze tak ma byc a do pl niestety tak szybko sie nie wybieram

dodam , ze ostatnio okres byl 26 grudnia a dzis jest 4 dzien tego dziwnego plamienia, sprawdzalam polozenie spirali i jest nisko tak jak przy okresie. Jutro chce sie do lekarza umowic ale nie mam pojecia o co prosic-usg, bad hormonow ?pomozcie

ostatanie dwa cykle 25 dni, wczesniej kilka miesiecy po 33 dni,