Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna3

jak długo trwają sex przyjaznie

Polecane posty

Gość gościnna3
kto ja??dlaczego??ja wiem czego chcę i nikt nie bedzie mi stawial warunkow finansowych po tak krotkiej znajomosci, zwlaszcza ze sama jestem na swoim.Dodatkowo nie mam pewnosci czy jak bym mu wskoczyla do lozka szybko tak samo szybko zakonczylibysmy znajomosc??Ja twierdze, ze jesli nie bede pewna nowej znajomosci jego sklonnosci do pozyczek, sexu bez zobowiazan to nie zrezygnuje ze swojej wygodnej pozycji u boku sex przyjaciela.

Gość gość
Najlepiej to pogoń jednego i drugiego i poszukaj sobie kogoś normalnego, do normalnej, zdrowej znajomości z nadzieją na coś więcej w przyszłości. A ten co chciał od Ciebie kasę, to jakiś naciągacz... żaden normalny facet po 2 miesiącach znajomości nie będzie planował wspólnej przyszłości, a już na pewno nie będzie chciał kasy.

Gość gość
Świat schodzi na psy.

Gość gość
no sory ale czego Ty oczekujesz, jak zrywam z laska to dlatego,ze juz jej nie chce, mam ja w nosie, nie obchodzi mnie juz, uczucie wygaslo,zdechlo:-D Jaka wdziecznosc jakie zyczenia wg mnie dla bylego jest sie nikim i dla bylej tez. Poza tym uwazam,ze ostarnim debilizmem jest trauma itp bo zawodzie w zwiazku i traktowanie nowych zle. Kazdy nowy zwiazek to cos innego. To,ze zrazilem sie do jednej,druga mnie zdradzala,trzecia okradala a czwarta zabila mi kota nie znaczy,ze piata mnie zawiedzie i nie moge od wejscia zakladac,ze bedzie zla

Że tak powiem, sama nie wiesz, na czym Ci dupa jeździ. Wyraźnie nie umiesz oddzielić jednych spraw od drugich. Nic z tego nie będzie, bo jesteś uprzedzona do tego kolesia co się z nim widujesz od 2 miesięcy. Teraz jednak chyba stawiasz seks na pierwszym miejscu, więc wracasz do swojego kochanka bo wie jak Ci dogodzić. A tamten żyje w nieświadomości. Sama sobie odpowiedz na pytanie, co chcesz. Związek czy seks. Bo wyraźnie oddzielasz od siebie te role i tym bardziej gorzej, że nie masz jednego faceta od tych dwóch spraw.

Gość gość
Radek90 ma racje, jestes uprzedzona do tego kolesia co sie z nim spotykasz. nie rozumiem po co to w ogole ciagniesz i robisz mu jakies nadzieje, skoro wcale nie chcesz z nim byc. jak chcesz sobie kogos szukac to najpierw skoncz przyjacielski seks i dopiero szukaj, a nie na odwrot. teraz masz seks, wieczorki, kolacyjki, to nic dziwnego ze nie masz ochoty na kogos innego....

Gość gościnna8
tak, tak ale te spotkanka sa sporadyczne czasem co 3 tygodnie, wiec brakuje mi normalnej codziennej znajomosci. Dlatego pytam ile czasu nalezy ciągnąc sex znajomość?czy C**przyjaciele tylko od sexu mają cos przeciwko temu jesli widza, ze kobieta wchodzi w nowy uklad, zwiazek itp. czy nadal naciskają na kontynuacje znajomosci. Bo ja mam mieszane uczucia co do zachowania mojego sex przyjaciela....jak slyszal moja rozmowe telefoniczna z nowym potencjalnym mezsczyzna to lekko zauwazylam, ze byl zmieszany, zdenerwowany, udawal obojetnego ale wciaz mial taki dziwny wyraz twarzy, niby usmiech a niby zdenerwowanie, zaklopotanie. Podchodzil do mnie jak rozmawialam i smial sie a pozniej dal mi wyklad, ze ma rację, ze juz wiecej drugi raz nie ożeni sie, (bo dodam, ze jest rozwodnikiem). No zobacze jak się zachowa?czy jeszcze bedzie naciskal na spotkania?bo raczej niczego oprocz sexu ode mnie nie oczekuje a jesli mielibysmy byc razem to raczej nie sluzy nam los i nie mamy ciekawszych pomyslow na wspolne spedzanie czasu niz lozko.

Gość gość
Ma wrażenie że ty sama nie wiesz czego tak naprawdę chcesz, zresztą gdybyś wiedziała, to nie zadawałbyś takiego pytania na forum. A podobno to my faceci jesteśmy niedojrzali, a twój kochanek ma rację, każda kobieta jest taka sama... mieć dwóch facetów równocześnie, to u was standard.

Gość gość
juz tak nie gadaj faceci tez tak maja ja mam dwie:-D

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://www.sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.