Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemarzenie1

Chciałabym kiedyś poznac jakiegos przestepce albo wejsc do wiezienia

Polecane posty

Gość mojemarzenie1

Ciekawe jak tam jest!:) To moje marzenie żeby miec do czynienia z takimi ludzmi. Zastanawiam sie jaki zawod moge wybrac zeby moc starac sie o staz w wiezieniu. Psychologia?

Gość gość
napadnij na bank a się dowiesz

Gość gość
nie prowokuj juz :D tyle tu jest kobiet co sa same bo z takimi zadawaly, a ty jeszcze dolewasz oliwe do ognia, stop prowokacjom:D

Gość mojemarzenie1
Ale to nie jest prowokacja!:) Zawsze chciałam zobaczyc jak to jest w takiim otoczeniu. Jak tacy ludzie się zachowują na codzień. Bardzo chciałabym zobaczyc jak wyglada zycie wieznia/wiezniarki. Czy rzeczywiscie panuje tam takie zezwierzecenie jak pokazuja czasami w filmach:)

Gość gość
a niby skad sie oni tam znalezli? wiekszosc tych wiezniów to kretyni, nie obrazajac tych myslacych

Gość mojemarzenie1
Mimo wszystko chcialabym poznac jakiegos przestepce. Od zawsze uwielbialam zajecia w osrodkach uzaleznien:) Zaczytuje sie w blogach kuratorow sądowych. Chciałabym miec do czyneinia z takimi ludzmi na codzien.

Gość gość
Zawsze jeszcze możesz klawiszką zostać

Gość gość
chyba sie jej podobaja dzicy faceci, w sensie ze sa brutalniejsi w seksie :D kobiety to maja jednak skopane pod tym deklem >D

Gość mojemarzenie1
Pleciecie bzdury:) Wcale nie chodzi o to, że są albo nie brutalniejsi w seksie. Nawet tego nei brałam pod uwagę. Po prostu ciekawią mnie losy takich ludzi i przyczyny dla których znaleźli się w więzieniu.

Gość gość
to ci odpowiem jak cie to juz meczy, sa rozni przestepcy, jedni wpadli za drobnostki, inni byli pionkami dla grup przestepczych, bo nikt z elity tak naprawde nie siedzi za murami, taka smutna prawda, a reszta to g****iciele, zlodziejaszki itp, srednia inteligencji nie jest tam zbyt duza, czasem sie trafi ktos madrzejszy, to wtedy trzyma baranów w ryzach :D kiedys taki wiezien po wyjsciu z pierdla stwierdził ze jest frajerem, pol zycia spedził za kratkami, najlepsze lata swojego zycia... to daje do myslenia