Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie jako konkubina

Polecane posty

Gość gość
Led ty już kobieto skończ, nie masz żadnych zasad, jestem pozbawiona moralności do szpiku kośc****opierasz kombinowanie złodziejstwo i wyłudzenia. Jesteś konkubiną a kase ciągniesz jak samotna matko bo Ci się niby należy a gacha masz i d**ę mu wystawiasz.

Gość gość
historia z Policją to boki zrywać, ha ha, fajnie fajnie.

Gość gość
lady_margarett "czemu żadna nie wspomni o tym ile mężów dręczy swoje żony fizycznie lub psychicznie w domowym zaciszu? konkubin sobie na wyskoki nie pozwoli bo wie że wylecial by z hukiem a mąż pozwoli sobie na dużo bo wie, że żona tak szybko na rozwód się nie zdecyduje? albo inaczej... kto częściej zdradza? mąż czy konkubin?" _____ Prosze cie, laska :D Konkubenci tak samo pija, bija i drecza te swoje konkubiny jak mezowie zony. To akurat nie zalezy od rodzaju zwiazku a od rodzaju czlowieka ;-) I zdarza sie najczesciej wsrod prostych ludzi. Ile razy slyszy sie, ze konkubin pobil dziecko partnerki? Tak, tak....o bijacych tatusiach tez slyszalam :D Nie wiem kto czesciej zdradza, czy maz czy konkubin. Ty tez nie wiesz bo takich statystyk po prostu nie ma :D

Gość gość
a te wciąż która ma lepiej...konkubina czy żona.... nie w tym sęk której lepiej się żyje! Sęk w tym, że mąż szanuje swoją kobietę wyrażając chęć bycia z nią na zawsze, na dobra i na złe. a konkubenci swoich konkubin nie są jak widać pewni i tak im wygodnie :) Konkubiny to podgatunek. Te które piszą, że są szczęśliwe tylko wmawiają to sobie! gdyby naprawdę były tak szczęśliwe jak tu piszą wgl nie musiały by się z tym tak afiszować i chwalić na siłę! i nie siedziałyby na kafe całymi dniami! Konkubiny są konkubinami bo żaden facet nie traktuje ich poważnie. Chce tylko z nimi mieszkać i czerpać tego korzyści, a one biedne w całej swej żałośc**próbują tutaj Nam na siłę wmówić, że to ich wybór, że są super niezależne i inne podobne pierdoły. Żony to kobiety warte zachodu! konkubiny? hahahaha

Gość gość
nasze prawo jest jakie jest po prostu małżeństwo jest bardziej korzystne dla kobiety w świetle prawnym

Gość gość
konkubiny to darmowe d***** i sprzątaczki. a żona to to przynajmniej ma pierścionek :D

Gość gość
o zone, mąz się starał, razem planowali slub, przysięgali sobie,, a konkubiny?haha

Gość gość
jaką kasę ja drę? i co Ty prezentujesz sobą pisząc do obcej kobiety na forum 'd**ę wsytawiasz'? d**ę to może wystawiła Twoja stara jak Cie listonosz strzelił :) fajnie tak? ściągnij dyskusję do poziomu zero.

Gość gość
ja też mam pierścionek. mogę być przynajmniej niedarmową dupodajką? skąd wy macie te określenia? u mnie w podstawówce tak chlopcy mówili.

Gość gość
Historia z policja moze byc smieszna badz nie, aczkolwiek cos w tym jest, my wzielismy slub niedlugo po tym, jak moj owczesny partner trafil do szpitala, mial atak astmy, a ja myslalam, ze sie porzygam z nerwow nie wiedzac co sie z nim dzieje. Przed slubem urodzila nam sie dwojka dzieci i bylam szczesliwa bedac konkubina, myslalam tak wy, ale jestem szczesliwsza bedac zona.

Gość ale dyskusja
led Zeppelin to zwykła prostaczka

Gość gość
ja jestem prostaczką?! jakaś pusta franca mnie wyzywa ni z gruszki ni z pietruszki, a Ty jeszcze piszesz, że robię coś nie tak? zakłamane świętojebliwe c**y, lecicie do konfesjonałów pierwsze co piątek po rozgrzeszenie, a poza świętymi murami to łeb ukręciłybyście każdemu, kto wam nie pasuje. ty to pewnie ta z 500 000 miasta z wczoraj?

Gość gość
gość gość w konkubinacie "Czyli macie rację: prawo gwarantuje mi pewne ulgi (nie jest istotne czy ja z nich korzystam, czy nie), ale Wam, mężatkom prawo gwarantuje znacznie więcej." ______ Niezupelnie. Prawo gwarantuje ci ulgi jako SAMOTNEJ MATCE a nie jako KONKUBINIE. Ty samotna matka nie jestes bo masz partnera ale z ulg korzystasz. Nieprawnie. Ulgi z jakich korzystaja mezatki sa im zagwarantowane prawnie. Rozumiesz roznice? x A słyszałaś o fikcyjnych rozwodach w celu korzystania z ulg? To jest ok? To zdarza się tak samo jak utrzymywanie konkubinatu tylko po to, żeby kobieta była "samotną matką".

Gość gość
Oj Led, Led :) Fajna z Ciebie dziewczyna, ale Ty sie dajesz prowokowac jak nikt inny.

Gość ale dyskusja
'j'a jestem prostaczką?! jakaś pusta franca mnie wyzywa ni z gruszki ni z pietruszki, a Ty jeszcze piszesz, że robię coś nie tak? zakłamane świętoj**liwe c**y, lecicie do konfesjonałów pierwsze co piątek po rozgrzeszenie, a poza świętymi murami to łeb ukręciłybyście każdemu, kto wam nie pasuje. ty to pewnie ta z 500 000 miasta z wczoraj?'' - ooo, odezwała się dama :/ Ja się dziwie, że w ogóle ktoś chciał umoczyć w takiej wiedźmie :(

Gość gość
Ojoo, Led jest nerwowa i daje się prowokować...chyba kogoś tu c******swędzi, że tak wszystko bierze do siebie :)

Gość gość
haha, i to zawsze na Twoich oczach :) czuję się jak z aniołem stróżem!

Gość gość
w takim razie s*******am :D ahoj!

Gość gość
gość w konkubinacie - dziwne, że płatny seks Ci się źle kojarzy skoro dajesz się ****** we wszystkie możliwe dziury, a w zamian żyjesz ze ''swoim'' (o ile można tak powiedzieć) facetem BEZ ZOBOWIĄZAŃ. Nie martw się, jak Twój buhaj znajdzie właściwą kobietę to myknie od Ciebie raz dwa i nagle ślub będzie mu potrzebny, nie to co z Tobą. Jakbyś szczerze kochała to sama byś chciała ślubu, a nie wietrzyć c***** na imprezach z koleżankami bo pajęczyna przysłania Ci otwór.

Gość gość
napisałam ah/oj, jak krecik... już nawet kafe zakłada, że będę rzucać mięsem :)

Gość gość
jakim trzeba być człowiekiem żeby popierać, oszustwa matactwa i wyłudzanie pieniędzy. Ja z mężem pracuje legalnie , odprowadzam podatki , żyję uczciwie a taka franca jak Led Zeppelin popiera kombinowanie, prace na czarno, kłamstwo w urzędzie w celu wyłudzenia kasy od państstwa. I świeta.. no to się nie dziwie że tylko do konkubinatu cie facet chce, zakłamana szuja

Gość gość w konkubinacie
gość gość w konkubinacie - dziwne, że płatny seks Ci się źle kojarzy skoro dajesz się ****** we wszystkie możliwe dziury, a w zamian żyjesz ze ''swoim'' (o ile można tak powiedzieć) facetem BEZ ZOBOWIĄZAŃ. Nie martw się, jak Twój buhaj znajdzie właściwą kobietę to myknie od Ciebie raz dwa i nagle ślub będzie mu potrzebny, nie to co z Tobą. Jakbyś szczerze kochała to sama byś chciała ślubu, a nie wietrzyć c***** na imprezach z koleżankami bo pajęczyna przysłania Ci otwór. x Bardzo mi przykro, że masz takie doświadczenia z okresu, kiedy nie byłaś jeszcze żoną :) Bo jak się nie jest żoną to się daje **** i wietrzy c**ę na imprezach. Twój małżonek to prawdziwy szczęściarz ;)

Gość gość
Popieram gościa 14:39. Każdy ma to, na co zasługuje.

Gość gość
znam takich, Arek i Magda, 7 lat w konkubinacie żyle, ale jak Arek poznał Asie po 6 miesięcy póxniej ślubowali :-d A Magdzie konkubinę krew zalałą

Gość gość
Ty byś chciała tak prawo jak ja pracować i odporowadzać takie jak ja podatki ;) dobrze, że Ty swojego złapałaś i zaobrączkowałaś, jest Twój na wieki wieków amen.

Gość gość
Kolejny skecz dnia :D Cymbalica małżonka w jednym poście nie może się zdecydować czy konkubina daje się we wszystkie dziury czy musi wietrzyć c*** :D Ale kabaret :D

Gość gość
Led kręgosłupa moranlego nie ma a się udziela, takich ludzi trzeba się wystrzegać, uważa się za super ale to wzór dla naśladowania dla złodziei i ludzi bez skrupułów i zasad

Gość gość
Do małżenstwa trzeba dojrzeć, a konkubinat to po prostu jest i tyle. Nie twierdzę, że wszystkie żony do małżeństwa dorosły. Czasem związek zawierany jest za wcześnie i nie ma szans na przetrwanie.

Gość gość
ja bym nawet zapłaciła, żeby taki śmieć jak Ty mnie nie naśladował, bo musiałabym wszystko w sobie zmienić :)

Gość gość
i co Led nawet ci wstyd nie jest że cie ktoś rozpracował? złodziejka bez zasad...tylko na kafe może gwiazdożyć, uważaj bo cie zamkną