Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gnije od środka

Polecane posty

Gość gość

to boli,cholernie tesknie! Za tym co miedzy nami było. Dzis,kiedy mamy mniejszy kontakt,wiem.. ze zakochalam sie I uwierz mi,nie chcialam tego! Duzo bym dała aby moc cofnac czas,o ten cały rok

Gość gość
spadaj tchorzliwa dziffko

Gość 4657
smutne, ale bedzie okej :*

Gość gość
Dziekuj***ardzo bym chciala ..

Gość Halina z Lublina
na poznanskiej srodce bzykali sie golodupce ale na winiarach kazdy h*j sie stara 🖐️

Gość 4657
chcesz porozmawiać o tym co się stało?

Gość Halina z Lublina
pocaluj mnie w oko byleby wysoko 🖐️

Gość gość
Kim jestes? 4657 Nie wiem czy jest sens o tym rozmawiac

Gość 4657
czytelnikiem forum :) nie nalegam, lecz jeżeli potrzebujesz się wygadać, chętnie posłucham i postaram się coś doradzić, może poczujesz się troszkę lepiej.

Gość gość
Doradz mi wiec,jak zapomniec? Moze masz jakis magiczny sposob?

Gość 4657
zapomnieć sie nie da, musisz dać sobie czas aby czucia mogły wygasnąć, oswoić sie z faktem ze bliska osoba nie jest juz tak bliska, zamknąć dział i dac szanse na otwarcie nowego.. to trudne, wiem z autopsji ale chociaż bardzo bym chciała nie jestem w stanie w żaden magiczny sposób pozbawić Cię uczuć do Tej osoby, ale badz silna,staraj sie nie myśleć, nie wracać wspomnieniami, nie analizować.. to tylko sprawia jeszcze wiekszy ból... tęsknotę postaraj sie zabić szkoła/praca, znajdź jakieś zajęcie, wychodź z przyjaciółmi(teraz ich zapewne bardzo będziesz potrzebować), zrób to czego jeszcze nie zrobiłas a pragnełaś, znajdz jakaś pasje/hobby i układaj sobie zycie dalej bo tkwiac w martwym punkcie otoczona tym całym zalem do siebie tylko jeszcze bardziej sie dobijasz.. (nie wiem dokładnie przez co przeszłaś, co sie stało, ile masz lat i jak wygladała Twoja sytuacja/pozycja w tym wszystkim ale po tym co napisałas widac ze cierpisz i żałujesz)

Gość gość
ja....mam tak samo :-( chciałabym cofnąć czas....ale wiem, ze to niemożliwe. Serce boli i rozrywa mnie od środka.... Zycie jest okrutne....

Gość 4657
na prawdę szczerze współczuje komukolwiek takiej sytuacji, wiem ze to odbija się na wszystkim i każdy dzień potrafi być męczarnia ale trzeba się pozbierać dziewczyny, innego wyjscia nie ma :(