Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 170 cm wzrostu i waze 45 kg

Polecane posty

Gość gość

Czy to w porządku? Bo uważam ze powinnam schudnąć. I nie jest to wymyślona historyjka..

Gość gość
ważysz stanowczo za dużo grubasie

Gość gość
No właśnie. Muszę schudnąć

Gość gość
To anemia,ani cyca niemasz ani posladkow tylko kosci i zebra

Gość gość
daj fote sylwetki :P

Gość gość
proponowałabym wizyte u lekarza, najwyższy czas. Bo ja waże 42 przy 160 cm i jestem chudzina nad chudziny. Wiec ty to po prostu szkielet :(

Gość gość
A gdybym miała te cyce, pośladki i biodra to wyśmialibyscie mnie ze jestem za gruba.

ja ważyłam kiedyś 48/165 cm i prawie nie miałam tzytzków, obijałam się o własną miednicę, wyglądałam jak śmierć, xs był na mnie luźny:O więc przeraża mnie jak Ty musisz wyglądac.

Gość gość
ważysz za mało. Jeśli uważasz się za grubą to albo masz anoreksję, ALBO bardzo mało mięśni i lekki kościec - ale to już by było w BARDZO patologicznym stadium, za mała waga w stosunku do wzrostu. Ale to może stwierdzić tylko lekarz, w każdym z powyższych wypadków MUSISZ się do niego zgłosić i on C***owie, co masz zrobić - popracować nad mięśniami czy przytyć i zgłosić się na terapię dla anorektyczek... ale wagowo, wg BMI - jesteś na poziomie wychudzenia, w dolnej granicy (blisko wychudzenia). KONIECZNIE MUSISZ PRZYTYĆ.

Gość gość
*przepraszam, blisko wyniszczenia.

Gość gość
W liceum ważyłam 84 kg i wszyscy śmiali się ze mnie. A teraz to już przynajmniej zamknęli te swoje gęby

zamknęli gęby z przerażenia:O a Ty tak zero jedynkowo widzę. radzę wypośrodkować, bo takie rzeczy są po prosu niezdrowe.

Gość gość
potem będą gadać, że chora psychicznie

Gość prawictwo pospolite128
powinnaś przytyć minimum 5 kg

Gość gość
Ja 174 i 43-42kg:-q Tyle że nie z mojej winy, trochę klepie biedę, często nie ma co jeść, na razie chodzę do szkoły, więc nie mam na to wpływu

Gość gość
gratuluję odchudzania, ale obawiam się że wpadłaś w anoreksję :(

Gość gość
A co byscie powiedzieli gdybym powiedziała ze 84 kg ? Śmialibyscie powiedzieli ze jestem grubasem

Gość gość
Ja 174 i 43-42kg:-q Tyle że nie z mojej winy, trochę klepie biedę, często nie ma co jeść, na razie chodzę do szkoły, więc nie mam na to wpływu Ile masz lat? Jesteś na poziomie wyniszczenia, masz duże prawdopodobieństwo poważnych schorzeń, powinnaś się z tym zgłosić do jakiejś fundacji, szpitala, gdziekolwiek! :(

Gość gość
Gdybyś powiedziała 84 ja powiedziałabym "mniej ode mnie". Choroba jajników wywindowała mnie do 102 kg, obecnie jest 85 i planuję 58, czyli BMI na poziomie 20.5 przy normie 19.5-24.9. Twoje BMI Autorko jest na poziomie 15.6.

Tobie i tak wystarczy powiedzieć,że wyglądasz z tą niedowagą c*****o i grzeczna dziewczynka przytyje:) niewolnico opinii społecznej:)

Gość gość
poza tym otyłość jest równie poważnym zaburzeniem co anoreksja, w momencie kiedy dana osoba nie może zrzucić wagi bo np. je kompulsywnie albo ma zaburzenia hormonalne - bo może to doprowadzić i w jedną i w drugą stronę do poważnych chorób i śmierci. Ale wiesz lepiej mieć nadwagę (NIE otyłość) (czyli ważyć 84kg przy 170cm) niż być wychudzonym (i przy 170 ważyć 45). Zdrowiej ważyć TROCHĘ za dużo niż DUŻO za mało. Tak jak lepiej być TROCHĘ za chudym niż DUŻO za grubym. W skrócie - żadne skrajności nie są ani zdrowe, ani ładne.

Gość gdetu
wazysz dobrze. na starość przytyjedz albo już po 30tce. gorzej ze w wieku 50 lat obudzusz się z wielką osteoporoza i już nikt i nic nie będzie Ci w stanie pomoc. Masz wiec 35 lat, żeby żyć pełnią życia , cieszyć się szczupla figura i gardzic grubasami. Nie przejmuj sie te otyle tez maja ostetoporoze i miny ze jak to dlaczego, tyle jadłam.