Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna i ciężar psychiczny

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego, gdy przestaję się z nią kontaktować, odczuwam tak ogromną ulgę? Nie rozumiem tego. Ona ma 21 lat, ale zachowuje się dość dziecinnie. Jedynaczka, studiuje, jest na utrzymaniu rodziców. Raczej niewiele wie o tzw. "prawdziwym życiu". Z jednej strony mi się podoba, z drugiej - ten psychiczny ciężar. :-( Ktoś z Was to rozumie?

Gość gość
Rzuć ją.

Niby co Ci tak ciąży? Fakt, że jest na utrzymaniu rodziców w powalająco dojrzałym wieku AŻ 21 lat?

Gość gość
Nie o to chodzi. Raczej o jej bardzo dziecinne spojrzenie na świat. I to ogromne uczucie ulgi, gdy przestajemy się kontaktować. Skąd ono się bierze?

nie dogadujecie się. Jej spojrzenie na świat Ci nie pasuje i po prostu męczy Cię słuchanie jej.

Gość gość
bo ona widac jest dla ciebie ciezarem, nie dogadujecie sie na jednym pozniomie...

Gość gość
Nie mogę się połapać w swoich własnych uczuciach! Ona jest atrakcyjna i inteligentna. A jednocześnie pyszałkowata, nieśmiała i infantylna. I co ja mam zrobić?

dać sobie spokój? Najwyraźniej jej charakter ci nie odpowiada. Znajdź kogoś podobnego do siebie i tyle.

Gość gość
Jak to łatwo Tobie powiedzieć... :-(

No łatwo, bo z tego co napisałeś podoba Ci się tyle, że jest atrakcyjna i inteligentna, ale cała reszta C**przeszkadza.

Gość gość
Nasza znajomość nie jest jeszcze zbyt zaawansowana. Ona tak pięknie się śmieje. Rumieni się na mój widok i tak uroczo spuszcza wzrok. Ale ma jakieś straszne zahamowania. I, niestety, jest dość wyniosła. :-( Kurczę, jakie to wszystko pokręcone! :-(

Gość gość
c** c*p

Gość gość
Prosze o przyklady jej infantylnosci i co to znaczy, ze nic nie wie o prawdziwym zyciu? Wyjasnij.

Gość gość
ko ko

Gość gość
A co o prawdziwym życiu może wiedzieć jedyna córka zamożnych rodziców? Nigdy nie pracowała. Niespecjalnie pomaga rodzicom w gospodarstwie domowym. Wolne chwile spędza przed komputerem grając w jakieś idiotyczne gry. Gdy wybrała się na obóz wędrowny - zrezygnowała. Bo "było za ciężko". :-( Długo by pisać...

Gość gość
Zahamowania? Trudno z nią normalnie porozmawiać. "Strzela buraka" i jąka się. Rzadko odpisuje na SMS - y, maile itp. Zachowuje się trochę jak gimnazjalistka. :-(

Gość szmatex
paluj sie koczkodanie z wypierdasowa

Gość gość
Co z tą znajomością zrobić?

Ty jej przypadkiem nie zazdrościsz trochę? To młoda dziewczyna, wiele osób jak może nie pracować i tylko się uczyć to woli tą opcję. Ona ma TYLKO 21 lat, a z tego typu obozów rezygnują często dużo starsi i dojrzalsi ludzie jeżeli nie dają rady fizycznie. Poza tym gimnazjalistki to właśnie odpisują na każdego smska i każdy email bo mają telefon do ręki przyklejony ;)

Gość gość
ok, a co Ty wiesz o prawdziwym zyciu?

Gość gość
Nie jestem w stanie porozmawiać z nią o tym w cztery oczy. Jest zbyt nieśmiała. Spaliłaby się ze wstydu. Dziekuję za życzliwe uwagi pod moim adresem. :-)

Gość gość
odpisz co Ty wiesz o zyciu, nie pytam zlosliwie

Gość gość
Jej koleżanki wytrwały na tym obozie. I nie narzekały. Twierdzą, że było lekko, łatwo i przyjemnie. Sam tam nie byłem, więc nie wiem. Czego niby mam jej zazdrościć?

Gość gość
Ja? Nie, ja uważam siebie za męrzczyznę dojżałego i nie jedno juz przeszem, ustawki pod monopolowym, po meczach, obrabianie babc, w domu u mnie bya zawsze bieda, musialem radzić sobie sam. Tata z pasem ganiał a mama nas zostawia. A Ona??? Co ona wie o życiu? Ja juz drugi tydzień pracuje, sam na siebie zarabiam, w fabryce plastiku, 4,20 za godzine mam a ona?! Codziennie od taty 20zl na waciki dostaje!

ale ona to nie jej koleżanki, może jej faktycznie było ciężko. Nie wiesz, jak sam przyznałeś. I brzmisz tak jakbyś przełknąć nie mógł, że młoda, studiująca osoba nie musi pracować.

Gość gość
Moorland, co mi radzisz? Warto to ciągnąć? Czy ona kiedykolwiek chociaż trochę dojrzeje?

Póki co nie udowodniłeś, że jest niedojrzała. Całkiem normalna, trochę nieśmiała, 21letnia osoba. Może to z tobą jest problem?

Gość gość
Bo mi klocek wlasnie dojrzewa, chyba musze na strone skoczyc

Gość gość
Napisz w czym Ty jestes dojrzalszy. Bo poki co (przepraszam nie chce Cie urazic), ale widze tylko Twoja niedojrzalosc... Napisz co wiesz o zyciu.