Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu nadzieja na ciaze

Polecane posty

Gość gość

Witam :) nie wiem co myslec brak miesiaczki 24 grudnia powinnam dosctac brak do tej pory myslalam ze moze ciaza byl i test i llekarz powiedzial ze to nie ciaza jjednak tydzien temu z partnerem spalismy bez zapezpieczenia i do konca. Kiedy nie ma miesiaczki nie wiem co sie dzieje u lekarza bylam dwa dni temu to tygodniowej ciazy by nie stwierdzil za krotko jezeli za dwa dni nie bedzie zrobie test lekarz tez powiedzial ze jak nie dostane mam sie zjawic i bedziemy sprawdzac czy to ciaza :) a wy jak myslicie mial ktos taki przypadek ?

Gość gość
Cykle masz regularne czy nie?

Gość gość
Mam regularne , nigdy nie mialam tak jak teaz nigdy sie tyle nie spozniala

Gość gość
Skoro tak to skąd pomysł że miałabyś zajść tydzień temu skoro okres miał być 24.12? Zrób betę.

Gość gość
no to masz pierwszy cykl nieregularny hehe

Gość ruitsui
Dziś wykonałam test z moczu, wynik negatywny. Po ostatnim zbliżeniu minęło 14 dni okresu nadal brak, natomiast pojawiło się od 2 dni uczucie mokrości i białawy śluz(bez dodatkowych odczuć). Czuje również pewien dyskomfort jeśli chodzi o same sutki, są wrażliwsze i pojawiły się w okolicach brodawek kilka bardziej widocznych żyłek. Skoro test z moczu domowy wyszedł negatywny czy iść jutro na beta Hcg z krwi czy dopiero środę (wtedy dopiero będę mogła). Poza tym we wrześniu robiłam wszytki hormony (Ostatnia grudniowa cytatologia 2) i były ok, nigdy nie używałam żadnych środków antykoncepcyjnych, i moje okresy były jak w zegarku...a teraz nie wiem co o tym myśleć. exclaimeekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeek 00