Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudnosci wymioty

Polecane posty

Gość gość

hej , odpowiecie mi na to , iż.. mam 16 lat. mam nudnosci zawroty głowy tylko raz zwymiotowałam przed wczoraj, pojechałam do lekarza stwierdził ze to wirus ale nadal mi sie kreci w głowie i mi niedobrze nie dostałam okresu jeszcze ale powinnam dostac mam biały gesty sluz no i pare pryszczów powyskakiwało. brzuch boli mnie w dolnej części jak na okres ale go jeszcze nie dostałam nie wiem kiedy powinnam przestałam zapisywac bo mam róznie. a ostatni skonczył mi sie przez swietami gdzies tak 19.12.2013. boje sie ze to ciąza ;// proszę pomózcie ;// aaa irobiłam dwa testy wyszzły z 1 kreską oba, w dodatku jeden z nich "wykrywał ciąze juz po 6 dniach od zapłodnienia" co sądzicie ??;cc to wirus?

Gość gość
Kiedy współżyłaś?

Gość gość
hej wszystkie objawy wygladaja jak na ciaze, piszesz ze z moczu wyszly negatywnie, bardziej wiarygodny jest z krwi (beta hcg)

Gość gość
ja nawet nie współzyłam o.O 31.12.2013r z dwoma prezerwatywami robiłam to z 2 3 minuty nawet we mnie chyba nie wszedł, tylko martwie sie bo miałam chyba jego sluz na rece a dotykałam niechcaco tez swojego miejsca intymnego przy włozeniu, ale ja nawet wątpie w to że mam przbitą błone bo nawet krew nie leciała.. i panikuje..

Gość gość
napisz kiedy mialas miesiaczke ostatnia i ile trwala

Gość gość
moje miesiączki przewaznie trwają ok tygodnia no i ostatnia była CHYBAA 11/12 . 12.2013r.

Gość gość
sądzicie ze testy ciazowe , z moczem są mało wiarygodne?;cc

Gość gość
czyli to żadna choroba typu grypa jelitowa, tylko ciąża?

Gość gość
to z moich wyliczen masz 30 dniowe cykle, mysle ze jesli nie kochalas sie to nie mozesz byc w ciazy, gdyz musi sie odbyc pelny stosunek w wewn kobiety, najlepiej poradzic sie lekarza.

Gość gość
haloo, jest tam ktoo ?:C

Gość gość
mysle ze powinnas wyczekiwac miesiaczki, powinna sie pojawic niedlugo, powodzonka :)

Gość gość
po tym czego sie naczytałam o tym płynie preakula cos tam cos tam.. to juz zwariowałam.. wtedyy miałam dni płodne bo był sluz no i dotknęłam mojego sluzu JEGO SLUZEM no i ta obawa. sądzisz ze do ciązy potrzebna jest tylko i wyłaznie s****a?

Gość gość
hmmm w s*****e znajduja sie plemniki ktore zapladniaja, jakiego koloru byl sluz partnera?, jesli stosunek nie odbyl sie w Tobie tylko na zewn, ciazy nie powinno byc. takie sa moje sugestie, ale najlepiej spytac lekarza ginekologa.

Gość gość
jego sluz -przezroczysty..

Gość gość
a nie to nie powinnas sie martwic, s****a jest biala i to w niej znajduja sie plemniki ktore cie zapladniaja, glowa do gory. jak pisalam jesli masz watpliwosci to zrob badanie hcg lub zapytaj lekarza, powodzenia :)

Gość gość
dzięki ♥

Gość gość
2 prezerwatywy na raz? testy wykonane po współżyciu 31.12 nie są póki co wiarygodne. Zbyt wcześnie.

Gość arlecia29
jeśli to wirus to polecam pić orsalit rozpuszczony w wodzie na uzupełnienie składników mineralnych i płynów, jeśli to ciąża to zrób test, albo idź do lekarza