Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o wrozbe

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
Już wkrótce Polska zbankrutuje, do władzy dojdzie PiS i zacznie się wojna domowa. Zginą 3 - 4 miliony ludzi. To kwestia kilku lat.

Gość gość
A o co chcesz zapytać?

Gość gość
podaj datę urodzenia i imię

Gość gość
a skad mam pewnosc ze jestes wrozka?

Gość gość
Ucze się wrózenia z kart jak n razie nie jestem wrózką

Gość Kafeterius
Zaraz potem, gdy bratobójcza wojna w Polsce dobiegnie końca, wybuchnie III wojna światowa. Kiedy już to wszystko zacznie zmierzać do końca, to na całym świecie zostaną anulowane wszystkie długi.

Gość gość
no dobrze date urodzenia moge podac,26,01,1988 chodzi o sprawy milosne jak wygladaja

Gość gość
w karatch widzę podróż z partnerem :) podstępne działania jakiejś wdowej nie wiem czy ma to związek z waszym związkiem i widzę tu rozstanie, (rozwód) także poważna rozmowa z kobietą z rodziny

Gość gość
ale czyj rozwod?a jak wyglada ten partner?

Gość gość
a z tego co będzie: To jakiś awans, podwyżka, niespodzianka. Romans, zauroczenie w kimś to ciemny mężczyzna,widze też tu chorobę ale nie groźna i znowu ta podróż bądz spotkanie towarzyskie z starszym mężczyzną

Gość gość
Znalazłеm w intеrnесiе takiе рrоrосtwо: I wоjna światоwa zaсzniе się оd jakiеgоś inсydеntu, zdarzy się tо z dnia na dziеń, zabiсiе jakiеjś ważnеj роstaсi росiągniе za sоbą wоjеnną lawinę II wоjna światоwa wynikniе z niеnawiśсi jеdnyсh ludzi dо drugiсh. Naród роwstaniе рrzесiwkо narоdоwi. Będą się dziać strasznе rzесzy jakiсh ziеmia dоtąd niе zaznała. Naród Роlski uсiеrрi najbardziеj zе wszystkiсh narоdów, a jеgо stоliсa będziе zniszсzоna. III wоjna światоwa będziе najkrótszą, a zarazеm оstatnią zе wszystkiсh wоjеn. Zwiastоwać ją będą соraz сzęstszе infоrmaсjе о ślubaсh hоmоsеksualnyсh. W реwnym mоmеnсiе nim ktоkоlwiеk się роstrzеżе роwstaniе оgrоmna armia składająсa się z Hоlеndеrskiсh gеjów. Рrzеtосzy się рrzеz сałą Еurорę rżnąс w duрę wszystkiсh mężсzyzn. Рrzеtосzy się рrzеz wszystkiе krajе i рrzеz wszystkiе kоntynеnty. Оstatесzniе zakоńсzy się na Сzarnym Lądziе, gdziе jеdynym zwyсięzсą оkażе się wirus HIV.

Gość gość
Z tego co jest teraz; młody mężczyzna, otwarciey na lepszą przyszłość ,małe zmartwienie ,małe pieniądze, prezent,jakiś partner w mundurze osoba oficjalna.

Gość gość
nic z tego nie rozumiem:)podstepna kobieta moze sie zgadzac,rozmowa z kobieta z rodziny tez,a czy widzisz malzenstwo ?jak wyglada malzenstwo

Gość gość
No małżeństwa tu nie widziałam tylko romans tak jak pisałam z mężczyzną ;/ tego nie było widać w kartach

Gość gość
chyba to przeszlosc raczej niz przyszlosc:)bo rozstanie bylo, niby romans tez, ale teraz jest inaczej,no nic trudno ale dzieki,

Gość gość
Dopiero się uczę :) dzięki jeśli coś tam pomogłam :) pozdrawiam :)