Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam bardzo dużo partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość gość
"Widzę, że najgłośniej szczekają tu przeciw kobietom które miały kilku partnerów, DUPKI, NIEDORAJDY ŻYCIOWE, FRAJERZY i takie męskie mocherowe berety. Trzepią w kącie kapucyna marząc żeby udało się gdzieś k****a umoczyć. Soeram na mózgu, spermą sasyfione gacie. A morały?? Wielkie. A kysz dupki" - Typowa ideologizacja swojej babskiej frustracji, NIEDORAJDO DAMSKA.

Gość gość
co za puszczalskie szmaty tutAj

Gość gość
dziewice są dla nich nie wygodne, rodzą im kompleksy.

Gość gość
Libido to jedno, charakter samicy lub samca, alpha albo beta to drugie. Zdziwiłabyś się, ile osób o wysssokim libido, nie wykorzystuje tego, ponieważ mają swego trodzaju opory, a gdzie jeszcze świadomość, rozum, sumienie, wola? Tamto pytanie jest zatem źle sformułowane, ponieważ sugeruje wersję abstrahującą od ważnych realnych czynników.

Gość gość
abstrahującą, heh

Gość kafeterianka na pół etatu
"Zdziwiłabyś się, ile osób o wysssokim libido, nie wykorzystuje tego, ponieważ mają swego trodzaju opory" - tak się składa, ze jestem jedna z takich osob i powiem jedno - jest to dla mnie strasznie meczace i flustrujace. Tyle, ze ja sie czuje troche tak, jakbym codziennie musiala sie czegos wyrzekac i bardzo zazdroszcze osobom z niskim libido, serio. Chcesz sie zamienic?

Gość gość
Najlepiej trzeba poszukac takiej kobiety , ktora dotad zyla na bezludnej wyspie i jeszcze zaden facet jej nie dotykal i taka sobie wziazc za zone !

Gość gość
no faceci , to poszukajcie najpierw tych bezludnych wysp i moze jakas tam sie znajdzie ?

Gość gość
HAHA pomarzyc bardzo fajna rzecz

Gość gość
ależ ku/rwy

Gość gość
co wy koniobujcy chcecie bez nas(suk) robic nie kazde dzwi dziury maja

Gość lord vaderrrrrr
ja dziele ludzi na rozsadnych i debili, 1 typ seks uprawia rozsadnie nie sypiajac z byle kim, potrafia te osoby stworzyc jakby co normalna rodzine itp czyli sa ludzmi odpowiedzialnymi, drugi typ to kopulujace debile, z byle bo sie chciało ******* a co tam ze potem potomstwo cierpi, przeciez swedzialo co nie? niestety tych drugich jest najwiecej, dlatego sa tkaie syfiaste te rodziny i tyle ludzi ma problemy psychiczne, nie wiem co z was sa za kobiety, ale macie w glowie siano, seks jest dla ludzi, jest potrzebny, ale to nie znaczy zeby sie rznac z tyloma osobami- gdzie tu higiena? :D zarowno fizyczna i psychiczna, za stary jestem i doswiadczony zeby wierzyc w to ze tacy ludzie sie zmieniaja, czołg mi jedzie po oku, własnie widac te idealne rodziny, co rusz to rozwod, ciekawe dlaczego? i tak zadna sie nie domysli

Gość tyk
ja dziele ludzi na rozsadnych i debili, 1 typ seks uprawia rozsadnie nie sypiajac z byle kim, potrafia te osoby stworzyc jakby co normalna rodzine itp czyli sa ludzmi odpowiedzialnymi, drugi typ to kopulujace debile, z byle bo sie chciało ******* a co tam ze potem potomstwo cierpi, przeciez swedzialo co nie? niestety tych drugich jest najwiecej, dlatego sa tkaie syfiaste te rodziny i tyle ludzi ma problemy psychiczne, nie wiem co z was sa za kobiety, ale macie w glowie siano, seks jest dla ludzi, jest potrzebny, ale to nie znaczy zeby sie rznac z tyloma osobami- gdzie tu higiena? smiech.gif zarowno fizyczna i psychiczna, za stary jestem i doswiadczony zeby wierzyc w to ze tacy ludzie sie zmieniaja, czołg mi jedzie po oku, własnie widac te idealne rodziny, co rusz to rozwod, ciekawe dlaczego? i tak zadna sie nie domysli

Gość Simon1990
Nie zgodzę się z komentarzami pewnych kobiet :D Mam 26 lat miałem około 60 kobiet w tym kilka udanych i mniej udanych związków. Wyznaję zasadę, że jeśli na pierwszym spotkaniu spałem z kobietą to dość szybko kończyłem znajomość. A dlaczego ? Po prostu takie szmaty można a nawet trzeba ....uchać, ale żeby stworzyć coś trwałego w moim przypadku potrzebuje kobiety z małą ilością partnerów seksualnych. I nie mówcie, że jestem zakompleksiony czy coś podobnego bo to mnie bawi :D Poza tym kobiety same się uganiają za mną. Wiecie dlaczego ? Bo kobietom podoba się facet, który ma dużo kobiet - typowy badboy. Zaś faceci raczej nie uganiają sie za kobietą która ma opinie ....urewki :D CHyba, że na raz :D Pozdrawiam ...urewki , które wmawiają sobie, że mimo wszystko są porządne, że tak po prostu się stało, miały słaby dzień, okres w życiu lub były pijane :D Dzięki wam można zawsze spuścić z kija pozdrawiam :D P.S. Kobiety się nie zmieniają jak była ....urewką, to jako ...urwa zdechnie. Pozdrawiam

Gość gość
do poprzednika-nic dodać nic ująć, masz rację chłopie, choć jestem kobietą.

Gość gość
Ty hipokryto miales 60 ale oceniasz kobiety niczym sie nie roznisz od nich nie ma nic bardziej zenuajcego od typow twojego pokroju

Gość Simon1990
Powtórzę Ci jeszcze raz. W większości przypadków, kobiety nie chcą faceta z małą ilością partnerów, tylko typowego samca alfa. Faceci zaś ( też w ogromnej większości przypadków) wolą kobietę z małym przebiegiem. A dlaczego? Ponieważ wyznajemy zasadę, która mówi : "złoto dotykane zbyt wiele razy przestaje błyszczeć". Pozdrawiam i naprawdę nie wiem dlaczego masz taki ból dupy.

Gość gość
Ja też miałam dużo facetów. Trochę żałuję, bo obecnie jestem w związku z bardzo dobrym człowiekiem. On wie o mojej przeszłości, jednak zapewnia, że mu to nie przeszkadza, że liczy się to co jest teraz, jest bardzo szczęśliwy i nieważne co było przed nim. Moja matka natomiast miała tylko jednego partnera, mojego ojca. Od zawsze słyszałam jak ją wyzywał, dochodziło między nimi do rękoczynów, nigdy jej nie szanował. Napatrzyłam się na to i przez długi czas myślałam, że będę starą panną, więc korzystałam ile sie dało z facetami, którzy mi się podobali. Nie ma reguły, że ta co się "szanowała" będzie dobrze traktowana w małżeństwie. PS Współczuję partnerkom tych co mieli po 60 kobiet, a tak surowo oceniają innych. Kobietka może miała 1-2 facetów, a przez takiego palanta jest narażona na zakażenie HPV i inne syfy.

Gość gość
no to masz problem autorko. Kto cię teraz będzie chciał jeśli prawdopodobieństwo złapania od ciepie jakiejś choroby odcipnej jest wysokie a HIV i HPV szaleją ... Może jak się gruntownie przebadasz i zmienisz swój sposób życie ktoś da ci szansę ale ja bym nie liczył na to specjalnie.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak:" facetowi nie przeszkadza"!!!! Albo to zboczeniec, ktory lubi jak ktoś mu żonę puka, albo nieudacznik co bierze używaną bo na porządną nie ma szans, albo kłamie bo ma w tym jakiś cel, bo będzie miał usprawiedliwienie do pozniejszych zdrad i mu to pasuje. NIE MA INNYCH FACETÓW!!! Kobieta mówi, ze jest szczesliwa bo musi tak mówić, bo nie ma innej opcji, bo nic nie zmieni, bo już za późno.

ja miałem tylko dwie patrnerki seksualne przy czym druga jest obecną. Reszta kobiet nie była partnerkami nawet w seksie a jedynie srodkiem do zaspokojenia. :O nie wiem czy czujecie różnicę fakt ze ktos komus wsadzil nie czyni z niego partnera.

Gość Najszczęśliwszy mąż
Dla mnie nie ma różnicy między zdradą a wcześniejszym seksem z kimś innym. Największą wartością mojego związku jest to, ze mamy siebie tylko dla siebie od zawsze i na zawsze. Co za różnica czy ktoś moją żonę bzykal 10 lat temu czy zrobi to za tydzień? Dla mnie żadna. Jesteśmy tylko dla siebie, a zaden przypadkowy seks nie da mi tyle frajdy co ten szlifowany, udoskonalany od lat. Moja żona jest najlepszą kochanką. Wiecie czemu? Bo nie mam porównania. Nie chcę, nie potrzebuję go.

Gość gość
18.37 dno

Gość gość
Polscy faceci to hipokryci i prostaki! Chociażby dlatego, że kobiety to dla nich przedmioty: używane i nie używane:D A gdzie tu miłość? Bo wygląda że te nie używane kobiety to cenna zdobycz jedynie dla dziwnej satysfakcji.

Gość Najszczęśliwszy mąż
Błędny pajacyku, ona nie jest smutna i nikt się z nią ne połączy. Ona też jest szczęśliwa bo daje mi tyle energii, ze jestem w stanie zaspokoić każdą jej potrzebę, rozwiązać każdy problem czy zarobić każdą kwotę pieniędzy. Gdybym miał świadomość, że miała kogoś przede mną to energii miałbym max na picie piwa przed tv. Zajrzałem tu przypadkowo i pewnie po raz ostatni. Pozdrawiam trzeźwo myślących.

wiesz... swego czasu wysluchiwalem opowiesci wlasnie takich zon zaraz po tym jak pieprzylem je tak jak lubily. zawsze mąż był najwspanialszy i wiesz co? nigdy ale to nigdy nie uwazal ze cos jest nie tak. zawsze myslal ze dostarcza jej takich emocji i takich orgazmow ze szok. zazdroszcze ci gosciu twego szczescia. naprawdę uwazam ze masz skarb. ale nie jeden taki skarb ratowalem przed smiertelna nudą :D

Gość gość
Okazuje sie ze "pajacyk" to byl komplement

i nie wypowiadają imienia swego męża jak ... :D ale twoja naiwnosc i poczucie wlasnego sczescia jest slodkjie. jednak ty wiesz prawda? Ty wiesz ze mam rację . co szwankuje? inaczej bys sie tak nie zagotował kolego:D

Gość Najszczęśliwszy mąż
blednygosc dziś I ja i każdy facet zna wiele takich kobiet, nie czuj się wyjatkowy. Różnimy się tym, że ja im odmawiam.