Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie jako konkubina

Polecane posty

Gość gość
Bree, zdrówko! :)

Gość gość w konkubinacie
To ta Twoja religijność pozwala Ci kogoś wyzywać od "tych po szkole specjalnej" jeśli brakuje argumentów? To wyczytałaś w Biblii? Ja wiem, że na kafe można spotkać różne oszołomstwo, ale Ty jesteś przypadkiem szczególnym :) Uciekaj Alium, bo cóż można zrobić w takiej chwili :)

Gość gość
bo allium to kretynka, i wie o tym każdy na tym głupim forum. Chciałaby grać na taką co wie wszystko i wszystkie rozumy zjadła, ale stali bywalcy wiedzą dobrze o tym że to bezmóg totalny i nie przyjmuje nigdy niczego przeciwko swojemu nędznemu zdaniu. Kiedyś z nią nawet i jeszcze dyskutowałam. teraz żal się zniżać do poziomu rynsztoku takż się nie produkujcie

Gość gość
allium ty coś pijesz bo po trzeźwemu takich głupot to chyba nie da się noralnie pisać, no tak wielbłądy też muszą pić

Gość gość
Allium,zajrzyj tu jeszcze co ? muszę się o coś Ciebie zapytać, może TY mi coś pomożesz dobrze?

Gość gość
bo allium to kretynka, i wie o tym każdy na tym głupim forum. Chciałaby grać na taką co wie wszystko i wszystkie rozumy zjadła, ale stali bywalcy wiedzą dobrze o tym że to bezmóg totalny i nie przyjmuje nigdy niczego przeciwko swojemu nędznemu zdaniu. Kiedyś z nią nawet i jeszcze dyskutowałam. teraz żal się zniżać do poziomu rynsztoku także się nie produkujcie

Gość gość
juz kiedys rozmawiłam z alium na ten temat w innym watku i ona faktycznie myli zstepnymi z wstepnymi. Wtedy tez urwała rozmowę kiedy ją poprawiłam - myślałm ze sobie sprawdziła i jej głupio... ale jest za mocno osadzona w swoich osądach zeby chciec sprawdzic czy ma rację.

Gość gość
Zajrzę tu jutro po południu, bardzo mi zależy .Będę wdzięczna za poświęcony czas.

Gość gość
*zstępnych

Gość gość
Jestem gościem z 22.05. I bardzo mi zależy na rozmowie z Tobą .

Gość gość w konkubinacie
No jeśli myli zstępnych ze wstępnymi to może i ma rację :) Tylko chyba istotne jest czy jest to dziecko czy rodzic. No nic, potłukłam w klawiaturę na próżno mając nadzieję, że prowadzę rozmowę z kimś poważnym.

Gość gość
No i jakoś ja, tępa podobno po zawodówie, jarze co Bree pisze, bo w przeciwieństwie do upośledzonej allium czytam cały temat i wtedy dyskutuje i wiem o ci idzie. A nie wpieprzam się w pół słowa i się mądrze, a w głowie sianko sianko sianko. I potem się dziwić że głąb nie rzoumie co ktoś pisze. poczytaj cały temat to będziesz wiedziała kretynko.....

Gość gość
ale ja Cię czytałam, jestem poważna :)

kobity spokojnie!!! :) allium- poczytaj cały temat, to zczaisz. ja tu tylko arbitraz maly prowadze, hehe :p reszta- po co ta wojna, kazdy ma swoje wlasciwe sobie zdanie, nie ma co na noze isc o p*****ly jakimi sa konkubinat czy malzenstwo :)

Gość gość w konkubinacie
Dzięki Led :P już myślałam, że wszyscy się śmieją, że usiłuję prowadzić poważną dyskusję :)

Gość Goscmaman
wlasnie allllllium! najpierwa dalnie przeczytaj temat, a potem sie produkuj bo na kazdym jednym jest tak ze wp*****lasz sie na 125 stronie i jedziesz po kims bo twoj maly mozg nie ogarnia tego co sie pisze. a jak ma ogarniac jak nie czytasz calego tematu i tego o czym się gada tylko wp*****lasz swoje nic nie warte zdanie po kilku stronach rozmowy

Gość gość
Cytat: 13.12.13 [zgłoś do usunięcia] allium zstępni w przypadku konkubinatu to nie konkubina i dziecko ale dziecko i np . rodzice albo rodzeństwo konkubenta . Konkubina w przypadku posiadania testamentu i tak musi przewidzieć zachowek dla rodziny - moze ise ona o to upomnieć choć nie musi .

Gość gosc74ja
bo zeby zrozumiec o co chodzi trzeba miec najpierw rozum allium a tobie go brak

Gość gość
Pierdzielicie a jakby nie ona to byście zamknęły dyskusję na na 5 stronie .Nie lubię jej ale zawsze powiem, ze jest skuteczna w temacie a Wy tylko co potraficie to szczekać jak już jej nie ma . I co się jeszcze rzuca w oczy to to ,ze nie wyzywa swoich oponentów od debili czy idiotek mimo, że mają inne zdanie . Nie wiem po co Wy w ogóle bierzecie się za rozmowy skoro innego zdania ścierpieć nie umiecie?

Gość gość
ona tak zawsze poopowiada bzdury, poudaje prawniczkę i jak się robi gorąco, bo wychodzi na jaw jej niewiedza zabiera d**ę w troki i znika? :D

Gość gość
Z tego co wiem to pracuje w jakieś fundacji albo ośrodku pomocy .Kiedyś o tym pisała.

Gość gość w konkubinacie
[zgłoś do usunięcia] gość Cytat: 13.12.13 [zgłoś do usunięcia] allium zstępni w przypadku konkubinatu to nie konkubina i dziecko ale dziecko i np . rodzice albo rodzeństwo konkubenta . Konkubina w przypadku posiadania testamentu i tak musi przewidzieć zachowek dla rodziny - moze ise ona o to upomnieć choć nie musi . x Jeśli rodzice mogą stać się zstępnym spadkodawcy to ja nie mam więcej pytań. Nawet w przypadku takiej patologii jak nasz konkubinat wydaje mi się to mało prawdopodobne, żeby rodzic stał się potomkiem, ale mogę się mylić :D

Gość gość w konkubinacie
gość Pierdzielicie a jakby nie ona to byście zamknęły dyskusję na na 5 stronie .Nie lubię jej ale zawsze powiem, ze jest skuteczna w temacie a Wy tylko co potraficie to szczekać jak już jej nie ma . I co się jeszcze rzuca w oczy to to ,ze nie wyzywa swoich oponentów od debili czy idiotek mimo, że mają inne zdanie . x A mnie po zacytowaniu przepisu wyzwała od tych ze szkoły specjalnej. Wyjątkowa jakaś jestem?

Gość gosc74ja
10.01.14 [zgłoś do usunięcia] Led Zeppelin ona tak zawsze poopowiada bzdury, poudaje prawniczkę i jak się robi gorąco, bo wychodzi na jaw jej niewiedza zabiera d**ę w troki i znika? smiech.gif ---- Led a ja myslalam ze ty srasz za alium, a tu jednak nie, tez jej nie lubie i od dawna wiem ze tylko udaje madra. Bree lubie cie czytac wole jeden twoj post na 100 niz co drugi tych nawiedzonych bab

Gość gość
skuteczna jest tak, ze jak nie wie o co kaman to pojazd robi i mysli ze blyszczy a nigdy nie ma ani pojecia o temacie ani sie nawet nie wysila zeby miec, Takich to ja mam caly strych. olewam ciepkym moczem od dawna a siedze tu kilka lat

Gość gość
sram za alium? pierwszy raz laske widze na oczy :)

Gość Mama31wawa
Cos mi sie wydaje, ze przez przypadek wywolalam dyskusje o spadkach i okazuje sie, ze rodzice sa zstepnymi??????? Hahaha Allium mi sie wydawala sensowna, ale to co napisala jest abberacja rzeczywistosci.

Gość ojtammmmmm
allium jest tu od wielu lat i uważam ze jest ok to ma swoje zdanie i nie wyzywa innych od najgorszych .

Gość gość
Zauważycie jedno, większość wypowiadających sie tu kobiet żyjących w wolnych związkach była kiedyś żonami . Raz sie sparzyly i wystarczy. A ile jest takich pewnych siebie konkubin które nigdy ślubu nie miały ... Malutki procent.

Gość exdebillmobilny
Jakos dziwnie czytasz