Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwi mężczyźni lubią niedostępne kobiety z klasą

Polecane posty

Gość gość

C***y mogą szukać partnerki na śmietniku lub desperatek.

Gość nazwalem corke Symonia
prawdziwa cnota krytyki sie nie boi 🖐️

Gość gość
Ok, ide poszukać dziewczyny na śmietnik. Moze w kubełku jaka się dla mnie znajdzie

Gość gość
Taka prawda. C***y i mało wybredni k****arze (masz c**ę? ****asz się?) nie lubią niedostępnych, nie ta klasa :)

Gość prawictwo pospolite128
bzdury.. Jesli kobieta jest dla ciebie niedostępna , to znaczy ze nie jest ciebie warta. Kobieta powinna być niedostępna dla wszystkich poza tą jedną osobą .

zabrzmiało tak jakby dla tych prawdziwych mężczyzn najlepszą partnerką byłby plakat modelki.

Gość gość
hahah dwa ostatnie wpisy dobre :D ja jestem niedostępna tylko dla takich, którzy są beznadziejni, wieć jeśli laska cie olewa to nie dlatego,że ma klasę tylko dlatego,że jesteś nie z jej ligi :D

Gość gość
Nie masz klasy :D te, które same się pchają do łóżka są z niższej ligi :D

Gość gość
dokładnie, do mnie startowali tacy faceci , niscy, grubi ,dresiarze albo wyzelowani peezdusie jak z remizy w butach z zawijanymi noskami a ja ich splawialam i oni się napalali jeszcze bardziej, bo myśleli że to taka gra z mojej strony, dopiero gdy im mówiłam chamsko ale szczerze - patrz to jest dziewczyna dla ciebie - pokazując odpowiednio - niskiemu niską, grubemu grubaskę, dresiarzowi lampucerę tandetną a żelusiowi dziunię z dyskoteki to wtedy dawali mi spokoj, kobieta niedostępna= niezainteresowana :) nie łudźcie się i jak mówi Moorland szukajcie na plakatach :D

Gość gość
Buhaha kobietą z klasą nie jesteś

Gość prawictwo pospolite128
Poza tym jesli dziewczyna jest niedostępna moze oznaczać ze wie iż u ciebie nie ma szans . Dlatego nie próbuje sie otworzyć . Tez to jest zrozumiałe.

a może po prostu jest...niezainteresowana? Ludzie z zasady są otwarci na propozycje które chcą dostać nawet jak szanse są małe. Jak ktoś ma cię na dnie metaforycznego tyłka to nie dlatego "ze wie iż u ciebie nie ma szans" tylko dlatego, że w ogóle tej osoby nie interesujesz ;)