Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siamyrka

a może to właśnie TO

Polecane posty

Gość siamyrka

cześć Kobietki :) od paru dni przeglądam Internet w poszukiwaniu info nt. plamienia implantacyjnego. z góry zaznaczam, że jestem świadoma, iż każda z nas jest inna i inaczej przechodzi menstruacje jak i ciąże. ale w każdym bądź razie opisze Wam mój przypadek: ostatnią @ miałam 18.12. cykle mam 28-dniowe (ostatni 29 dni). 6.01 (to ok 6 dni po owu) dostałam plamienia (a dokładnie brązowe, nitkowate "coś", podobne do początku @- taka jakby "stara krew"), więc zaaplikowałam sobie tampona sądząc, że chyba mi się cykl rozregulował. ale po paru godz przy zmianie, stwierdziłam, że coś baaaardzo skąpo się zaczyna (tu jeszcze myślałam, że to początki). i tak trwało to niecałe 2 dni- mało i bez "żywej krwi". Przy tym bolał mnie brzuch trochę jak na @, ale był to ból zdecydowanie lżejszy, dziwnie bo bez bólów krzyża (które zawsze mam) i tkliwe sutki. podkreślę, że nigdy nie miałam żadnych plamień, ani mocno rozregulowanego cyklu. @ powinnam mieć 15.01. teraz mam bóle jajników (takie ciągnięcie w dół) i dalej tkliwość sutków. aaa i jeszcze dziwnie przelewa mi się cały czas w brzuchu (hihi :P ale nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego). piszcie Dziewczynki czy któraś z Was miała podobnie. Czy to mogło być plamienie implantacyjne? Nie ukrywam, że bardzo bym się cieszyła, gdyby okazalo się że jestem w ciąży, ale póki co nie nakręcam się- zżera mnie po prostu już ciekawość :))) buuuziaczki Kochane!

Gość siamyrka
teraz "lekko poleciało" coś w stylu kawa z mlekiem (bardziej śluzowate). brzuszek i jajniki lekko pobolewaja- niby podobnie ale inaczej niż na @. martwię się... bo @ planowana na 15-go. jeżeli to nie ciąża, to chyba nie jest ok.... :(

Gość gość
Brzuszek cie boli? Biedactwo -idź do mamusi niech ucałuje.