Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik

Polecane posty

Gość gość

Pomocy, mam już dosyć życia, które uprzykrza mi ciąglę trądzik! próbowałam wielu rzeczy, ale nic mi na dłuższą metę nie pomaga, dlatego za niedługo mam zamiar zacząć brać izotek. Odwlekałam ten moment, ale to musi chyba po prostu nastąpić. Mam dość patrzenia na siebie w lustrze z obrzydzeniem, albo patrzenia w nie godzinami. Niedługo sesja, a ja po prostu nie mam siły na nic, nie chce mi się żyć, mam myśli samobójcze, nie mam z kim o tym pogadać, bo bliscy mnie nie rozumieją, może ktoś czuję się podobnie?

Gość gość
a jak ten Twoj tradzik wyglada ?

Gość gość
Spróbuj najpierw antykoncepcji hormonalnej. Przy izoteku i tak i tak bedziesz musiala ją brac, a moze wystarczy ona sama.

Gość gość
Niby mam gronkowca, to ja uparłam się na badania posiewowe z krosty, czy jak to sie zwie. Wygląda to tak że mam największy problem na brodzie i lini żuchwy, objawia sie to w sezonie zimowym, to takie ropne krosty:/

Gość gość
Wydaje mi się, że należy udać się do dermatologa. Jeśli nie wiesz gdzie takiego lekarza znaleźć sprawdź stronę dermatolog.przychodnie.pl . Mam nadzieję, że pomoże Ci w wyszukaniu odpowiedniego specjalisty.

Gość JaninkaS
Ja zastanawiam się nad zakupem www.iqface.pl.Zapisałam się na newslettera jak będzie możliwość zakupu to zaryzykuję.Może te tabletki dadzą radę.I tak nie mam już nic do stracenia.

Gość gość
Odnośnie IQFACE to te tabletki z trądzikiem poradzą sobie świetnie leczą stare wypryski nowe się nie pojawiają .Ale jeżeli jest to co innego niż popularne syfki to proponuję znaleźć dobrego dermatologa bo gronkowiec to straszne cholerstwo które bardzo ciężko się leczy.

Gość milenna89
Jeżeli chodzi o leczenie pryszczy IqFace to muszę przyznać że po pierwszym miesiącu stosowania tych tabletek u mnie zmiany na lepsze są znaczne.Widzę że cera zaczyna wyglądać zdrowiej a po starych pryszczach nie ma śladu a nowe jakby wychodzą rzadziej.Więc kuracja tymi tabletkami przynosi efekty.

Jeżeli chodzi o leczenie trądziku pojawiła się nowa metoda i zyskuje na popularności. Są to lampy LED. Cechą charakterystyczną światła lampy LED jest to, że energia świetlna emitowana przez urządzenie TriWings jest intensywna w działaniu, a przy tym bezpieczne i nieinwazyjne. Dzięki wyeliminowaniu światła ultrafioletowego uzyskano wyjątkowe bezpieczeństwo przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych walorów medycznych!

Gość gość
Lampy led to są juź od bardzo dawna. Terapia fotodynamiczna również. Ja polecam jednak spróbować zabiegów z kwasami Purles S-peel. Bardzo widoczne efekty w krótkim czasie. Miałam robione takie zabiegi w salonie Joanny Marczewskiej w Szczecinie, a wcześniej zanim się wyprowadziłam z Poznania w salonie Beauty Premium.

Gość gość
Ja już skończyłam kuracje tabletkami IQFACE.Oceniam jego skuteczność na 5+.Starsze wypryski zostały wyleczone przebarwienia znikły.Moja cera jest teraz zdrowa i promienna.

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

lampy led są od dawna, ale ktoś może napisać o skuteczności?

Gość gość
Ja zdecydowałam się na tabletki IQFACE.I na dzień dzisiejszy jest to najlepsza metoda jaką stosowałam aby pozbyć się trądziku.Te tabletki na głowę biją wszelkiego rodzaju kosmetyki.

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3